Коремът вече ми тежи,но до ОКТОМВРИ бебчо в мен ще си стои!

• 28 662
  • 693
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте бременелки
Клеопатра мн хубави новини все така напред да продължава малката
Стискаме палци за Съни дано всичко е наред с нея и бебчето
Деси и за тебе най-положителните ми мисли
Nuriii, мн сте хубави с малката принцеска
Аз да ви се оплача вчера ме вкараха в болница заради болничен, но не съм спала там, а само днес ходих за визитация. Хем наблюдаващата ме лекрка се обади на лекарката в отделението и какво ми се случва. Първо акушерката ме слага за запис оставя ме сама в стаята и ме забрави и записа стана дълъг като чаршаф, оттам лекарката ме гледа и казва о тая мома е напречна питах има ли голям проблем, при което тя не. После след като ми писа в картона супер нервна ми казва ами така идвате за болничен и искате да си ходите, а ти с това бебе трябва да ти се слагат системи със спазмолитици да се отпусне матка и да се обарне ти знаеш ли какво може да стане и незнам си там какво. После ми казва ами така е като искате да ходите по частни болници нали видя с бебето на Таня Боева какво стана, аз ваобще незнаех де.Както и да е аз си трагнах. Мойта лекарка не ми каза,че трябва да слагам системи нито да пия но шпа, имам чувството, че в Бг но шпа си изписват ей така. Днес отивам идва един лекар на визитация и едно мимиче от стаята и то за болничен и на него същата снощна лекарка му нахакала инжекции, а на нея нищо и няма и лекаря се възмути. Аз съм потресена незнам на кого да се доверя, незнам при кого да раждам постоянно само за това си мисля.
Извинявайте за дългия пост

# 571
Успех за Съни  fingerscrossed

# 572
Привет, момичета! И аз стискам палци за Съни! Според мен, за да не отговаря на тел и да не пише - сигурно се е наложило секцио и още не я е пуснала упойката! Сигурна съм, че всичко е наред!
Kleopatra, браво на малката Сара! Нека Бог ви закриля и занапред!
Чакаме новини и от Деси! Дано до довечера си бъде у дома  Hug
Момичета, може ли да ми кажете откъде да си купя възглавница за кърмене?
Патрисия, и аз се чудя при кого и къде да родя, а време не остана!

# 573
  • София
Стискам палци и аз за Съни и Деси Praynig.
Много се радвам за първото ни талисманче Сара.
момичета, болезнените контракции няма как да ги сбъркате, боли като при болезнен цикъл, когато станат регулярни през определен интервал, който се скъсява, а болката се увеличава тогава е настъпил денят. И пак всичко е индивидуално, аз като раждах през нощта в предродилна никой не се превиваше като мене, накрая излезнах в коридора за да не им преча на останалите, иначе контракции  на 4-5 мин. се търпят даже усмихната отидох да раждам, ама послеее...

# 574
  • София
Патриция - спокойно, както вече писах и моята бебка също е напречно ( мисля, че от вчера вече не е, но незнам дали усещанията ми са правилни). Моята АГ, която постоянно изражда и води консултации, ми обясни, че не е проблем да е напречно и има време до деветия месец да се обърне. Не ми е предписвала абсолютно нищо затова, тя по принцип не предписва нищо освен в крайна нужда нош-па или магнезии и фолиева/желяза в завимост от дефицита ( до там се ограничава), и то в многооо крайни случаи.
Така че,  не се притеснявай излишно и не се товари.
Хубаво е обаче ако имаш възможност да си избереш лекар...въпрос на лично мнение разбира се, но аз лично така се чувствам най-сигурно и най-добре....

Деси, стискам палци да те изпишат бързичко и да не се налага пак да влизаш в болница, чак до след средата на 9-тия.

Съни - дано всичко е наред...може просто след тежката нощ да почива и да спи в момента  Praynig

# 575
Привет на всички,
Стискам палци и за Деси, нека всичко е наред и болките да са спрели вече!
Момичета, може ли някоя да ми прати парола за албума, за да ви видя, пък и аз да ви се представя с
образ!
Исках да ви попитам носят ли се шишета в болницата? Аз имам желание да кърмя, но ако не мога веднага след раждането по някаква причина какво става? Знаете ли бебенцето колко време може да стои без да яде? Дали ще му дадат АМ без да ме питат?

