ЮНСКИ ЮНАЧЕТА. Тема 114.

• 45 984
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Аз бих казала: Поли опитай, за да не съжаляваш някой ден, че даже не си направила опит. Факт е, че хората основно съжаляват, че не са опитали. Радко се съжалява за провален опит!  Peace
Ние след няколко седмично редуване на болни, успяхме да оздравеем! Пожелаваме на всички болнички бързо да се оправят и да се нареждат за подаръци  Crazy

# 631
  • София
Привет Simple Smile

Роси, съжалявам, че сте на антибиотик , бързо оздравяване!
Бела, малко ти завидях Simple Smile
Поли, аз не обичам много промените по принцип, та няма да те съветвам, но ще ти пожелая да вземеш най-доброто решение.
Нашето коледно тържество мина. Мони е много щастлива и горда, че познава Дядо Коледа и е сигурна къде е той сега (в градината) и ако го спомена ме хваща да ме води  Mr. Green Ама как се изкефи като го видя, запона да подскача и да вика дядо Кокольодааа Joy Joy Умишлено не сме ходили при някой друг дядо Коледа, за да е пълна изненадата и се получи!

# 632
Вчера беше и тържеството на дъщеря ми в детската градина, тя имаше главна роля и бяха големи вълнения, но всичко мина чудесно. Мисля, че е последната година, в която искрено вярва и чака белобрадия старец Grinning. Боян беше с нас на тържеството и дядо Коледа го извика със сестра му на сцената да си получи подаръка, голяма радост беше, от вчера е неразделен с Мечо Пух, яде, спи с него и само повтаря, че е бил послушен и има "подалък"...
Поли, аз пък ще ти кажа да слагаш главата в торбата и да пробваш, ако наистина това е мечтата ти Peace.
Моите деца са що-годе здрави, е, точат по някой сопол от време на време, но се разминаваме с по-сериозните болежки ( да не чува дявола). Боян днес падна от стола на земята по нос, доста странна акробатика му се получи, не ми дава да му сложа лед и вероятно по празниците ще е с надута камба, но и така ще ги отпразнуваме.
Тази година за първи път правих коледни сладки и естествено късмета на начинаещия ме споходи - станаха фантастични, изядоха се за 2 дни и сега ще се опитам да повторя упражнението, дано ми се получи...

# 633
  • София
Роси, дано бързо се оправи сега!

Вчера беше и на Габи тържеството в градината. Марти цял ден е бил много развълнуван, че ще ходи да гледа сестра си, че и на мен звъня няколко пъти да ме пита, кога точно ще излиза.  Simple Smile габи беше Червената шапчица и се справи страхотно! Изпя си цялата песен и си каза съвсем спокойно всички реплики. Тя, още едно момиченце и две момченца бяха единствените, които не се притесниха грам и спокойно си казаха всичко. Много се гордея с нея.  Simple Smile Марти беше във възторг отново, а като видя и Дядо Коледа, полудя. Grinning съвсем спокойно си излезе на подиума, взе си подаръка и се обърна, за да го снимат. После госпожите го похвалиха, колко е смел и спокоен. Иначе за съжаление нямаме нито една хубава снимка и много ме е яд.  Close мъжът ми е бил най-отзад и не е могъл нищо като хората да снима.

Аз приключих още в неделя всички сладки и вече започвам да опаковам и раздавам.  Simple Smile

# 634
Здравейте,
Бързо оздравяване на всички болни!

Браво на по-големите, които ходят на градина и вече се представят като пораснали деца на тържествата!

Поли, зависи какво търсиш= ако целиш да получваш добра заплата и да работиш в добър колектив- не напускай, нали имаше вариант да те запишат на курс по италиански, дори и да нямаш друго развитие ще имаш възможност да се усъвършенстваш и в по-далечен етап да си по-перспективна така да се каже! Ако искаш предизвикателства и ново развитие напусни! Самия факт, че пращаш СВ-та значи, че търсиш нещо ново, но имай и едно на ум новото може и да не е по-добро. Аз лично съм сменяла работа само за по-висока заплата, не съм разчитала на обещания за развитие.

При нас нищо ново-готови сме с подаръците и чакаме Дядо Коледа, тази година ще разчитам на мама да готви, освен ако не ми хрумне нещо в последния момент, но гледането на дете + работа от вкъщи ми идва в повече и не ми е до готвене, предпочитам да си почивам с книжка или филмче.

Поздрави на всички!

# 635
привет, привет, тук съм, но дори не сварвам да изчета всичко навреме...

видях, че Полито има ново предложение за работа. Поли, нали си гледала "Дяволът носи Прада" :Р много те подкрепят тук, реших да наклоня везната малко, в опозиция  Mr. Green

поздрави на всички!

