ЮНСКИ ЮНАЧЕТА. Тема 114.

• 45 980
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
писах писах и изчезна....

Мони стискам палци!!!

Роси сменете го този некадърен лекар.

Поли, успех!

# 646
Мдааа, че ще го сменя, ще го сменя. Един път грешка да, но два пъти вече....КРАЙ! И без това тоя месец се сменят, та др. седмица като отида на работа и ще го запиша в мед. център където работя. Там като гледам педиатърката как идва в аптеката и сама се интересува за лекарства, за ваксини и т.н. за децата и ми се струва отговорна жена. Ох, лошото е че и аз и мъжо сме при сегашната. Ще умувам и за нас!  newsm78

# 647
  • София
Мони, имаш силно стиснати палци и от мен!
Роси, много ми е мъчно, но ти пожелавам бързо да се оправите и да изкарате едни хубаво празници!

Весело посрещане на Коледа и от мен!

# 648
  • Germany
Момичета, много, много благодаря на всички ви!  Hug
Роси, стискам палци утре да сте много, много по-добре и да изкарате едни страхотни празници!

# 649
Мони, Роси -  fingerscrossed
Поли, успех в избора - времето ще покаже дали е бил правилен. Wink
Анито,  Hug.
И ние сме готови с подаръците. Както нямаше нищо налично, така изведнъж се натрупаха доста и чакат да им дойде моментът. Wink Роси, за онези магнитни конструктори, които коментирахме - оригиналните още повече са си вдигнали цената, защото са ги обявили за "the hottest toy" за тази година, а също и заради наводненията в Тайланд и Южна Корея производството им е намаляло. Тези, които ги има в България не са същите (те са от отделни пръчици и топченца, което не е особено удачно).

Днес беше страхотен ден - с първи сняг, и то обилен, много игра, голям снежен човек и още трима мокри, но щастливи. Laughing

# 650
Мони  Praynig Дано всичко е наред!
Роси дано има подобрение тази вечер  Praynig

# 651
Роси, как сте днес? Някакво подобрение?

Аморе, страхотни снимки. Изглеждате толкова щастливи и доволни  Grinning

Мони, пиши как и вие как сте. Имаш стиснати палци и от мен  Praynig

# 652
Привет и от нас  Grinning
Мони, Роси, стиснати палчета и от мен fingerscrossed
Роси бих ти препоръчала нашата лекарка, която много харесвам и съм много доволна. То вярно че почти не сме и създавали работа, и не знам как действа при екстремни ситуации, но винаги е била отзивчива и се е включвала адекватно към проблемите ни...
Моя мъж вчера беше рожденик и цял ден бях заета с подготовката на рождения ден и после с отпразнуването му и не остана време да се отчета тук. Тъкмо поразчистих след гостито и тръгвам на покупки за утре, че съм решила да се съберем вкъщи Grinning
Стелиянски иначе е добре. С доста голямо нежелание отиде на ясла, но това е живота, а следват почивни дни  Party

# 653
Иви, голям ентусиазъм те е заредил Simple Smile аз толкова гости скоро не съм имала, и като че ли ме е страх да поканя Simple Smile
Да ти е жив и здрав мъжа!

# 654
Здравей те момичета Hug

Мони,Роси и от мене имате стиснати палци и много положителна енергия да се оправят нещата по бързо. Praynig

Роси ако не е късно пробвай с изварения компрес знам че при гнойни ангини върши чудеса.
Моля се да изкарате една спокойна Коледа у дома Praynig

Иви браво на тебе и честито на мъжа ти   bouquet

Вчера в зала пленарна в община Варна се проведе благотворителен концерт а събраните средства бяха в помощ на едно болно детенце от училището на нашия батко.
Бяхме много приятно изненадани кагото директора съобщи че почти всички училища от Варна са се включили в акцията и е събрана голяма сума пари.
Имаше и благотворителен базар.
Всички деца бяха много интересни имаше народни и спортни танци,песни,скечове и традиционни сцени от коледните обичаи.
Нашия батко се представи с още деца от неговия клас с две коледни песни и всички бяха много развълнувани.
Даже арменското общество се беше включило с два танца.

Кати издържа до края на концерта а днес Алекс имаха Коледно парти с томбола и много подаръци в класната стая и учителите им се бяха постарали много.
Всички деца останаха доволни и излязоха преяли със сладки и соленки. Laughing

Днес и Кати имат тържество и за първи път ще види дядо Коледа Grinning надявам се да и хареса и после да разказва.

Чао за сега от мен  bouquet

# 655
Минавам набързо да кажа, че няма да влизаме в болница и че сме добре! Hug
Само от 4 приема на новия АБ и сливиците са се прибрали, та  ще сме вкъщи за празниците и почвам с приготовленията. В 17 часа отивам на работа да си свърша задълженията от трите дни, че са се насъбрали рецептички и фактури и после слагам боба да се свари, че утре само да напълня чушките. А мъжо днес ще пазаруват с малкият сами, че не смеехме да купуваме нищо до последно, защото нали не бяхме сигурни дали  ще сме си вкъщи, но сега с удоволствие ще се приготвим. Wink
И така милички, понеже може би няма да имам време по празниците ви пожелавам:
Да сте много, много здрави, щастливи и заобиколени само от доброта и топлина през студените, но празнични дни. Много червено винце да си пийнете, че да зачервите бузки, а и да е по-весела къщата  Wink (Нали хората са казали пияна жена, весела къща)
БЛАГОДАРЯ ЗА СТИСНАТИТЕ ПАЛЦИ И ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА НА ВСИЧКИ.   bouquet

# 656
Минавам набързо да кажа, че няма да влизаме в болница и че сме добре! Hug
Само от 4 приема на новия АБ и сливиците са се прибрали, та  ще сме вкъщи за празниците и почвам с приготовленията. В 17 часа отивам на работа да си свърша задълженията от трите дни, че са се насъбрали рецептички и фактури и после слагам боба да се свари, че утре само да напълня чушките. А мъжо днес ще пазаруват с малкият сами, че не смеехме да купуваме нищо до последно, защото нали не бяхме сигурни дали  ще сме си вкъщи, но сега с удоволствие ще се приготвим. Wink
И така милички, понеже може би няма да имам време по празниците ви пожелавам:
Да сте много, много здрави, щастливи и заобиколени само от доброта и топлина през студените, но празнични дни. Много червено винце да си пийнете, че да зачервите бузки, а и да е по-весела къщата  Wink (Нали хората са казали пияна жена, весела къща)
БЛАГОДАРЯ ЗА СТИСНАТИТЕ ПАЛЦИ И ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА НА ВСИЧКИ.   bouquet
Mного се радвам за вас! Пожелавам ви бързо оздравяване! Ех, чак се просълзих като прочетах, че сте по-добре! Весели празници и на вас!

# 657
  • София
Роси, чудесна новина! Много се радвам.

Сега и Мони да се включи с добри новини!

# 658
Ей Роси, браво, много се радвам за вас  Hug

И мен нещо ме лепна последните 2-3 дни, ту съм добре, ту едвам се вдигам от дивана  Tired

# 659
  • Germany
Роси, много се радвам за добрите новини при вас! Simple Smile
Аз също мога да кажа, че облаците се поразсеяха около мен. Излязоха ми резултатите от едно изследване, които са положителни и това би обяснило увеличението на далака, заради което се съмняваха в какви ли не страшни неща. Ще видим какво точно ще каже лекаря след Коледа, но като цяло това е добра новина. Много ви благодаря за стиснатите палци и позитивните мисли!
Весели и спокойни празници ви желая! Много усмивки и хубави емоции за всички!

Общи условия

Активация на акаунт