Днес снимахме Марина с Дядо Коледа! Сама отиде при него и за разлика от миналата година изобщо не я беше страх, но много се срамува това моето дете. Даже от срам не си каза и името. Но седна в него и даже му пипна брадата
Отделно лекувахме мечета. Имаше студенти по медицина и раздаваха мечета и показваха на децата как да ги преслушват и т.н. Купих една книжка на Моливко-Аз мога да правя сам и днес следобеда направихме къщичка на Мики Маус и герданче за болното Мече, което й подариха днес. сега съм я скрила, утре пак ще твори. Ще съберем листа от парка и шишарки за таралеж.
Баща й пък е намерил един голям кашон и сега сме решили да й направи къщичка от картон. Нещо такова http://athome.kimvallee.com/images/blog_kimvallee_com/WindowsLiv … tcardboardh_4.jpg Хубаво е, че сама може да си я нарисува и оцвети. А вътре може да й нарисувам нещо като печка и мивка, и да сложа столче. Ще видим какво ще се получи.
Роси, днес направих на Марина сок от портокали, ябълки и круши. И понеже стана малко кисело/от портокалите/ реших да го подсладя с мед. Стана много хубаво. Не, че Марина пи много, но може да пробваш Вито. Това също е вариянт да му даваш мед

Това е от нас. Надявам се всички да сте здрави.
Отново е болен, с температура беше цяла нощ и повръщане от секретите и заради тях не може да диша, а и му влизат в гърлото. Сега не ми е вдигал температура, но докога ли?
Натъпках го с изкуствени витамини /нали е глупаче и естествените не ги иска/ и вит. С, и ще видим. По-късно ще му дам и Осцилококцинум. Добре че баба му е тук, че другата седмица няма да го водим, а само за празника и то ако се е възстановил. Аз даже и банкет няма да мога да ида, защото някакси не ми е до това, като знам че детето ми е болно, а аз ходя да се забавлявам
Стигнахме до там, че две седмици стои вкъщи, а три дни ходи на ясла.
Иначе сутрин баща му го води с кола, а вечер аз го прибирам с количката. Пътят ни е 30 минути и аз си нося в една торбичка чорапогащник, ръкавици и шал и след като го опаковам тръгваме.
)

До вечерта имах кърваво червено гърло и температура. Днес бяхме и двамата на лекар, че нещо му тръгнаха сопали и диша тежко, даже хърка от една седмица през ноща. Оказа се че аз имам катарна ангина, а Криско е в началато на гнойна ангина

И Криско също
Ще ги видим