# 636
  • Germany
Поли, според мен работата в банката ще е много по натоварваща и ангажираща. Личен асистент е позиция, която е много неблагодарна. Вършиш цялата работа на съответния мениджър, а получаваш заплащане, като за секретарка... Голям опит е, но обикновено, ако се справяш добре е малко вероятно да те "пуснат" да се развиваш в друга посока. Пожелавам ти да вземеш най-доброто за теб решение!
Аз искам да ви помоля за стиснати палци и много положителна енергия тези дни. Очаквам едни изследвани и няколко мнения на лекари, като се спрягат доста страшни диагнози и ще съм много благодарна, ако ми изпратите малко положителни мисли.

# 637
Аз искам да ви помоля за стиснати палци и много положителна енергия тези дни. Очаквам едни изследвани и няколко мнения на лекари, като се спрягат доста страшни диагнози и ще съм много благодарна, ако ми изпратите малко положителни мисли.

Добро утро на всички! Днес бях решила да не се разписвам, но промених решението си заради Мони.
Мони, ние ти изпращаме всичката положителна енегия, която имаме! Стискаме ти палци и се молим да се похвалиш с чудесна новина и всички лоши диагнози да са само бъртвежи!  Praynig

Ние от снощи нямаме мрежа на мобилните телефони. Май проблема е само на Глобул и то само в Бургас, защото никъде нищо не намирам като информация  newsm78

# 638
Здравейте!

Мони, стискам палци! Дано е наред всичко!

Поли, много разумно е всичко, което са ти казали момичетата. Аз съм ориентирана така, че обикновено избирам работата, в която са по-големи и интересни професионалните предизвикателства. Гледам и възможностите за растеж - за мен е много важно да има такава перспектива. Все пак наистина бъди внимателна и прецени какво представлява тази жена, дали очаква от теб да оставаш след работа (все пак имаш малки деца), колко време смята да е в България и какво се очаква да правиш ти след като тя си замине и какви точно са възможностите за израстване. Тя има ли си секретарка или се очаква личният асистент да върши и секретарска работа? Това е много важно, защото ако хем вършиш професионална работа, хем тичаш да правиш кафета, да преснимаш, и прочие, самочувствието страда и има едно общо усещане за несправедливост. Иначе поздравления за предложението - явно добре се справяш след като толкова бързо валят новите предложения!

Аз си привърших доклада, който пишех. Сега работя други неща, но е по-кротко. Искам тихичко да се похваля за Бобата - преди няколко дни просто си дадохме сметка, че истеричният период след раждането на Андрей явно е отминал. В продължение на няколко месеца буквално всеки ден имаше истерии, крясъци, тръшкане, будене нощем. Даже бяхме попривикнали с тази ненормална обстановка! А от около един месец, да чукна на дърво, се успокои детето и нещата са много добре. Непрекъснато поучава Андрей много авторитетно, например: "Андейо, не дрънкай с книжката, книжките са за четене, не за дрънкане!" - това по повод една гумена книжка на Андрейко  Grinning. Също, много добре му се отразява детската градина. По-малко капризничи, много добре си се заиграва сам, започна да реди конструктори много добре, а преди обичаше само да руши. Въобще, сякаш изведнъж порасна това дете.

Ние за Коледа каним родата, те ще донесат яденето за Бъдни вечер, а ние ще готвим за Коледа.

Подарък на Боби бяхме решили да купим детски масичка и столче от ИКЕА (много обича да си драска и да играе с пластелин), но тези, които му бяхме избрали са свършили, така че май ще му купим нещо друго, а масичката за именния ден.

# 639
  • Germany
The1, Sv. - благодаря   bouquet

# 640
  • Плевен
Мони, и от мен имаш стиснати палци и много положителна енергия! Дано всичко да е наред, ние сме с теб  Hug

Поли, аз преди години така рискувах да си напусна работата в Общината за да започна в банка, каквото ми беше мечтата. После нещата тръгнаха на зле, като разбраха, че съм бременна след време ме махнаха, но и някак си не ми беше приятно, чувствах се чужда и не на място. Но въпреки всичко - не съжалявам. Сега бих те посъветвала да проучиш хубаво в какво ще се състои работата и ако те устройва - започвай! Няма лош опит - за мен всичко ново е предизвикателство и нови възможности.  Peace Успех при избора.
Ние снощи водихме малките на детски клуб, но след това много не ни слушаха, Андреа в последно време зачести тези истерични сцени и се чудя на какво се дължи... Много ме притеснява - сърди се, опълчва ми се за всичко, крещи, даже посегна да ме удари онзи ден..Опитвам се да говоря с нея човешки, да и обяснявам как се чувствам при тези и изблици, но засега не действа нищо. На всичкото отгоре онзи ден мъжът ми си бяха пийнали повече на коленето на прасето и се държа грубо и ме обиди, вече няколко дни съм му сърдита, но разбрах, че нито съжалява, нито има желание да ми се извинява, даже напротив - почва да се дразни от моето мълчане и хладнина и накрая пак аз ще изляза виновна.. Та така, нещо тези празници не ме радват особено... Дано се оправят нещата...
За сметка на това пък си пуснах една поръчка от спортсдирект защото отдавна се каня, и сега като си взех парите от 10 дневната ми работа и от бюрото по труда и реших да си угодя малко - поръчах си анцунг, маратонки, яке, сандалки и блузки за децата... Абе имах нужда от малко шопинг терапия Simple Smile
Целувки на мъниците от нас.

