Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 991
  • 736
  •   1
Отговори
# 120

Isache  Crossing Arms като качваш такива вкуснотии пиши и как се приготвят с подробности Thinking

Е това му е най-хубавото на тази рецепта - хипер бързо и лесно се приготвя. Това е от рецептите или на Тумбето или на мис Марпъл / пък може и да греша - забравих от къде ми каза Мимс  Blush / - в йена нареждаме гъби , отгоре месо , подправки , отгоре ескуиза и накрая пак гъби и подправки. Затваряме капака и печем на макс за около 30-40 мин. Без никакво олио , без вода - това ми беше много странно , но се получи страшен сос и много сочно месо / аз използвах пилешки пържоли от бут без кожа /. Опитайте - няма да съжалявате  Peace
Мимс - отново благодаря за вкусната идея  bouquet

# 121
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
               Ей, как ми липсваше този момент... Но пък всичките прекрасни срещи и емоции, които имах си струваха липсата, че и отгоре даже. Само да предупредя от сега - снимки не съм правила, така че... ако някой друг се смили да ги онагледи...
              (не)Обикновена, каква дупка, какво прасе, какви пет лева бе, жена!? Такава си фина, нежна и мила...  Hug Ох, от миналата седмица цвиля с тези стари кучки, ама много на място си го рекла  hahaha
              ANNAFACE, умори ме с тоз фонтан  Joy Heart Eyes Честита месечинка и все така успешно да си задържаш резултата  Peace Чудесен пример си за всички   bouquet
              tonnny_bg, какво ще си ограничаваш, душо, ти ще се свършиш вече  Heart Eyes
              veroni76, как над 70!? Никакви такива - знаеш къде е ключа за палатката, така че... с едната ръка месцето, с другата - новите дрехи  Wink Че само аз ли раздавам протеинчета, бре? Пък и туй твойто... хич не е за пропущане  Wink
              efito, а ако не е до септември какво!? Важното е да стане и да се задържи, пък сроковете са относителни, не се вторачвай в тях.
             shanel1982, мисля че си поставяш цел, която е клоняща към издевателство над тялото ти, но... твоя си работа.
             p_i_i, честита месечинка, чудесно се справяш, направо завидно добре   bouquet
             veronic, сакън, хората пари дават за  bombs, ти искаш да ги няма, нИ моЙ така  Crossing Arms
             viki011, представям си какви боклуци има в този "маргарин"  Sick Само от теб зависи дали и какво ще ти се случи  Peace
             Tumba_lumba,  Heart Eyes
             isache, радвам се, че се запознах с още една слънчева, усмихната и сериозна дама  Hug Пък колко си хубава и фина е друг въпрос  Peace
             bub.ka, добре дошла  Hug Режима действа само при едно условие - упоритост, а причините не са толкова важни. Мотивацията пък сама се засилва с всеки свален килограм и сантиметър  Peace
             Kali_tod, не се вманиачавай, тепърва ще имаш причини да трупаш килца и дай Боже да е скоро  newsm10  Да не забравиш да се обадиш като дойдеш в София, ей  Hug
             lout, много е относително това с четвъртата фаза... Не зная какво влагаш ти, но според мен такова животно като ядене без контрол и без мярка просто няма  Embarassed
             Gardenia, напълни ми душата  Hug Много, ама наистина много се радвам, че имах възможноста да се запозная с теб на живо  Heart Eyes
             therese, всички, които режимстват с главата си запазват килата.
             tqna, как да спа, слънце, като преливам от емоции  newsm03
             skarlet71, а що не дойде, а!? Пък сандала... като те е стегнал - сменяй го, то сандали по това време на годината мнооого  Wink
             Вещи, макар и с огромно закъснение - да ти е живо и здраво името, да си здрава, усмихната и щастлива и ти, както и всички с едно от най-хубавите българско име   bouquet Малеее, от къде ги намираш тия снимки не знам, ама определено не искам и да си спомням, че съм изглеждала като на първата, пък дори и да не се докарам никога като на втората  Crossing Arms
             Dorchester, я бързо на отчет - що те нямаше на срещата, а!?
             ArhMih, аз на твое място нямаше да си тръгна от там, страхотно е, а пък ти си... като модел  Peace
             smileys, да ти се ненагледа човек  Hug Heart Eyes
             Only, сбирай пловдивската група, че след риболова мисля и по вашите земи да се поразходя - като ще скитам, да е повсеместно  hahaha
             bigbaba3, нЪл си знаеш, че те лИбя  Heart Eyes
             elyam, не е добре това с вирусите, а щом толкова протеини не помагат на Имуна... май трябва да се обърнеш за помощ към доФтор  newsm78
             Натали Никол, и защо така задкулисно? Като ти е ясно че на сцената е много по-забавно? А предложението ти никак не е лошо, като се има предвид колко глобален става света  Peace
             pepit, честита месечинка и на теб, но... прегрешенията са си прегрешения и за тях оправдания няма  Crossing Arms
              Korni68, и тази година няма да се видим ако не се спреш в София поне за няколко часа, поне...
              ЦвеTи, как липсваше днес хубавата ти усмивка...  Hug
              Ох, момичета... изморих се, въпреки че не съм дошарила чергата и не съм се нарадвала на всички и на всичко, но... ще раздавам козинките, а утре щи дописвам, с кафето  Wink

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 23:38 от mimensita

# 122
Мимс - благодаря за милите думи  Blush , ама ти кога успя да се прибереш , да се нарадваш на мъжо и на котката , да изчетеш писанията...... Ох , как ни липсваха чергите и козинките - другите си заплюват от протеинчетата , но аз ще си заплюя последната козинка - само за мен  Hug

# 123
То не чаршаф, ами...
Чувствата са взаимни  Hug
Аз пък съм си заплюла овцата от профила ти. Не е козинка, вълничка е  Laughing

# 124
  • Варна
Добро утро,Прекрасници!
Добре дошла на Мименсита!  bouquetРадвам се да те видя отново,пък макар и виртуално!Знам,че ми предстои да качвам килограми,но ми се искаше началният старт да е от по-малко... newsm78Аз така преди две години,когато бях на Дюкан и свалих 12 кг.,се успокоявах с това.Точно тогава ми "оправиха" хормоните и си виках:"Защо да спазвам стриктна трета?Нали сега ще забременея и ще започна да качвам така или иначе?Като родя и спра да кърмя,пак ще ги сваля!"
Да,ама не!В продължение на две години нищо не се случи и аз само качвах килограми.Възвърнах си всичките 12 свалени за 2 години и ми стана ясно,че не може да "лежа на тази кълка".И сега като започнах поправката ми се искаше да стигна пак поне 60-59 докато дойде време за Инвитрото,ама не стана.Каквото-то...Ще си режимствам аз до "събитието",пък ако сваля още нещо-сваля!
Обичам ви... Hug
Благодаря за подкрепата!  bouquet

# 125
  • София :(
                     Добро утро  Hug
               Кафе ще пием ли? Готово е  Wink

Тази сутрин в бързината да сляза за цигари пропуснах срещата с Кантарев, но мисля, че ще ми прости, все пак днес е лунната фаза, при това Луната намалява  Wink
             isache, този сайт скоропостижно беше качен във фаворити, поне информативно да помага в избора на продукти и храни. Честита месечинка и без проблем да задържиш прекрасниата фигура, която си си извоювала   bouquet А рецептата е на bigbaba3 и наистина е много вкусна и мързелива  Peace
             Man_7_Utd и прочете ли?
            ArhMih, сигурна бях, че на твое място щях да намеря причина да се преселя на село, ей го на - и фитнеса те чака  Wink
             veroni76, като те е срам да скачаш в задния двор скачай в предния, поне десетина дечурлига ще се присъединят към теб още на втория ден и хич няма да ти пука вече  Peace Пък като те гледа човек какво си момиченце няма и да му мине през ума за десет години брак и две деца...
            onfio, всичко което ни кара да се чувстваме добре си струвва, а тук освен че се учим да се храним разумно и се сбогуваме с излишното тегло, което само по себе си никак не е малко, се запознаваме и с безброй прекрасни хора, което си е чиста печалба  Simple Smile
           happysmileHug Ти само пуканките ли дебнеш, а  Wink
           desitka*, не си само ти с баг в "измервателния уред"  hahaha
           ANNAFACE, да ти е жива и здрава, палава, усмихната и щастлива "пикличката"   bouquet Hug
           skarlet71, честито, мила   bouquet 20 години са си 20 години - повод да се празнува, а на дупки да не се поддаваш  Peace Все има от къде да ги заобиколиш, пък хич да не можеш и да ги прескочиш  Wink
          tumbi999, бързо възстановяване и се грижи преди всичко за здравето си. И честита месечинка   bouquet
           (не)Обикновена, заслужава си резултата от тези 9 месеца, чудесно изглеждаш, честито  Hug  bouquet
           kris70, още ли неси го решила  Hug
           Korni68, добре казано  Peace
           Nadyk, добре завърнала се.
           bima, добре дошла и успех;
           Ivlin-Ивелина, честита годишнина и на теб   bouquet
           Gardenia, тази вълничка се мъдреше в подписите на всички едно време... За теб и за всички останали от стадото - заповядайте  Wink
           Ох, насмогнах ви, сега изчецвам, че пазар ме чака  Wink
                Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 126
  • Плевен
Мимсчееее,  Hug Слънце наше, пак си огряла всички ни! То черги на лягане и на ставане - красота! Че и кафенцето със закуската! Благодарим! Хубаво си се разходила, видяла, срещнала с други прекрасни дюканки и още по-хубаво, че отпуската не е свършила!

Привет и на Ивчето и Честита годишнина!   bouquet

•30 години - Перлена сватба.  

Отбелязва се след 30 години съвместен живот. С названието си напомнят за това, че тридесет години, преживени заедно, се нанизват като перли в огърлица... За съпругата - перлена огърлица.

... така, че - задължително си купи ти, ако не ти е направил вече съпруга подарък!

Хубав ден на всички! Аз пак - на люлката - ту нагоре, ту надолу...нищо ново под слънцето! Бях на сватба в събота, но не на министъра...Повече бях на дансинга, отколкото на масата - даже имах минус след сватбата ~500 грама от предната сутрин, но днес нещо ме мъчи стомахчето - чакам този МЦ от няколко дни - пък - а, дано! Та си имам +300 грама. Все пак - ще отчета накрая отново минус 1 кг за месеца, де!

# 127
Здравейте дюканки-сладуранки!
Мимс, добре завърнала се във форума. Голямо мерсаж за козинките и закуската Hug
ArhMih, а за 10 годишнина какъв подарък да изпрося от мъжо newsm78 Пък моя за него е хубава нова фигура Wink
Kali_tod, режимствай си, пък и другото ще дойде. Обикновено когато най-малко очакваш, се случват хубавите неща. Peace
isache, като гледам снимките на силиконовите ти форми, сигурно си разорила мъжо. Wink Ама какви красоти си наготвила в тях...
Only, голяма убавица си станала, ама направо си се подмладила. Като гледам линийката ти, ми се струва, че си в грешка. Изглеждаш на по малко килограми Peace
Днес правих телешки шницели. Нещо не ми се получиха. На вид са ужасни. Sad Ама се надявам поне на вкус да са прилични, че и куче нямаме Laughing Отивам да ги опитам...

# 128
  • Пловдив
Veroni76-няма лъжа и измама,толкова съм си и Кантарев не помръдва хич Shocked Благодаря за хубавите думи Hug

Мименситке само казвай кога и свиквам групата,че така ме ядосват последно време Thinking

Хубав ден момичета Hug Hug Hug

# 129
  • Плевен
Верони, за теб, мила - цветя и рози! А за Скарлет - порцеланов сервиз!
Вижте - http://www.svatbata.bg/articles/godishninite.html

Но каквото си изпросите - това е! Гледайте да е по-скъпичко, защото всяка жена го заслужава! А колкото повече е инвестирал един мъж в една жена - толкова по-скъпа му е тя в буквален и преносен смисъл! Аз го научих ... след развода! Все пак изобщо не мога да се оплача ... с този красив мезонет! И аз излязох скъпичка жена! Wink Но тъй като не съм материалистка - повече се радвам на щастието, спокойствието и добрите ми деца!

Онлито - подобно на мен! Да му се неначудиш на този кантар! "Проклятието" на 80-така!

Тяна, миличко, що не мога да ти отворя снимките - пиша 7777 за парола и пак иска и не се отваря нищо! Искам и аз да видяяяя! Praynig

Размисли за четвърта: Хайде помислете си преди да минем на режим Дюкан дали сме сваляли килца? Ядяхме и теглото си се покачваше или в най-добрия случай си стоеше на едно ниво! Щом само протеините успяват да свалят килцата, естествено че ще трябва и в четвърта да са ни основното ядене плюс зеленчуци и варива - тук-там, както и макс.1 път седмично някой истински сладкиш или торта, тестени закуски и подобни нещица, от които ние пълнеем по принцип! Пределно ясно ми е, че успели четвъртофазнички са дами, имали за сваляне не повече от 10-15 кг, натрупани от скоро време и са още в млада възраст (преди 40 г.)(Изключение прави Смайлсчето и още някоя и друга...)! Така, че няма такова нещо - 1 протеинов ден и после яж като ламя! Трънки и глогинки! Аз се съблазнявам от време на време още във втора, та камо ли в четвърта! Но е важно да е мъничко прегрешението и веднага след него да е чист протеинов ден!

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 13:30 от ArhMih

# 130
Здравейте фиданки  Hug Hug Hug
Първи ден днес съм на трици, гъста пилешка супа и рибката довечера. Просто нямам търпение утре да видя Кантаря с минусче  smile3508
Мименситка, добре завърнала се от голямата екскурзия  Hug Аз преди време си изтрих овцата и сега как ли не пробвах и не ще да се качи...как ставаааа newsm78 newsm78 newsm78

# 131
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СКАРЛЕТ!!! ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ, УСПЕХИ, ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ! ДА СЕ РАДВАШ НА ХУБАВАТА СИ ВИЗИЯ И ДА СИ Я ПАЗИШ!

# 132
Pi6a ot tel. izvinqvam se  Embarassed
Arhmy opravih go  Peace
4estiti praznici na vsi4ki praznuva6ti dnes   bouquet

# 133
  • Плевен
Тяна, мерсииии! Видях, видях - едно красиво същество в едни свети и красиви български места! Сутринта по новините стана дума за едни украинчета как си осъществили мечтата да дойдат в  ...България и пяха ...че на света е най-красива България - моя прекрасна родна страна! И журналиста достигна до генералния извод, че за да обичаш България трябва да си извън нея! Домилява ти родината, когато си далеч! Аз си я обичам и харесвам и като съм си в нея! Само държавния апарат да беше умен и некорумпиран и всичко щеше да е цвете!

# 134
Мимс,благодаря ти! newsm51
ArhMih, миличка благодаря.Мъжът ми подари обувки в перлен цвят,но и перлички ще си изкрънкам.
Скарлет честита годишнина!  bouquet
На всички останали поздрави ! smile3525

Общи условия

Активация на акаунт