Американците! Американците! - Имаме си търг! - Тема 4

• 29 188
  • 710
  •   1
Отговори
# 525
И като знам кой филм те накара да се сетиш за нея...  smile3532

Аз искам Денис Хопър, ако няма други претенденти предвид възрастта му. Мерси.

# 526
  • Ænima/Albuquerque
'Зимай.
Мда, затова се сетих, таман написах оттатък!  hahaha

# 527
Зимам. Посмъртно, както научих с година и половина закъснение.  Confused

# 528
  • Ænima/Albuquerque
О, наистина ли сега разбираш?
Много мъчно, да. Sad

# 529
Наистина. Така е, като не следя новините от шоубизнеса, до мен достигат само най-крещящите кретенизми като това, че Онуй Гадното си счупило ферарито. Пфу им на приоритетите. Надявам се като му дойде времето на Джак или, примерно, на Тарантино, да се чуе. Баси тъпия ден днес. Crossing Arms

# 530
  • Ænima/Albuquerque
Мче, аз от новините разбрах тогава...
Абе, тъжна работа. Tired

# 531
М аз и талавизия не гледам, нъл знайш. Особено пък докато ходех на работа. Бе както и да е, тъжно, да. Ще взема да си сваля Истински романс, толкова отдавна не съм го гледала.  Heart Eyes

# 532
  • срещу двата комина :)))
ха, добър ден  Hug гледам преговаряте Туин Пийкс... на мен наш'те ми бяха забранили да го гледам, та първия ми досег беше чак в 8-ми клас и вече не беше толкова страшно
Бебе, ти разбра ли да ми запишеш двамата убавци или да ти пусна снимки  Mr. Green

# 533
  • София
Знам, че е зает, но не мога да не припадна... в 4 сезон на Три хил е толкова секси...

# 534
  • Разпиляна във въображението
Иии, тоз така и не го харесах в много малкото епизоди, които съм гледала. Оаче другото момче, което така и не му запомних името, по ми харесва.

# 535
  • Пловдив
И аз съм фенка на Джеймс Лафърти Hug Жалко,че отдавна е оплют Mr. Green

# 536
Чад ми е по-секси, но фаворитът ми си е Остин /Джулиън/. Heart Eyes Heart Eyes Е и Джейми, ще взема да го оплюя, нищо, че е малък. Heart Eyes Mr. Green

# 537
  • София
Ох, защо не казахте, че тези момчета стават все по - секси с всеки сезон! Току-що мернах страницата на Лукас... и получих сърдечен срив! Нейтън... с неговите забивки! Добре, че поне поради някаква причина им качват чорапите почти до коляното, та има някаква част от тях, която не е толкова секси!!!

# 538
  • Разпиляна във въображението
А, ето това момче Heart Eyes

# 539
Привет!

Чад и аз не го харесвам, ама никак! Crossing Arms
На мен понеже ми залипсва младия Джаред, та си преговарям Момичетата Гилмор Heart Eyes Чад и там се мотка в няколко серийки...

Ей едно клипче за демонстрация - от 0:56 нататък Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=z3hcLiLyEyU

Общи условия

Активация на акаунт