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 13:02 от anyto

# 641
Здравейте на всички. Набързо да кажа, че и от мен Мони има стиснати палци и знам, че всичко ще е наред. Така че горе главата. Ех, ако можеше и на мен някой да ми го каже.
Вече наистина не ми е до празнуване, защото може би ще караме празниците в болницата. Чакам да стане чудо и за два дни, т.е. от вчера вечер до утре наобед малкият поне малко да се подобри... и да сме вкъщи. Положението е много лошо. Отново са ни предписали неправилният АБ и след три дни взимане, даже и ударни дози, нещата са станали направо трагични. Сливиците са му в ожасно състояние, по-зле от преди и УНГ каза,ч е никога не и виждала такова нещо през практиката си и си е за болница. Та пак в инфекциозното, но там лекарката, където ни лекуваше преди като бяхме постъпили ме поуспокои и изписа нов АБ и още куп лекарства и до утре ако поне малко не се подобри и каза че ще ни приемат. А малкият като видя познатата болнична обстановка и почна да плаче и да вика "У дома, у дома", а аз направо не се сдържах Cry Тази нашата каръщина я няма никъде. И на всичкото отгоре явно и мен ме е заразил, защото адски ме боли гърлото и ме тресе.
Единственото хубаво е че купихме нишадър и си правя мед с него, а на малкият му мажа по гърлото, че ми светна веднага, а и той май е по-добре щом сам иска да играе и не лежи толкова много, както преди. Дано да почне и повече да се храни, че не му се яде от тая ангина.

Молете се и ние да си изкараме празниците вкъщи и да се радваме на хубавият празник! Praynig
P.S. Поли аз също не бих рискувала, щом съм доволна от тази си работа. Много е важно и обстановката. Щом е приятна, с добри и отзивчиви колеги и работодатели си стои на мястото. А и не си сигурна като виждат твоето старание дали няма да ти предложат след време по-добра позиция. А и работа винаги се намира, щом имаш желания, но за момента мисля че си задоволена от тая гледна точка. Ти си знаеш най-добре и  каквото и да избереш ще си го направила по твое желание, а не по принуда.

# 642
Здравейте на всички. Набързо да кажа, че и от мен Мони има стиснати палци и знам, че всичко ще е наред. Така че горе главата. Ех, ако можеше и на мен някой да ми го каже.
Вече наистина не ми е до празнуване, защото може би ще караме празниците в болницата. Чакам да стане чудо и за два дни, т.е. от вчера вечер до утре наобед малкият поне малко да се подобри... и да сме вкъщи. Положението е много лошо. Отново са ни предписали неправилният АБ и след три дни взимане, даже и ударни дози, нещата са станали направо трагични. Сливиците са му в ожасно състояние, по-зле от преди и УНГ каза,ч е никога не и виждала такова нещо през практиката си и си е за болница. Та пак в инфекциозното, но там лекарката, където ни лекуваше преди като бяхме постъпили ме поуспокои и изписа нов АБ и още куп лекарства и до утре ако поне малко не се подобри и каза че ще ни приемат. А малкият като видя познатата болнична обстановка и почна да плаче и да вика "У дома, у дома", а аз направо не се сдържах Cry Тази нашата каръщина я няма никъде. И на всичкото отгоре явно и мен ме е заразил, защото адски ме боли гърлото и ме тресе.
Единственото хубаво е че купихме нишадър и си правя мед с него, а на малкият му мажа по гърлото, че ми светна веднага, а и той май е по-добре щом сам иска да играе и не лежи толкова много, както преди. Дано да почне и повече да се храни, че не му се яде от тая ангина.

Молете се и ние да си изкараме празниците вкъщи и да се радваме на хубавият празник! Praynig

И на вас стискаме палци да не се наложи да ходите до инфекциозното!  Praynig Много положителна енергия ви изпращаме!  Heart Eyes

# 643
 Hug Hug Мони, всичко ще бъде наред!

Роси, сменете го тоя доктор!

# 644
Мони, спискам палци всичко да е наред  Hug

Роси, и на вас, да изкарате празниците вкъщи  Hug

Поли, успех каквото и да избереш  Peace

Момичета весели празници и много здраве, щастие и късмет на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт