Ние след няколко седмично редуване на болни, успяхме да оздравеем! Пожелаваме на всички болнички бързо да се оправят и да се нареждат за подаръци

Умишлено не сме ходили при някой друг дядо Коледа, за да е пълна изненадата и се получи!
. Боян беше с нас на тържеството и дядо Коледа го извика със сестра му на сцената да си получи подаръка, голяма радост беше, от вчера е неразделен с Мечо Пух, яде, спи с него и само повтаря, че е бил послушен и има "подалък"...
.
габи беше Червената шапчица и се справи страхотно! Изпя си цялата песен и си каза съвсем спокойно всички реплики. Тя, още едно момиченце и две момченца бяха единствените, които не се притесниха грам и спокойно си казаха всичко. Много се гордея с нея.
Марти беше във възторг отново, а като видя и Дядо Коледа, полудя.
съвсем спокойно си излезе на подиума, взе си подаръка и се обърна, за да го снимат. После госпожите го похвалиха, колко е смел и спокоен. Иначе за съжаление нямаме нито една хубава снимка и много ме е яд.
мъжът ми е бил най-отзад и не е могъл нищо като хората да снима.

. Също, много добре му се отразява детската градина. По-малко капризничи, много добре си се заиграва сам, започна да реди конструктори много добре, а преди обичаше само да руши. Въобще, сякаш изведнъж порасна това дете. 
Успех при избора.
Тази нашата каръщина я няма никъде. И на всичкото отгоре явно и мен ме е заразил, защото адски ме боли гърлото и ме тресе. 
Тази нашата каръщина я няма никъде. И на всичкото отгоре явно и мен ме е заразил, защото адски ме боли гърлото и ме тресе. 
Много положителна енергия ви изпращаме!