Американците! Американците! - Имаме си търг! - Тема 4

• 28 652
  • 710
  •   1
Отговори
# 165
  • КиТ
Я да оплюя и аз една женка гледам тия дни сте само на това Mr. Green,та нещо и аз се сбърках,а и не мога да пропусна тази прекрасница  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Emily Rose

# 166
  • Somewhere far away
Офф... защо е такава жега бе!? #Crazy
Уж края на август пък тоо... вече не трябва да са толкова високии температурите.. и не би трябвало аз още да изплесвам език дори когато си правим вечерната разходка с кучо.

# 167
  • Пловдив
А пък в Лондон си е жив бахър Laughing Аз в Пловдив се пържа и утре сме на вилата,пък моят човек ни търсеше квартира на острова,та замръзнал Mr. Green Вече няма търпение да се прибере на 35 градуса Crazy

# 168
  • Somewhere far away
Едни са така..други сме иначе...на мен ми дай  10-15-тина градуса и съм си айляк, цъфтя като липа, обаче виж като станат над 30 градусите и почвам да вехна.

# 169
  • Разпиляна във въображението
Къде сте бре, хора?

Дженсън вече е готов.

Щом ви няма направо се хвърлям. Не че ако сте тук няма да го направя де.

# 170
  • Somewhere far away
Е как да ни няма?! Crossing Arms

# 171
Мириел, живо си те представих как му се мяташ и разкъсваш ветреещата се тениска.  Mr. Green Кога почва новия сезон, впрочем? Имам чувството, че ей сега свърши последния, а вече дошло време за новия... Не е лошо.

# 172
  • КиТ
Да бе де сте всички хич не сте писали днес, ударили сте през просото Crazy Joy Joy Joy Joy

Пуци някъде към 23 мисля,че ще почне новия сезон,нещо такова ми се въртеше като дата,вярно че хич не го усетих това време кога мина Shocked Joy Joy Joy Joy

# 173
  • Somewhere far away
Е да аама все пак требва да се ходи на пазар. А сега и сладкиш  правяя...не може само тука!

# 174
Ее, Кръши, метни едно парче насам. Flutter

Буричке, хайде да делим Беки Нютън, моляяя, обожавам я! Praynig Praynig Praynig

И мерси, че ме сети, "пу, пу, пу" по:

Ерик Мабиус

Майкъл Ури

# 175
  • Somewhere far away
Ее, Кръши, метни едно парче насам. Flutter
Бих..обаче стана много разкишкан, пречупи се заради тъпата форма #Cussing out #Cussing out. Другия път като правя ще е във тава, за да има по-представителен вид и ще го снимам и ще черпя! Mr. Green

# 176
  • София
Току-що приключих с "Първичен страх"... Разтреперах се от финала, признавам! Рядко ми се случва, а и осъзнавам, че май скоро не е правен толкова силен адвокатски трилър. Гиър, Нортън и дамата, която играе русата адвокатка са блестящо трио със сигурност.
Благодаря за препоръката...

А пък няма да кажа, че Гиър в периода 40-55 години е великолепен!!!

# 177
  • Пловдив
Бейби,какво да те правя Rolling Eyes Mr. Green Ша я делим красавицата Wink Просто е прекрасна и толкова мъничка и нежна Heart Eyes
Аз май не ти казах,че съм съгласна за Аштън 50/50 Mr. Green

# 178
Току-що приключих с "Първичен страх"... Разтреперах се от финала, признавам! Рядко ми се случва, а и осъзнавам, че май скоро не е правен толкова силен адвокатски трилър. Гиър, Нортън и дамата, която играе русата адвокатка са блестящо трио със сигурност.
Благодаря за препоръката...

А пък няма да кажа, че Гиър в периода 40-55 години е великолепен!!!

Нали, налиии! Аз съм го гледала няколко пъти и въпреки че не се изненадвам от финала, пак ме побиват тръпки. Чудовищен филм, дума да няма.  Mr. Green

# 179
Бейби,какво да те правя Rolling Eyes Mr. Green Ша я делим красавицата Wink Просто е прекрасна и толкова мъничка и нежна Heart Eyes
Аз май не ти казах,че съм съгласна за Аштън 50/50 Mr. Green

Убичам тЪъъ! А Марк не ти ли харесва? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт