ЮЛЧЕТА с любов и грижи обградени - "Добре дошли в Родени"!!!

• 32 592
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Привет!
Записах бебо, при една симпатичн аи любезна доФторка, много мила изглеждаше, много обясняваше, та сега съм в ГОЛЯМА чуденка дали да ваксинирамбебо или не??? newsm78 newsm78 newsm78 Утре ми каза да отидем на консултация сутринта, та преди Черквата ще отидем, ако не се успя Embarassed Та доки каза, че тези ваксини сега били "убити" и не правели реакции децата, че даже не изработвали добър имунитет у децата, та защо тогава трябва да се слагат питам аз???? Rolling Eyes Уффффф, ще мисля и утре ще реша, май на място ще го решавам!
Ей, много мразя така!

Хайде ставам, че бебо реве, а тати нещо не може да го успокои, пък и да чистим и поподредим за утре трябва, до скоро!

# 151
^KOTKATA^, аз познавам 2 души загубили брат в следствие на ваксина и детенце с диабет в следствие от ваксина. В темата за ваксините в здравния има също хора, които са пострадали от ваксина или техни близки или деца. Проблемът е в това, че първо вредите от ваксините са трудно доказуеми и второ , че вредните последствия могат да се появят след време. За мен ваксините са груба намеса в  област ( имунната система) , която не е напълно изучена.  Много правилно са нарекли един филм (който за намирам за много информативан по отношение за ползите и вредите от ваксините) " Изстрели в тъмното" http://films.nfb.ca/shots-in-the-dark/
А се заговори в последно време за и против, защото хората започнаха да четат и да се интересуват какво всъщност им инжектират и до колко има полза от това. Също както четем и гледаме дали хранителните продукти съдържат много Е-та и гледаме да ги избягваме ако има много химия. Но да не звучи като антиваксинистка тирада спирам.

Исках да ви питам за лохиите и се отплеснах като прочетох "ваксини"  Mr. Green
Мина повече от месец откакто съм родила и сега изведнъж прясна кръв- не много, но я има. Кърмя и не вярвам да  е цикъл. Напоследък Габи ми е все в ръцете. Някой има ли като мен? Гинеколожката ми е в отпуск , а не ми се ходи по болници.

# 152
  • София
....Кърмя и не вярвам да  е цикъл.....
Фатче, това че кърмиш, не е причина да нямаш цикъл  Peace Аз вече си минах по реда, дойде и замина Wink На мен лохиите ми свършиха още първата седмица, след като родих. Цикъла ми беше преди около 10-ина дни...не беше обилен и след 3 дена свърши  Peace

# 153
 fat.wombat, при мен положението с лохиите беше подобно.Уж бяха спряли, но за ден два се появи светла кръв и сега са жълти и най- на края чакам да спрат.

# 154
  • София
Набързо привет и от мен, преди да е писнала малката ми принцеса.

Честита втора месечинка на Симона и първа на Лаура, да сте живи и здрави!

Цветомила, искрено ти завиждам за възстановяването след операцията. Мен още ме опъва и придърпва (с всеки изминал ден все по-малко, за щастие), белега ми е тънка червена линия - това дори не знам така ли трябва да бъде, или да звъня на доки  newsm78

Джен, много ми беше интересно да разгледам какво е коментирано за кърменето и отслабването, мерси, че постна линка  Hug Аз в тази връзка се чудя дали да изпробвам нещо, което една моя ученичка прави и резултатите ги виждам с очите си (но не е някакво рязко отслабване). Тя твърди, че единственото, което прави, е да пие смес от мед, канела и гореща вода 2 пъти дневно (сутрин преди закуска и вечер преди лягане), без никакви ограничения на храната откъм количество или вид. Ще ми се да пробвам - ако не свърши работа, едва ли ще ми навреди, но единствено се притеснявам как би се отразило на лактацията.

По този повод - питане към ЛЛЛ: знаете ли дали гореописаната смес от мед и канела би повлияла отрицателно на лактацията?

Хайдее, събуди се...

# 155
Здравейте скъпи мамчета !
Честито на всички празнуващи  Hug
Нямам време да следя подробно, но от време на време успявам да хвърля по едно око  Blush
- Слинга - препоръчвам горещо на всички, които още не са пробвали ! От 15 ден ходим двечките до магазин, аптека  и дори спи на чист въздух... Sunglasses
- относно кърменето и храненето се успокоих днес с: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=188569.0
- за колажа - моля някой да изпрати парола за фото албума имам огромно желание да участваме!
- утре сме на консултация и ако ми остане време след разходка отново ще пиша...
До скоро   bouquet

# 156
  • София
- за колажа - моля някой да изпрати парола за фото албума имам огромно желание да участваме!

www.snimka.bg

Потребителско име: July2011
Парола: july2011

# 157
Здравейте милички  Hug
Аз най-накрая си поподредих къщата от гоститата и можах да ви изчета най-накрая  Grinning Днес цял ден пък оправям багажи на всички ни защото в събота заминаваме на море...  grinning039 но ще тръгваме много рано сутринта та съм започнала от днес стягане на багаж и сега съм пак труп...то не че съм си починала де,ама карай.И живот и здраве в събота по обед трябва да сме си на Варна,даже може с някои Варненки да се видим по на разходка  1stroller
Инъче с бебо сме добре,храни си се добре,понякога повръща или връща храна и благодаря на Танчето за инфото относно тази тема  bouquet Като че ли коликите ни поотминават и дано не греша Praynig Та по този въпрос на Погачата в неделя една приятелка ми каза,че от диня и пъпеш също много се получават колики,за което аз бях еййй така Shocked Сега не ям и като че ли разлика наистина има.
Някой знае ли нещо по този въпрос дали наистина пъпеша и динята причиняват колики newsm78...а аз тооолкова много ги обичам.
А бебо вече взе доста да се заглежда по играчките си,много гука,всичко му е интересно,постоянно се оглежда и когато не спи си седи в шезлонга или в леглото и си гледка,мълчи и е доста веселичък и през това време гледам да свърша някоя работа из къщи Grinning
Слинг ми даде братовчедка ми,не съм го пробвала още,но като видях какво дълго парче плат е се чудя как ще го премятам,но ще видя из нета за снимки
Честита 2-ра Месечинка на Симонка и 1-ва Месечинка на Лаура  newsm38
 Още нещо щях да пиша,но не запомних всичко то толкова много страници прочетох,че не запомних всичко.Ако се сетя ще пиша.
За сега лека и спокойна вечер (без колики и ревове)
 Hug Hug Hug на всички

# 158
  • Варна/Сливен
Честита 2-ра  месечинка на Симонка-бонбонка  Heart Eyes
Честита и първа месечинка на Лаура
Джан такова повръщане му удари тази вечер ужас просто няколко пъти едно след друго като фонтан  много се притесних  Sad даже се поразплаках малко  Cry звънах на педи каза да не го храня 5 часа въобще да му давам само по малко глюкоза  и утре да отидем да го погледне. Ох боже моля се  Praynig всичко да е ОК но се съмнявам че може би малкия има ГЕР ама да видим да не дърпам сега дявола за опашката.Сега спи на шезлнга с вибрация на дупето и при всяко помръдване люшкам че да не вземе да се събуди преди 1 че ще ревне и ще иска да яде а не трябва  ooooh! а толкова много ми се спинка вече будна съм от 5 часа сутрента  Tired ама какво да се прави важно е слънцето ми да е добре все някога като порастне ще се наспа  Mr. Green
Качих и аз снимка в албума за колажа с нетърпение очаквам да видя какво ще се получи. И в този ред на мисли всички бебоци са такива сладури  Heart Eyes да са ни живи и здрави
Хайде отивам да си поизмия малко лицето и да се поусвежа че нзм кога ще мога да си легна а вече яко дремя
Лека и спокойна вечер на всички  Hug

# 159
Честити месечинки на Симонка, Лаура Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!
Фатче,честито и на вас с Габриел и всички,празнуващи днес!  bouquet  bouquet  bouquet

Мила Ади,Честит Рожден Ден!!! smile3525 newsm51 smile3525
Бъди здрава,много щастлива и безкрайно обичана майка и съпруга!Много мир и хармония в семейството Ви!Весел празник!
Hug Hug Hug

# 160
Добро утро!
Днес моя малък мъж става на 2 месеца
Аз си му пожелавам да е жив и здрав най-вече, пък после.. каквото сабя покаже  hahaha
Влизам набързо да ви почерпя, пък малко по-късно ще се включа отново  Hug

# 161
Привет, мамчета!
Днес моето Мише става на един месец!
Влизам да ви почерпя

Честита месечинка и на Борис на мама Lille!
Да са ни живи и здрави бебоците!

# 162
  • Sofia
И ние заминаваме на море Grinning
По южното черноморие сме. Само се моля да сме здрави всички  Praynig С другите проблеми като ревност, цупене и т.н ще се справим, само да сме здрави  Praynig Хубавото е,че още сме само на кърма и поне няма да влачим бебешки манджи.

За колажа и аз ще сложа снимка Hug

Слинг и кенгуру и аз съм си приготвила, да са ми заредени за есента, че тогава ще ми се налага да излизам задължително да прибирам малчовците, бе значение от времето. Засега бутам количката,че в тези жеги да не се сгорещяваме допълнително.

На всички пожелавам приятни морета, планини, разходки и здрави бебчета.   bouquet

# 163
  • София
Привет!
Много готино вече сме в родени - как си върви времето само...
За слинговете - аз си бях направила от ленен плат, но много ми е трудно увиването - нещо по-леко и проветриво си трябва. Според мен на този етап може и един по-голям шал да свърши работа, само да е вързан в по-простите варианти като този: http://garmonia.org/other/instructions/estetica/simple-cradle/

Имаме и кенгуру - този път взехме Бейби Бьорн, че с Боби и едно Чико голям зор за кръста беше. За сега само тати го е пробвал, но аз се каня на разходки да ходим така, че количка и друго за ръка си е голям зор.

За колажът е супер идеята - Танче този сайт дето си го пуснала май само по 30 снимки наведнъж прави, но то има ограничения за размерите на снимките във форума така, че май няма да е проблем.

Да ви питам има ли друго много наддало бебе, че сериозно ме овикаха на консултацията за 2+ качени килограми, а тя си е на кърма заедно с баткото в тандем. Отчитам, че има разлика в кантарите, но ни изписаха 2 750, а сега я премериха 4 900 девойката и се почна със съветите за спиране на нощно хранене и вода дето хич не ме радват... Тя през нощта я хващат коликите и е едно носене и люшкане от 12-1 докъм 3-4...

# 164
Момичета,в какво състояние са ви коремчетата?
Моето още не се е прибрало и вече започвам да си мисля чеще остане така  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт