Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 366
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • NICE,FRANCE
Здравейте отново Hug
Калкулатора на Дюкан ,ще ми пусне ли някой?
Благодаря Hug Heart Eyes
http://www.regimedukan.com/заповядай

# 91
  • Плевен
Крис, не бой се - като се вземеш в ръце и тялото ти веднага се отблагодарява за положените грижи към него! "Познавам те" отпреди и съм сигурна, че лесно ще влезеш във второфазен ритъм! Видях снимчиците от срещата във Варна, но освен поздрави към вас двете с Тумбето не посмях да пиша нищо повече. Усъмних се малко, че нещата са тръгнали нагоре, но всеки си знае! Много е демотивиращо да се качват килцата в четвърта - стигаш до извода, че няма как да се кара четвърта - трябва да е нещо като 3+, но толкова писане има по този въпрос, че...Важното е да се участва в темата активно! Това води до засрамване и стягане на коланите! Ще чакаме твоите постове с интерес, с който, както помня отпреди съм те чела!   bouquet

Ох, пробвах кафето със стевия и не става добре - променя му вкуса - ще си го пия пак горчиво! Иначе в кис.мляко е супер! Тя ставаше ли за топлинна обработка? Да си я сложа в някой и друг сладкиш?

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 14:58 от ArhMih

# 92
  • Испания
Крис, по-добре на поправка, отколкото да се откажеш да правиш каквото и да било с теглото си. Поне знаеш как става. Давай!  Hug

Тя ставаше ли за топлинна обработка? Да си я сложа в някой и друг сладкиш?

Става.  Hug

# 93
"Сега съм вече в 4-та, но я карам като 3+, т.к. друг начин за мен поне, май няма."
За всички свалили килограми дали с Дюкан ,със спорт,дали с друг хранителен режим друг начин няма.
Нека не си мислим ,че щом сме свалили килограми  сме ваксинирани срещу напълняване отново.
Просто няма такава диета с която да свалиш кила после да се върнеш към голямото плюскане и да не напълнееш .
Лично за мен целта на трета фаза е не да се захрани организмът ,а да ни научи на правилно хранене. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 94
Добра ви вечер прекрасни!
skarlet71, мерси за протеините Wink Кофти, че се е скапала вечерта ви.  Sad
kris70, радвам се, че се запознахме с теб лично Hug Всеки ден във форума, редовно посещаване на дюкански срещи, естествено и режимът и пак ще си бъдеш същата от снимката Peace
(не)Обикновена, скачай смело в трета фаза. Едва ли ще започнеш с два ВХ дни и две гали. Така, че има вероятност да свалиш още Whistling
И аз съм на мнение, че няма успял четвъртофазник, който да яде както преди и всичко да е ок. само с един протеинов ден. Така че напълно подкрепям Korni68, smileys, ArhMih и envia. Повечко протеини, по рядко нережимни неща, ако може и спорт- ей там е истината. Naughty

# 95
Благодаря ви момичета за насърчителните думи  Hug Hug Hug Аз урока си го знам, ама сега се нахъсвам и смятам, че в понеделник ще съм на линия с три дена ударна.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 96
Крис  Hug сега нямам много време и утре ще пиша повечко, но имам въпрос към теб.Изследвала ли си си хормоните на щетовидната жлеза?
Може пък и там да е ключето и напразно да се самообвиняваш.
Наистина много бързам,но утре съм на линия и ще пиша.
Лека нощ на всички   bouquet

# 97
  • Пловдив
Добро утро и хубав уикенд!

# 98
Добро утро ,сладки!Вещи,благодаря за кафенцето ,направо ми се допя  Joy.
Крис4е,радвам се да те видя отново в темата .Половината от успеха ни е да осъзнаем грешките си,оттам нататък просто да спазваме правилата.Искам да ти споделя ,че е по-лесно когато знаеш ,че не можеш да ядеш определени неща,отколкото да си кажеш :Съвсем малко ще си хапна.Не става бе.Прасето само това чака. #Crazy
Аз като кажа ,че съм на протеини и край .Особено пък ако съм издържала до следобеда .А няма да казвам как точно в П -дни ми се ядат домати .Особено сега като се прави салата всеки ден.Аз тия дни не се бях  теглила ,щото ме нападнаха 'гостите от Червен бряг'  Joy.ама днеска се престраших  да видя накъде вървя -63  #Crazy.То имам още 2 дни поне да ги търпя де.
Надявам се да не ми се опънат много .Днес съм с колелото на работа .На идване беше добре -кефф,ама на връщане с тоз баир нагоре ,ще ми се отели вола . Joy
Оставям ви малко ,че съм се захванала тука с едни плетки сложни  Joy Joy

# 99
привет-мривет  Hug

нося ви много поздрави от зеленото човече
засякохме се случайно в албенската тема

иначе да си кажа за АИ
прежалихме се това лято и бяхме на такава почивка
смятам, че идеално пасва и на този режим
винаги има пресни зеленчуци, пилешко и телешко, кисело мляко, извара, яйца
човек само трици трябва да си носи
и разбира се, много дисциплина
за мен не беше проблем да следвам там моя си режим

# 100
  • Пловдив
Брейййй...абе никой не пише днес тук  newsm78

Смайлис сигурно приготвя своите вкуснотии,та чакаме снимчици Peace

Голяма жега..голямо чудо..сигурно всички сте по басейни и плажове Hug

И аз днес по примера на Смайлсчето си поприготвих няколко неща за през седмицата-печена скумрия,пиле със зеле,спанак с риба тон запечен(нещо много странно стана,ама ще си го хапна),яйчен крем и естествено Дюканската ми тричава баница за цялата седмица !

Поздрави на всички и стойте на хладничко Hug

# 101
  • Лутаща се
Здравейте! Изчезнахте всички! Аз се завърнах от басейн и влязох, С надеждата да  има снимки от русенската среща,на която ме поканиха, но нямаше как да ида. Но нямааааааа....

# 102
  • Испания
Смайлис сигурно приготвя своите вкуснотии,та чакаме снимчици Peace

Не познааааа.  Joy Днес няма снимки. Варя 4 кг телешки бял дроб. Режа на парченца с ножицата и по-голямата част заминава в пликчета във фризера. Другата - в кутия в хладилника.

За обяд пробвах да правя кюфтета от сварен дроб. Сложих в блендера две парчета, част от глава лук, 1 яйце и подправки. Смлях ги. После добавих 1 супена лъжица пшенични трици, за да подсуши малко сместа. С лъжица слагах в тефлоновия тиган. Опекох ги, но сместа е редичка. Все пак станаха вкусни неооформени добре кюфтета. Гарнитурата: тиквички на тефлонов тиган, полети с кисело мляко с чесън и копър. Салата: домати и лук, поръсени обилно с извара. Много вкусен летен обяд беше.

За мен друго няма да правя, че имам още дроб-чорба и дроб-сърма от миналата седмица. Ще врътна само един чийзкейк. Още не съм решила дали нещо ще променям в него.

Иначе, готвя нережимно за мъж ми, че нещо съвсем го занемарих него.  Joy Ама той не мърррка.  Wink

Онли, ще видиш какво облекчение е всичко да ти е готово за седмицата.  Hug

Момичета, ровичках из нета и открих нещо, което може да ви е от полза, ама разгледайте внимателно. Поне първите есенции не видях да имат олио. http://aromashouse.com/index.php?page=shop.browse&category_i … art&Itemid=62

# 103
  • София по рождение
Здравейте момичета,
преди три години бях тук при вас и постигнах много добри резултати. Сега се връщам пак, надявам се да ме приемете във вашите редици отново. Имам едни 5-6 кг. дето ми пречат много. Знам, че ще успея с вас. Simple Smile

# 104
  • Испания
Добре дошла!

Здравейте момичета,
преди три години бях тук при вас и постигнах много добри резултати. Сега се връщам пак, надявам се да ме приемете във вашите редици отново. Имам едни 5-6 кг. дето ми пречат много. Знам, че ще успея с вас. Simple Smile

Не беше ли преди 2 години и за малко?  newsm78 Колко свали тогава?

Приемаме всички. Трябва да си стриктна и сериозна. Това е режим за цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт