Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 370
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте  Hug
Докато се наканя и да пиша вие вече ще лягате  Laughing
Приготвих малко снимки от лятната ваканция, но имах малко затруднения с лаптопа(още е нов и не мога да се справя с изрязването, но ще покажа само тези на които съм снимана сама).Много хубава мини екскурзийка си бяхме спретнали с любимия все по красиви места от Родината.
Ето да ме видите от тук до края преди месец някъде http://tqnaus.snimka.bg/daily/az-s-m-si.426831.24692813 П.7777
Имам една снимка с любима бургазлийка  Heart Eyes, но ще чакам одобрение да я пусна.

Аз май си се харесвам такава  Embarassed Точно на калкулатора съм и ми се щеше да се върна с 2-3 килца с които влязох в четвърта, но сега след размисъл си забраних да се вторачвам само в тия пусти килограми  #2gunfire Ям всичко с мярка, спортувам си когато мога в къщи и каквото, такова  Laughing Важното е, че се чуствам добре  Peace

Крис  Hug дано всичко е наред при теб.Аз още като видях снимката с Тумбето исках да те питам за щетовидната, но не посмях тогава.Не съм доктор, но май разпознавам симптомите след толкова години с хиперфункцията, която имам и между другото аз открих, че съпругът ми има нарушение само че, при него е хашимото.Не искам да кажа, че при теб има задължително някакъв проблем, но е хубаво да се изследваш и после да решиш какво да правиш, защото трябва да се внимава много  Hug

Смайлче отдавна не съм те гушкала  Hug Hug Hug

Надик изкарай 2-3 седмици с два непоследователни протеинови дни и останалите протеин със зеленчук и после си карай трета за сваленото.По- лесно и не натоварващо е и мисля е по-добре отколкото да се завърташ пак в кръга.Ти си знаеш   bouquet

# 106
Здравейте! Изчезнахте всички! Аз се завърнах от басейн и влязох, С надеждата да  има снимки от русенската среща,на която ме поканиха, но нямаше как да ида. Но нямааааааа....

..... да има , ама няма ..... Sad   Срещата беше само между мен и Мимс. Анафейс не можа да дойде  Sad Уж тази вечер щяхме да заформим пак срещичка , ама пак се разминаха нещата .... Но пък какъв лаф моабет му дръпнахме с Мимс..... три часа  Grinning

# 107
Тяна, много мило и хич не се притеснявай от мен, аз всичко поемам Hug
Миналата година си правих хормони и всичко ми беше наред. Кажи, какво те накара да мислиш така по снимката? Питам, защото често ми казват така и аз затова и правя изследвания, но все нищо не излиза - слава Богу де, ама защо все така ми казват...очите ми са големи и малко по-изпъкнали, до колкото знам, това е един от симптомите. Тази година пак ще си направя изследване, но все си мисля, че ще покаже следното - по-големи колиества биричка и повечко тестени  Joy Joy Joy

# 108
 Laughing Знам, че е от ядене и пиене аз в теорията с въздуха не вярвам  Mr. Green Бира хич не обичам, ама за тестото не ми говори  Embarassed

Но майтапа настрана, ако има проблем нещата са свързани и трябва да се внимава с ядки, сладки и т.н Хич не ми се ще да говоря наизуст обаче.Най-добре изследвай хормоните + антителата задължително и тогава специалист ще ти даде съвет за храненето  Peace
Иначе за снимката не съм експерт, но погледа ти е стъклен и "гривничките" по вратлето и те са показателни това го знам от мойта лекарка

# 109
Много ти благодаря Тяна  Praynig Hug И да, майтапа настрана, аз много уважавам здравето и всяко предупреждение за мен е важно. Първо ще направя изследването и тогава ще вземам мерки  Hug Hug Hug

# 110
  • Испания
tqna, ииииииииииииих откога го чакам този момент!  Embarassed
 Hug Hug Hug и на теб. Снимките са прекрасни, ти - приказна!   love001

Исаче и Мимсче, много се радвам за срещата ви! Сигурна съм, че сте изкарали чудесно и сте се набъбрили, макар че времето никога ни би ви стигнало.  Hug

Крисче, от понеделник, нали?  Hug Ама този понеделник.  Wink Всъщност, ти си решаваш.  bowuu

# 111
Крис всичките тези красоти ти ли ги изработваш  Shocked и това дъщеричката ти ли е?
Браво на вас и браво най-вече, че си я запалила по нещо толкова красиво!Думи нямам, възхитена съм   bouquet

съжалявам за спама

# 112
Вижте каква чуднотийка си скалъпих тази вечер - с хиляди благодарности на Мимс , че ме светна за нея - най-вкусното солено нещо , което съм си правила от началото на режима !!!!  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Пилешко с гъби и ескуиза - сори ама не знам как да намаля размера на снимката  Blush

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 01:09 от isache

# 113
Здравейте момичета,
чета ви от около седмица и всъщност от миналия понеделник започнах режима. Започнах от 65.100 и изкарах 5 дни първа фаза. Резултата беше зашеметяващ. Искам да сваля около 7 килограма. Е петък сутринта бях стигнала 61. Вчера минах на протеини+целенчуци и днес като видях кантара се отчаях малко. Беше 62.400. Това дали е нормално. Не се стърпях да пиша преди да прочета последните ви няколко теми. За един ден зеленчуци с протеини имам +1.4 килограма.
Това което не бях яла въпросните 5 дни беше сирене нискомаслено разбира се и салата от домати и краставици без олио разбира се. И ето лош шамар за събуждане-кантара.
Мисля, че ще пиша по-често или със сигурност ще ви чета

# 114
  • Испания
Здравейте момичета,
чета ви от около седмица и всъщност от миналия понеделник започнах режима. Започнах от 65.100 и изкарах 5 дни първа фаза. Резултата беше зашеметяващ. Искам да сваля около 7 килограма. Е петък сутринта бях стигнала 61. Вчера минах на протеини+целенчуци и днес като видях кантара се отчаях малко. Беше 62.400. Това дали е нормално. Не се стърпях да пиша преди да прочета последните ви няколко теми. За един ден зеленчуци с протеини имам +1.4 килограма.
Това което не бях яла въпросните 5 дни беше сирене нискомаслено разбира се и салата от домати и краставици без олио разбира се. И ето лош шамар за събуждане-кантара.
Мисля, че ще пиша по-често или със сигурност ще ви чета

Здравей! Добре дошла!  Hug

Нормално е. Какво четем в книгата?  smile3529

Трябва да знаете, че организмът приема без много съпротива свалянето на първите килограми, но реагира по-силно, когато запасите му започнат да се изчерпват.

По този повод трябва да ви предупредя за една честа реакция, която се наблюдава при прехода от ударния режим към подобрения със зеленчуци протеинов режим. Много често през първата фаза отслабването е било светкавично, а после, с въвеждането на зеленчуците, кантарът сякаш замръзва и стрелката спира да слиза, дори като че ли леко се покачва. Не се безпокойте, не сте сбъркали пътя. Какво всъщност става? През ударната фаза ограниченото само до белтъчини хранене дава тласък на мощен хидробежен ефект, който не само стопява резервните мазнини, но и прогонва голямо количество застояла в организма вода. Точно този двоен ефект обяснява значителния спад в теглото. Но щом зеленчуците се прибавят към белтъчините, изкуствено прогонената вода отново насища тъканите, което пък обяснява неразбираемия застой.
Истинската загуба на тегло, свързана с топенето на мазнините, продължава, макар и намалена от въвеждането на зеленчуците, но тя е скрита зад водата. Малко търпение - щом дойде редът на протеиновия режим, водата отново ще бъде изхвърлена и ще открие истинското ви тегло. Знайте все пак, че през смесения период, който ще продължи, докато постигнете желаното тегло, главната роля ще се изпълнява винаги от режима „белтъчини без зеленчуци". Така че не се учудвайте, когато забележите, че теглото ви спада стъпаловидно - скача надолу с чистите белтъчини и се задържа на едно място със зеленчуците.

Така че, след включване на зеленчуци е нормално да има застой, а и покачване. Все пак:

РАЗРЕШЕНО КОЛИЧЕСТВО ЗЕЛЕНЧУЦИ

По принцип количеството не е ограничено. Препоръчвам все пак да не се преминават границите на здравия разум само защото няма ограничение. Познавам пациенти, които се настаняват пред чудовищно количество мешана салата и дъвчат, без да са гладни, както се дъвче дъвка. Внимавайте с това изкушение, зеленчуците не са толкова безобидни, яжте, докато задоволите глада си, но не повече. Това предупреждение впрочем не отменя принципа за количествена неограниченост, който лежи в основата на плана Протал.
   Колкото и да погълнете, ще продължите да слабеете, но по-бавно.

Ако живееш в България, трябва да знаеш, че няма достатъчно обезмаслено за режима сирене, нито кашкавал.  Naughty От стр. 1 на всяка дюканска тема: Важно: В България няма достатъчно обезмаслени сирене и кашкавал, затова не са позволени в първа и втора фаза!!!!!

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 12:27 от smileys

# 115
smileys много ти благодаря. Вдъхна ми кураж Simple Smile Няма да се откажа
Хубав почивен ден от мен на всички ви. Купих си книгата и я прочетох, но трябва пак май съм пропуснала или не съм запомнила всичко

# 116
Здравейте прекрасни! Времето е само за плаж и аз не пропуснах днес да поразходя телце под слънчевите лъчи. Днес съм си го обявила за П ден- риба и водица /звучи ми като пост и молитва Laughing/
bima, като дойде ред пак на чистите протеини ще имаш пак сваляне. Постоянство и успех- това е! Предвид, че имаш само 7 кг. за сваляне може да не се мъчиш на схемата 5 П/5ПЗ, а можеш да минеш на 3П/3ПЗ или 1П/1ПЗ. Успех! Peace
smileys, както винаги си много мила и изчерпателна към новите момичета. Тръпка си ми ти   bouquet
isache, като вляза в албумчето ти и ми текват лигите. Явно обичаш да твориш като мен и после да снимаш творенията си Mr. Green Ама чакам да те видя на снимка и с новата прическа Wink
tqna, благородна завист към снимките ти Hug Показах ги на мъжът ми. Какъв кеф- да имаш снимки от пустинята в Лас Вегас и връх Шипка Whistling А постът ти направо ми отвори очите, които в последно време бяха затворени май Thinking Що се дразня на едно кило покачване, след като през П дните пак имам спад. Плюс/минус 1 кг. нищо не означава, нали. Пак си ходя с поли и рокли. Днес се позяпах в огледалото и си дадох сметка, че съм хиляди пъти по хубава отпреди 6 месеца. Така че, почвам да гледам на кантара като на приятел, който ме насърчава, а не навиква.

# 117
Tqna  Hug Hug Hug Много ти благодаря за отделеното време  Hug Hug Hug
Смайли, точно от този понеделник съм решила  smile3521 няма мърдане  Joy
Утре ще хапвам рибка, докато засветя  Joy Joy Joy

# 118
Здравейте ,Дюканки-сладуранки! HugЕто ме и мен-отпочинала,заредена с прекрасни изживени мигове и емоции.Бяхме в Огняново на минералните басейни,ходихми до селата Ковачевица и Лещен-красиви кътчета от нашата страна,компанията -чудесна,преживяванията още повече.Сега отчета-направих едни безкрайни ПЗ дни-режимно ми беше само закуската кисело мляко с трици,пилешки пържоли  и риба .От там насетне се олях,но не можех да устоя на цедено кисело мляко с боровинки,пъпеш със сметана,торта/нямаше как празнувахме 30 години успешен брак,ракийка,винце и пица.И след всичко това мислех че съм наддала 5 кг,тази сутрин се мерих само1.5кг съм надддала.С няколко протеинови дни ще ги махна.Радостна съм ,че режима действа.На всички желая прекрасно настроение и много минуси!!!!  bouquet

# 119
  • Пловдив
http://only1.snimka.bg/friends/razhodka.612605.24686938

Здравейте мацки Heart Eyes

Качила съм нови снимки Peace

Isache  Crossing Arms като качваш такива вкуснотии пиши и как се приготвят с подробности Thinking

Общи условия

Активация на акаунт