Американците! Американците! - Имаме си търг! - Тема 4

• 28 644
  • 710
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Пффффф... Изгледах Съмърсби с Гиър и Джоди Фостър... Еййййййй, бях забравила как свършва... сега с какво да измия тъгата  newsm45 Weary smile3518

# 151
  • Ænima/Albuquerque
Гледам Гиър циклите тия дни.
Съвсем никакъв не ми е, толкова да ми е прозрачен, че един филм не се сещам с него, а гаранция съм гледала всичките.

# 152
  • Somewhere far away
ПУ ПУ пу - на тая сладурана!

Tiffani Thiessen

Mr. Green Heart Eyes

# 153
Гледам Гиър циклите тия дни.
Съвсем никакъв не ми е, толкова да ми е прозрачен, че един филм не се сещам с него, а гаранция съм гледала всичките.

"Хубава жена", барем, не помниш ли?  hahaha И любимия "Първичен страх". Heart Eyes

# 154
  • Ænima/Albuquerque
Ето!
Гледала съм ги, много ясно, ма ги свързвам с Джулия Робъртс и Едуард Нортън.  hahaha

# 155
Мчи много ясно, и аз така за втория.  Mr. Green Направя отвява мозъци там Едуард. А първия го свързвам и с двамата, някак им е емблематичен.

Кой извади късмет с Нортън тук, апропо? Кого да поздравя?  hahaha

# 156
  • Пловдив
Според мен Едуард трябва да е общ Sunglasses Сигурно доста хора биха го искали,в това число и аз Joy

# 157
  • Ænima/Albuquerque
Аз, разбира се!  bowuu
И Джо.  hahaha

# 158
Аз, разбира се!  bowuu
И Джо.  hahaha

Кво ли питам и аз.  hahaha

Според мен Едуард трябва да е общ Sunglasses Сигурно доста хора биха го искали,в това число и аз Joy

Ех, така е, Буричке, но не можем излезе насреща на тия двете, ще ни отхапят главите. Ще му се възхищаваме от дистанция. Пък аз съм с връзки, ако искаш може да се урЕдим да ни дадат да пипнем някое пръстче... А, Сарк, а, а?  Mr. Green

# 159
  • Ænima/Albuquerque

Да, Пуц, да, да.  bowuu

# 160
  • Разпиляна във въображението
Аз ви го оставям. Нещо не ме грабва пича.

# 161
Пип, пип-пип! Благодаря!  Hug

Мириел, и мен статично не би ме грабнал, но след споменатия "Първичен страх" съм доживотна робиня на таланта му. После дойдоха и Американска история Х", и Клуба... Голям е.

# 162
  • София
Ей ся погледнах, че не съм гледала "Първичен страх"... Знаете ли, че започвам да изкуфявам  newsm78

# 163
Нема да се пуашиш, Ване, тва е поправимо.  Mr. Green

# 164
  • Ænima/Albuquerque
Пип, пип-пип! Благодаря!  Hug

Мириел, и мен статично не би ме грабнал, но след споменатия "Първичен страх" съм доживотна робиня на таланта му. После дойдоха и Американска история Х", и Клуба... Голям е.

Аз също.
Робувам му отма! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт