Американците! Американците! - Имаме си търг! - Тема 4

• 29 184
  • 710
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ама много обичам да си харесвам някой, който останалите не харесват  Mr. Green
Чад Майкъл мъри (май беше) ако ми падне ще го изпапкам!!! Просто... Аз и другия бих го изпила, обаче да не прекалявам, че не знам кой властелин ще ми дойде на главата!  Hug И колкото по - шъртлес, толкова по - добре  Mr. Green

# 541
  • Разпиляна във въображението
Гледах скоро Джаред при Гилмор. Нещо говореше, че е женен и аз Shocked

# 542
Чад е мой. Close

# 543
  • София
Чудесно! Радвам се за него, но просто не мога да не припадам докато се усмихва... Тези неща не зависят от мен... по - рус е отколкото ми е възможно да понеса  Flutter

# 544
  • Пловдив
Айде да плювна по нещо,което гледах току-що на 3D Mr. Green Малко ми е в множко русичък,ама ще го преживея Joy
Chris Zylka

Но пък няма и една готина снимка newsm78 Във филма повече го биваше Laughing

# 545
  • София
Ууууу, с туй сърчице на рамото бая по - естествено рус треа да стане, за да го забележа  Joy
нИ гУ познавам този!  Mr. Green

# 546
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Наистина. Така е, като не следя новините от шоубизнеса, до мен достигат само най-крещящите кретенизми като това, че Онуй Гадното си счупило ферарито. Пфу им на приоритетите. Надявам се като му дойде времето на Джак или, примерно, на Тарантино, да се чуе. Баси тъпия ден днес. Crossing Arms
Кое е "онуй гадното"?

# 547
Ама много обичам да си харесвам някой, който останалите не харесват  Mr. Green
Чад Майкъл мъри (май беше) ако ми падне ще го изпапкам!!! Просто... Аз и другия бих го изпила, обаче да не прекалявам, че не знам кой властелин ще ми дойде на главата!  Hug И колкото по - шъртлес, толкова по - добре  Mr. Green

Ми аз ще ти дойда на главата, къш-къш, птицо проклета от Джеймс НАВАЛАНДИН Лафърти. bowuu И сега много се радвам, защото е решил да участва само половин сезон в Трий Хил! Много правилно!
Ама вие сте се оляли вчера бе! Какво сте ми напускали тука снимки на моя мъж! Ще започна данък да искам! Джеймс, покрий се малко, момче!

# 548
Наистина. Така е, като не следя новините от шоубизнеса, до мен достигат само най-крещящите кретенизми като това, че Онуй Гадното си счупило ферарито. Пфу им на приоритетите. Надявам се като му дойде времето на Джак или, примерно, на Тарантино, да се чуе. Баси тъпия ден днес. Crossing Arms
Кое е "онуй гадното"?

Бийбър, кое.  Mr. Green

# 549
  • в сърцето на един мъж...
А тоз русия последния от къде и какъв е newsm78

# 550
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аааа, Бийбър, той кога взе книжка, кога потроши ферарито hahaha

# 551
  • София
Оу , Вал! Извинявам сЪ! Ще се постарая да припадам по - тихичко  Mr. Green ма тоя Три Хил май нещо са попрекалили със сезоните...  newsm78

# 552
  • Пловдив
Гея,блондина участва в Стръв(Shark night) и какво тяло вадеше на големия екран.И държа да отбележа,че там беше много по-готин,а на снимките и аз не го харесвам Mr. Green

# 553
  • в сърцето на един мъж...
Аааа, пропуснАла съм Embarassed

# 554
Оу , Вал! Извинявам сЪ! Ще се постарая да припадам по - тихичко  Mr. Green ма тоя Три Хил май нещо са попрекалили със сезоните...  newsm78

Бе, какво  ли се правя и аз на мечка-стръвница Mr. Green Припадай си, свикналЕ сме Hug Прекалиха определено, аз вече си гледам само частите с Нейли и Джейми, защото другата драма ми идва свръх

Общи условия

Активация на акаунт