# 576
Какво става, мили момичета?! Сега и dessy_encheva е в болница.  Confused Направо ме хвърлят в шок тези новини. И аз взех да се подготвям за всеки случай, но като гледам колко много неща има за пране, не знам дали ще смогна за отрицателно време. За всеки случай вчера изпрах комплектчето за изписване и остава само да го изгладя и кажи-речи почти всичко ще е готово. Взех да се стряскам вече как започнахме да "окапваме" от дървото и аз, както се знам, с тия проблеми още от самото начало, направо не знам как устисках до тук. Все се надявам да устискам до 36-та седмица, но каквото рекъл Бог.
Дано dessy_encheva се оправи скоро и бързо и всичко с нея да е наред.  Praynig И нейното бебе нека не избързва, а да си стои на топличко в корема на мама. И болките й да преминат.  Praynig

За сърбежите по корема - и мен напоследък ме сърби и почнах да се мажа всеки ден с едно олио против стрии /преди се мажех по 2 пъти седмично, но нямах стрии/. Сега все още нямам, но се страхувам да не ми излязат, затова започнах да се мажа ежедневно.

Seengirl, ти ме подсети за нещата, които съм си набелязала да хапна след като родя и спра да кърмя. Едно от тях е дюнер.  Laughing Сега не смея да го ям заради майонезата. Другото е любимото ми синьо сирене. Мммм, направо ще изям 200 грама наведнъж да се отям! Третото са луканки и суджуци.  Laughing Сега също не смея да ги ям, че са сурово месо.

Patrisia, дано и ти попаднеш на свестен лекар за раждането. Не ги слушай много тези дето искат да те шашнат. Всичко ще бъде наред.  Hug

Пак относно контракциите. Тъй като сестра ми имаше доста болезнен цикъл, та чак не можеше да ходи от болки и се превиваше вкъщи първия ден като й дойдеше, каза че контракциите са доста по-силни дори от тези болки и по принцип няма как да бъдат сбъркани.  Peace И по принцип знам, че за да са родилни, трябва да са през 5-10 мин редовно.

# 577
Докато чакам новини за Съни, разглеждам този сайт...http://www.uniquebg.com/

# 578
Няма значи още новини за Съни. Аз много се развълнувах от всичко, което се случва и вече не давам на ММ да кара по павета и дупки доколкото е възможно! Искам да съм бременна поне до 37 седмица! Не съм готова още да раждам. Деси, стискаме ти палци и на теб! А за Сара незнам какво да кажа, тя се оказа много силна. Браво! Иначе и аз съм се родила някъде м-у 33 и 36 седмица, но не е ясно точно кога, но по килограми съм отговаряла на 34. Малко по трудно се гледа малко бебе, но дори не съм била в кувеоз. Проходила съм на 10 месеца и всичко е било ток. Тъй, че за бебето на Съни не се тревожа изобщо.
Лек ден изпълнен само с хубави новини на всички.

# 579
И аз така влязох за да видя новини за Съни.. но според мен също мисля че се е наложило секцио и за това нямаме още новини сигурно всичко е минало наред и си има едно малко маймунче вече Simple Smile
А за Деси стискам палци и за нея!!  Praynig Praynig Praynig и моля ви се стискайте кълките не се давайте още!

# 580
И аз като вас влязох да проверя за новини от Sunny_Girl, а то и нови имало ooooh!
Къде са се разбързали тези бебчета  Stop  Stop Stop всеки да си чака реда, още е много рано.

kleopatra555 много хубави новини, дано продължава все така да се бори това малко ангелче  Praynig

dessy encheva  Praynig да е фалшива тревога  

A_H_I_L_E_A и мен от няколко дни адски ме сърби коремчето, аз се мажа и сутрин и вечер, но явно няма значение, ако кожата ти е предразположена  newsm78

Дано деня да завърши с хубави новини! Hug Hug Hug

# 581
  • София
за Деси Енчева Praynig Praynig Praynig Дано всичко е наред вече и скоро да се прибере у дома!

Флучия, аз такава възглавница си купих от карфур.

Момичета, много емоции ни се струпаха тези дни в темата, но да питам варненки- Остава ли срещата за четвъртък в 18ч.?

# 582
Какви новини само! Shocked

Успех на Съни, дано всичко да мине леко и успешно! pray:

Клеопатра, страхотни новини, малката Сара е прекрасно и борбено бебче.  Hug

Деси Енчева, дано всичко да е наред и при теб!  Praynig

# 583
Момичета, може ли да ми кажете откъде да си купя възглавница за кърмене?

Флучия, пробвай тази: http://www.spelta.biz/mothers_hose.php

Имам такава, в момента спя с нея и ми е страшно удобна. Като се роди мъничето, живот и здраве, ще я ползвам и за кърмене. Многофункционална е.  Wink

# 584
  • София
за тези, които се интересуват от стволовите клетки

http://www.bulgen.com/
на 31 август ще има ден на отворените врати в Булген, по-горе и линка с информацията.
Мисля, че ще е полезно като информация - независимо дали ще ползвате тази банка или не. Ние ще ходим

Общи условия

Активация на акаунт