Колко много могат да раведраят мрачния ден една чаша топло кафе и хубава песен
Профилактичните прегледи са задължителни за всеки човек, който го е грижа за здравето му. Лошото е, че покрай работа, деца и разни други ангажименти, понякога не остава време. Аз на мамолог все още не съм ходила. Освен него, трябва да посетя и гинеколога ми за цитонамазка + зъболекаря. Последният го оставям за накрая, тъй като ми излиза най-скъпо (и най-болезнено
).Иначе вчера ходих до Джъмбо за подаръците, които Дядо Коледа ще носи на децата в градината и покрай тях накупих разни коледни украси. Днес след работа ще украсим апартамента, а елхата на 24.12, защото тогава ще я купим нея, за да издържи по-дълго време. Най-сетне и мен ме обзе коледното настроение. Държавният изпит мина и явно ми се поотпусна душицата.
Аз лека-полека заобичах работата си. Харесва ми да си комуникирам с хората, отпуснах се да говоря на английски и гръцки. А най-обичам да си говоря с италианците. Толкова напевно говорят и винаги са изключително положителни и закачливи. Просто е наслада да се говори с тях
Шефът ни (гръкът) идва другата седмица в офиса ни и има някаква идея да ме запишат на курс по италиански. Дано се получат нещата, защото имам голямо желание да уча този красив език.Друго какво? И аз не се сещам за друго. Ще се включа пак по-късно

.....аз си мислех, че ПКК е венозна кръв. Като раждах искаха да ми вземат кръв от вената за да следят хемоглобина и ми казаха, че няма да стане с кръв от пръста....ама знам ли....

.
и глазура ще имат.