ЮНСКИ ЮНАЧЕТА. Тема 114.

• 45 970
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
  • USA
За много години,момичета!!!Да сте много здрави и щастливи
Ние прекарахме много добре на Нова Година.В приятелско семейство се бяхме събрали.Бяха 3 деца на 2 и половина годинки,можете да си представите:)))))))))Ванеска и тя изкара до 2 часа,игра хора,забавлявах ме се
На мен ми се падна нова кола от баницата

Това е засега.
Лека вечер

# 706
Нинка, бебе ли искаше? Wink Ако съм познала, не чакай на баницата, ами нападай Андрей! Mr. Green

Иначе, и аз не помня какво ми се падна (от Коледа и от Нова година по 2-3 късмета имах) - само запомних "Почивка под дебела сянка" Mr. Green. Обаче, по-интересно е на Алекс какво му се падна - годеж и бебе от едната баница, а на момиченцето на приятелите, с които празнувахме НГ заедно (10 мес. помалко от Алекс) - сватба. Laughing От сега какви късмети си теглят, мушмуроците им с мушмуроци.  Mr. Green

# 707
  • Пловдив
Нинка, бебе ли искаше? Wink Ако съм познала, не чакай на баницата, ами нападай Андрей! Mr. Green

Да, искам  Simple Smile но не знам дали тази година или другата. Много искам, толкова да ми харесва да имам мъничко човече, ама предпочитам да му осигуря добър живот и това ме спира за момента. Работата ми не е сигурна в тази криза. За това на този етап бих желала първо нова работа и след това бебе  Wink Ама това не пречи да си нападам Андрей  Heart Eyes В крайна сметка, Бог си знае работата и когато-тогава. Все ще съм щастлива и ще дам всичко от себе си и децата ми да са щастливи.

# 708
  • Once there was a Hushpuppy...
Честита Нова Година! С най-искренни пожелания за здраве, щастие, успехи и любов през настоящата 2012година Simple Smile

И ние доста поседяхме на маси по празниците, но все пак успях да го изпратя още на 03 Криско на ясла, въпреки че едвам ставаме сутрин Embarassed

Аз бях кандидатствала за много работи преди Нова Година, обаждаха ми се, и вчера още от 2 места, но стана така че отказах всичко.Ходих на 4 интервюта/на някои си загубих времето/, все намирам работа като тази която напуснах - свръх динамична и натоварена.
Но, се чудя защо предлагат работа до 18 или 18.30, ами кога да си взема детето??? Нещо тия работодатели са се побъркали.....на никой не му пука, че си жена със семейство, с дете, че трябва да се прибереш да отделиш време на скъпите ти хора/било да учите, да си поприказвате, или да сготвиш/. Държат се все едно нямат жени и деца, или пък жените работодатели са ми още по-странни как не разбират.
Също не гледат от къде си, предлага ми работа в Люлин близо до Метро2, аз се изсмях и я попитах дали е чела CVто ми, и че съм от Гео Милев и съм по-близо до Метро1/пошегувах се с нея, въпреки че е самата истина/ Така попадам все на неподходящи неща.
Но, смятам да изчакам още.Вярвам, че има още непроучени места, има още много възможности за кандидатстване, и Нова Година - нов късмет! Simple Smile Вярвам, че по-доброто предстои Grinning
Извинете ме момичета за дългия пост Hug

# 709
имам нужда от съвет
какво да ги правя като направят беля
днес откачиха и взеха да скачат в локвите с два крака и да се заливат от смях
омазаха се чак до ушите в кал
бяхме се разбрали че ще заобикалят локвите
но днес нещо ги прихвана и ..
какво да ги правяв такъв момент
с бой няма да стане- ама точно това заслужаваха
искам да разберат че са постъпили много лошо да си вземат бележка
има др подобни изцепления
примерно - хиляда пъти им казах да не пипат щорите-които са от плат
ходят и нарочно ги пипат и ме гледат и ми се хилят
очевидно съзнават че правят беля
според мен още от сега трябва да взема някакви мерки за да не ми се качат на главата
ЧНГ на всички пожелавам Ви много мирна и спокойна нова година Simple Smile
Иначе познават до 10 числата и повечето букви, и абсолютно всички марки коли - дори роувър, субару, които до скоро и аз не им знаех емблемите (още сме с памперс Embarassed),
не ни приеха в ясла, ама много не съжалявам

# 710
имам нужда от съвет
какво да ги правя като направят беля
днес откачиха и взеха да скачат в локвите с два крака и да се заливат от смях
омазаха се чак до ушите в кал
бяхме се разбрали че ще заобикалят локвите
но днес нещо ги прихвана и ..
какво да ги правяв такъв момент
с бой няма да стане- ама точно това заслужаваха
искам да разберат че са постъпили много лошо да си вземат бележка
има др подобни изцепления
примерно - хиляда пъти им казах да не пипат щорите-които са от плат
ходят и нарочно ги пипат и ме гледат и ми се хилят
очевидно съзнават че правят беля
според мен още от сега трябва да взема някакви мерки за да не ми се качат на главата
ЧНГ на всички пожелавам Ви много мирна и спокойна нова година Simple Smile
Иначе познават до 10 числата и повечето букви, и абсолютно всички марки коли - дори роувър, субару, които до скоро и аз не им знаех емблемите (още сме с памперс Embarassed),
не ни приеха в ясла, ама много не съжалявам

Оооо много добре знаят кога правят беля. Аз май не съм най-добрия пример за строгост...обикновенно се смея повече от Алекс  Embarassed и с наказанията не ми се получи... с други думи го оставям да си прави беличките...обеснявам и се кикотя на равно с него....ама то май и често аз съм инициатора на щуротийките  Joy
Честит имен ден на всички от мен! Да са живи и здрави и много късмет!   bouquet
Аз отивам на урок, после на печката! Довечера ще празнуваме Иванов ден и рожден ден на едно! Поне ще е вкусно Wink

# 711
  • София
Честит имен ден и от мен на всички празнуващи!  Hug

Гале, не го приемай толкова насериозно, те заради това те провокират. Все пак са малки деца, сега им е времето да минават през локви, не като станат на 10г.  Simple Smile Аз миналата година за ужас на баща им им разреших да се наджапат на воля, понеже много искаха. После вкъщи им връчих по едно парцалче и бърсаха, мазаха, но си почистиха малко обувките. От тогава не са изгаряли от желание да джапат по локвите, но пак бих им позволила.

# 712
Пете, за локвите конкретно преди това им съм им давала да джапат, но нали все пак не можем нон стоп да ходим омазани в кал и трябва да разберат че не трябва да го правят.
вчера понеже доста им се карахме и цяла нощ ми беше терсене Sad имах угризения- до сега толкоз не бяхме се карали.
Не ме кефи като правят напук.
Четох доста по темата днес..

# 713
: Bliznachkova,това ми е мн.позната тема Grinning
Емито също се радва да стъпи в локвата.Първият път стъпва, на следващата сама казва неее,поглеждаме и я заобикаля.Взех и такива гумени ботуши само, заради това.Ще го израстът и ще им стане безинтересно да го правят.Сега на тази възраст им харесва.

Ужасно време навън!

Лека вечер!

# 714
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте Simple Smile
Искам да ви питам, тези които сте давали Умкалор, дали мога да давам с него и хомеопатични лекарства. Питам, защото давам на Криси и Тонзилотрен...та, се чудех newsm78
Ние сме от снощи с температура. Кашля и има мисля храчка, защото само преглъща нещо и диша през устата. Ще изчакам до утре и ще го водя на лекар. Досега, сам си сваля температурата само с течности. То, вярно че не е дигал повече от 38.0, и аз чак не можех да повярвам. Но все пак опитвам по този метод, да не давам нищо да 37.8 - 38.0. Да видим Praynig

# 715
  • София
Здравейте Simple Smile
Искам да ви питам, тези които сте давали Умкалор, дали мога да давам с него и хомеопатични лекарства. Питам, защото давам на Криси и Тонзилотрен...та, се чудех newsm78
Ние сме от снощи с температура. Кашля и има мисля храчка, защото само преглъща нещо и диша през устата. Ще изчакам до утре и ще го водя на лекар. Досега, сам си сваля температурата само с течности. То, вярно че не е дигал повече от 38.0, и аз чак не можех да повярвам. Но все пак опитвам по този метод, да не давам нищо да 37.8 - 38.0. Да видим Praynig
мисля, че няма проблем. Умкалора е натурален продукт. Бързо оздравяване на Криско!

# 716
За много години!
Да се разпиша и аз. Супер си изкарахме на коледа с майка ми и баща ми, Никола супер щастлив от увеличеният автопарк в къщи и от тогава при нас в леглото всяка вечер има вече и един 40 см. автобус. Crazy Поразболяхме се после подред, но и този вирус преминава вече.

mamamecana по описанието ти, май карате вируса, който ни събори всички в къщи след празниците, той е с обилна задна хрема и направо дави. Давай задължително сироп за кашлица, за да отхрачва, да не слезе надолу. Много гаден и заразен вирус, и в офиса го изкараха половината колеги, сестра ми направи синузит от него, Никола си беше в къщи по празниците и аз успях да го заразя. Също и много дни се кара, бавно се оправяш. А аз единият ден не можах да се вдигна изобщо от леглото.

# 717
  • Плевен
Здравейте и от нас!
За много години! Да сте живи и здрави и много усмихнати вие, като и вашите семейства!

И ние изкарахме добре празниците, и сега целия януари имаме много празници - рожденници, именници, през ден се празнува нещо Simple Smile))
Ние приспахме децата навреме и спокойно си празнувахме навън. Имаме си режим и си го спазваме - лягат и стават по едно и също време всеки ден, така са свикнали.
Преси хич не му харесва на яслата, много ми е нежен, чувствителен и мамино глезанче, ама искам да се стегне и да става мъж вече  Grinning Правих му профилактични изследвания, че се бях вгледала в надуто лимфно възелче на гушката, та ще поошашках, но пупупу, всичко се оказа наред.
Андреа от 3-4 дни кашля и днес я водих на лекар вече, иначе и аз доста месеци ги поддържах с клеева тинктура и хомеопатично, но този път се оказа, че се влошава и и предписаха антибиотични капки в нослето и очите, че е с възпалена носоглътка и очи, а също и сироп за кашлицата, но се надявам само с тези неща да минем.
Джери, добре дошла в нашата гилдия - на шивачките и плетачките  Laughing Аз започнах нов гоблен и направо не мога да го оставя, голяма страст ми е. Скоро ще има и пак надомна с пошиване нещо, та може би пак ще се включа.
Нинка, да, чакаме на брат ми детето да се роди, още малко има, около месец и нещо, момченце ще е, живот и здраве. Вчера със снаха ми ходихме да видим едно новородено бебче, на 20 дни де, но такова мъничко, беззащитно, душичка. Направо съм забравила, че и моите са били толкова малки.
Започнах да си търся работа, но засега само от 1 място ме викаха за интервю, но се надявам и от другите да се обадят.
И моите много не слушат, много се бият, постоянно се съревновават и са в постоянна война. Как ли не опитвах, и с добро, и с лошо.. никак не става.. Даже снощи пратих Преси у мама, че хем Андреа кашляше, хем предните 2 вечери ме докарваха до рев от нерви и викам малко да поседят по сами. Андреа цяла вечер си игра сама, реди си пъзели, игра си, все едно, че нямаше дете вкъщи. Преси е бил същата душичка у мама. Направо съм безпомощна понякога.. Дано да е период от развитието им и скоро да отмине, че пак ще почвам валериана май Simple Smile)
Хайде поздрави, че ви досадих май. Даскоро  Heart Eyes

# 718
Да се оплача при вас....че май няма къде другаде Wink
Днес имах телефонно обаждане с предложение за работа. Програмист НО за София..... #2gunfire
и преди малко имах запитване от една доста сериозна фирма пак за програмист НО за София..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А Георги ми каза "Ами какво да ти кажа...." и ми затвори телефона! Ужас! В този Бургас не се търсят IT пециалисти, пък камоли програмисти....май ще си изгния по курортните комлекси  Joy
Та оплаках се! Ама не ми стана по-леко  hahaha  

# 719
Ани все едно нас описваш въпреки че имат по голяма разлика нещата са същите  ooooh!
През ваканцията пратих Алекс при майка ми за два дена че вече не се издържаше от сутрин до вечер да се карат и крещят. Twisted Evil

И двамата са държаха супер примерно  Mr. Green
За лягането и при нас си имат час и най късно в 21ч. вече са паркирани по леглата  Laughing

The 1 дано да ти е олекнало малко  Hug и ти пожелавам скоро да ти се обадят с оферта от Бургас.

Аз утре ще ходя да се запиша в една честна трудова борса от която предния път ми намериха работа и ще питам и какви курсове предлагат за преклалификация.

Общи условия

Активация на акаунт