Американците! Американците! - Имаме си търг! - Тема 4

• 28 653
  • 710
  •   1
Отговори
# 180
  • КиТ
Току-що приключих с "Първичен страх"... Разтреперах се от финала, признавам! Рядко ми се случва, а и осъзнавам, че май скоро не е правен толкова силен адвокатски трилър. Гиър, Нортън и дамата, която играе русата адвокатка са блестящо трио със сигурност.
Благодаря за препоръката...

А пък няма да кажа, че Гиър в периода 40-55 години е великолепен!!!

Нали, налиии! Аз съм го гледала няколко пъти и въпреки че не се изненадвам от финала, пак ме побиват тръпки. Чудовищен филм, дума да няма.  Mr. Green

Тъкмо се чудих тая вечер какво да гледам,тегля на момента Wink Peace

# 181
  • Пловдив
Бейби Hug И Марк го обичам Mr. Green Но не съм сигурна дали го обичам само като Марк,или и като Майкъл Rolling Eyes Много съм раздвоена дали да не го делим Mr. Green

# 182
Здравейте!

Я аз да се отчета аз след дългото отсъствие в новата тема да не почне Бебето да ми разпродава имуществото  Wink.

Ване, благодарско за ежемесечните отпуски за екстремен секс на Киану!  Hug Ще ги оползотворявам до минутата  Mr. Green

Марк и аз го обичам много, голяма фенка съм им на тях с Беки

# 183
  • # супернатурална #
Я къде сте си спретнали паралелно лиготочене  Laughing И никой да не  Whistling А минавам за скромна, почти моногамна. Скромно ще заявя претенции, ако позволите  Flutter

1.

Мой, мой, мой!  Joy Малко преди да навърши 65 и да мине в графа "общо благопристойно обожание"

2.

Една идеална част от тази 195 сантиметрова тексаска прелест  Heart Eyes С Импалка и Плами ще подписваме допълнително споразумение.

3.
На Дженсън налитам в изключително редки случаи:

Когато е в комбинация.

Или с добра езикова локация.

И 2-3 пъти в гръб

Ама плахо налазих, а?  Mr. Green

# 184
  • Разпиляна във въображението
 Г. Краули, добре дошла.

Томи Лий е доста голяма биография и стар. Притежаващ тези две качества може да бъде определен в една графа - общ. Шефката да каже как са правилата.

Дженсън за съжаление е общ.

Ох, Никълъс Кейдж отново в "горящ" филм ooooh!

Гледам, че Аштън е свободен електрон. Да взема да го взема под крилото си?

Eто малко и от новата ми съсобственост

# 185
О, Краули, скромна си, няма съмнение.  hahaha

Добре, а тук не действа ли врътката, че ако никой не иска даден муж, независимо от възрастта, първата възжелала го го взима? Че мислех да си направя устата за Денис Хопър.  Mr. Green

# 186
  • Разпиляна във въображението
Абе не че ми е любимец, ама така безпризорен ми е жал Whistling

# 187
  • Пловдив
Е,то Аштън го поделихме вече с Бейбито Laughing

Призрачен ездач 2? Пфф,аз и едно не съм гледала.Рядко ме влекат подобни филми,а и ми казаха,че бил страшно глупав Mr. Green

# 188
Ооооо, Галче, добре дошла!  Hug Направо се учудих на скромността ти  Wink

# 189
  • Ænima/Albuquerque
Мда, смотан беше.
Ники Кейдж много ми падна в очите от 2002-ра година насам, а много го харесвах...  Tired

# 190
Кейдж само в Пилето и Лунатици го понасям. Мноу ми е дървен.

# 191
Г. Краули  Hug

Томи Лий - общ. Mr. Green За Свръхестествения брат се разбирайте. Mr. Green

Аштън си е 50% мой!

# 192
  • Пловдив
Аз Никълъс го харесвам в Лице на заем,макар че там Джон за мен е звездата Heart Eyes

# 193
  • Ænima/Albuquerque
"Лице назаем", "Да напуснеш Лас Вегас", "Адаптация", "8ММ", "Змийски очи", "Град на ангели", "Да охраняваш Тес", "Въздушен конвой", "Скалата"... изобщо все любими филми.
След това започва един спад, спааад...  ooooh!

# 194
  • КиТ
Ххаха знаех си че ще дойдат градинарки,ма къснооооооооооооо Mr. Green Галче не се обиждай душо,ма тука е само мой Джаред,айде натискал се на Импалка ще му позволя едно возена,ма до там...в СПН темата може да му се нахвърляш,тука само ще гледаш  Whistling Whistling Whistling Не ме разбирай погрешно,ма не бива да си разбивам реномето на Свръхнагла Mr. Green bowuu bowuu bowuu

И да заплюя две мацки,кво ми става напоследък  Crazy Joy Joy Joy Joy

Crystal Reed

Olivia Wilde

Общи условия

Активация на акаунт