Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 181
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Gardenia, изключително много благодаря!  Hug Мога да съм благодарна на тези, които не се подиграват, нещо напоследък ми липсва чувството за хумор, прекалено съм изморена, за да "вниквам" в шегичките на някой...Така,че благодаря, не мисля да пиша тук, просто исках отговор от кърмачки, минали през това, от други наистина нямам нужда от отговори, най-малко от ирония. Пък наистина-добро посрещане на нови лица, и то наистина фенове на режима, при положение,че попитах съвсем човешки...

# 211
Хайде сега и ти Цвете, момичетата не стига че ти казаха, че не са искали да те обидят, ами на всичкото отгоре ти се извинха...и не те, ами в твоя пост има доста количество ирония.Хайде да не си разваляме добрия тон на темата  Peace

# 212
  • Лутаща се
Във фурната се пече сладкиша от стр. 19.
Имам въпрос... Вие получавате ли газове от подсладителите? Някъде четох, че е от тях. При мен очевидно се проявява.
Доста неприятна ситуция се получава, особено като съм на работа  Thinking

# 213
  • Бургас
Скарлет на мен пък нищо ми няма от подсладителите,ма то всеки организъм е различен,та няма точен отговор.
Цвете без коментар!!!
пп.Аз така и един сладкиш не си направих,ще си ги започна в 3та,дано удържа,че да ми е по лесна.Иначе все купувам разни тавички и формички,есенции.събирам си аз Laughing

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 21:34 от Mira 1919

# 214
Побъркахте ме с тия сладкиши! ooooh!
Аз пека този от 6 стр.
И, ако утре изям наведнъж тройната доза, кой ще е виновен, а? Mr. Green

От подсладителите ползвам само Стевия. Така и не си купих някакъв друг. Rolling Eyes Нямам оплаквания от нея... освен това, че я продават в прекалено мънички пакетчета. Laughing

# 215
  • Варна
Лека нощ,Прекрасници!
Липсват ми козинките на Мименсита,ама...трябва да лягам,че утре съм на обучение за една (уж) нова работа!
Отслабваща нощ на всички ви желая!  bouquet
На обидените - извинявам се за втори и ПОСЛЕДЕН път!Казах мир,очаквам мир! Stop

# 216
Не знам за вашите сладкиши , но аз ще започвам банановите мъфини  Grinning
А този най-новия дюкански ванилов сладолед ще бъде направен още в събота !!!   smile3521

# 217
  • Пловдив
Исаче,сега ли го започваш? нямам сили за нищо...всички екстри в събота Peace

Кали успех на обучението и стига си се извинявала,кой каквото иска да си мисли Peace

Скарлет и аз нямам проблем с подсладителите...И да ти кажа честно,откакто ми даде онази рецепта за Дюканската баница,не спирам да си я правя Hug

Лека нощ прекрасни Дюканки Hug Heart Eyes Hug

# 218
Момичета ето ме на линия от утре сутрин живот и здраве.
Започвам с 5 дена първа фаза вместо със 7 както си мислех отначало. За после се двоумя 3/3 или 5/5. Получих си 1 кг овесени трици. Само че тук не мога да се ориентирам за мляко с 0,1% масленост и явно за това ще го пропусна. Като гледах тази вечер списъка доста малко неща имам от него, но да видим.

# 219
  • Лутаща се
Първо се извинявам на Вещи за този си пост. Определено ще е спам. Но се замислих за нещо и в този час няма с кого другиго да го споделя освен с вас.
Замисляли ли сте се някога за пропуснатите възможности? За това: "Какво би било ако...?"
В момента гледам по BTV Akction предаване за парашутизма. Сполетяха ме спомени и размисли.
Някога, много отдавна, когато бях на 18 г. тренирах парашутизъм, скачах, обмислях да уча авиация в Москва. Спря ме изпита - физика на руски език.
После пък исках да съм военен, спря ме пак изпита - физическа подготовка. Не мога да правя лицеви опори, дори само една... Не мога и това е - просто падам на земята.
След това ме скъсаха на изпит по зъбтехника, защото нямахме връзки. А по онова време не ставаше без тях.
Последното - седмица след като се бях сгодила и преместила при мъжа ми, в друг град, на 100 км се обадиха и ме извикаха на работа. Работа, която бях чакала доста и беше трудно да се започне - в митницата. Отказах, защото вече бях поела по друг път.
Сигурно имам и други попуснати възможности. За тези се сещам сега.  Мисля си... ами ако бях осъществила някоя от тях?

PS : Определено още съм си в дупката и го осъзнавам, но...

# 220
  • Испания
 Мисля си... ами ако бях осъществила някоя от тях?

Скарлет, в спомени за миналото и планове за бъдещето изпускаме сегашния момент. Недей да мислиш, ако... Така е трябвало да стане.  Hug

Има толкова много книги за позитивното мислене в интернет, има хубава музика, има блогове, в които можеш да намериш много позитивизъм. Не се оплитай в песимистични мисли. Ако сама не си помогнеш, няма кой.

Пиши в търсачката на Гугъл някоя тема, която те интересува и разведрява /за всеки е индивидуално/ и ще намериш куп полезни линкове.  Hug

Казвам ти го от опит. С всичко, което трябваше да ми мине през главата, ако сама не бях се измъкнала, отдавна да гниех в някоя психиатрия. Повярвай ми.  Simple Smile

И гледай по-ведро на живота! Случва ни се това, което привличаме. Майка ми, да е жива и здрава, започва всяко изречение с: "Лошото е, че...", ама след дълго повтаряне от моя страна, като тръгне сега да го казва, започва да се смее и сменя с: "Хубавото е, че..." Всичко е в главите ни и много често действителността няма нищо общо с това, което виждаме.

# 221
Хей , Скарлет   bash box smile3527  341uu - ще взема да дойда и ще нося със себе си истинските тигани и като те почна , че чак до Русе няма да се спра ! Я се вземи в ръце и стига вече с тази депресия - погледни се хубаво в огледалото и почуствай с душата си това, което виждаш там ! Не трябва да съжаляваме за пропуснатите възможности, защото със сигурност на тяхно място са се появили други , за които хич не се и сещаме. Българина има много хубаво поговорки и една от тях е "Всяко зло , за добро ! " . Ако беше станала парашутистка , току виж някой път не ти се отворил парашута...., ако беше станала митничар , току виж те хванали с рошвет  smile3534
Както казах и по-рано - усмихвай се повече , гледай на живота откъм хубавата му страна и ще видиш , че резултата няма да закъснее !  smile3521  love001 hug

Чакам си мъфините да изстинат, че да ги прибирам в хладилника , а вижте какво яйце ми се падна - с два жълтъка - знам , че не е новина , но на мен ми се случва за първи път и си се посмях  Laughing

# 222
skarlet71 Hug
Чела съм нещо, в което силно вярвам: "Когато една врата на Щастието се затвори, се отваря друга врата! Но често гледаш много дълго към затворената и не виждаш другата, отворената за Теб. Истината е, че не знаеш какво искаш, докато не го изгубиш. Но е истина и, че не знаеш, какво можеш да имаш, докато не го получиш..."
А иначе конкретно по въпроса ти - мислила съм, разбира се. И съм се връщала чак в ученическите си години. ooooh! А пък понеже съм захлюпена, много често, когато попадна в конфликтна ситуация и работата е минала и заминала, аз тогава започвам да "раждам" репликите, с които е можело да "наместя" някой си! Crazy Че и си ги повтарям едва ли не на глас! Луда работа! Laughing
НО, въпреки, че нещото от конкретния момент е минало, никога не мисля за него, като за нещо свършило завинаги! Просто човек никога не знае! Все ще се намери някоя нова птичка да кацне на стария ти късмет и да го преобърне! Mr. Green Ей ме на! 30 и кусур години си ходих пухкава Rolling Eyes и не е,`щото не съм си представяла какво би било, ако съм слаба, ама явно слаба ми е била само визуализацията до момента! Grinning Такива ми ти работи!

И да завърша като един "виден психолог"! Mr. Green Кюх! Laughing
Ако - това, ако - онова... ама има един детски лаф: "Ако (тук се сменя мястото на ударението! Mr. Green) цапа и мирише!!! Blush"

Хубав ден на всички! Hug С по-малко ако-та! Mr. Green

P.S.: Сладкишът стана трепач! Едвам се спрях на 1/3-та, която ми се полага за днес!

# 223
  • Плевен
Ха, добро утро от мен! Леле - нито едно протеинче не се мъдри на хоризонта! Кака сега какво ще схруска на закуска? Добре, че съм в МЦ, та апетита ми е намалял! Но пък кантара взе да отслабва и това е радващо! Въпреки това - си имам един килограм отгоре от най-ниското ми постигнато тегло преди отпуската още...то мина един месец и не се преборвам нещо с него.
Скарлет, мила, стискай зъби до края на септември - тогава ще излезеш вече от тази дупка. Иначе - както те посъветваха момичетата никога няма смисъл да мислиш нито за миналото, нито за бъдещето! Живей и си направи красив настоящият момент! Обичам онази поговорка: "Господи, дай ми сили да променя нещата, които могат да се променят, дай ми търпение да приема нещата, които не могат да се променят и ми дай мъдрост да различавам едното от другото!" Вземи си някакво хубаво четиво и потъни в него, гледай комедийния канал, помисли си само за хубавите неща в твоя живот и си дай сметка от какво си недоволна и какво можеш да промениш! Четиридесет години са хубава възраст! Нещо се плашиш май?!? Животът продължава и след тях! Трябва да промениш възприятията си и да търсиш душевен мир вътре в себе си! Горе главата! Ние сме с теб! Обичаме те! А за миналото - направо се самозалъгваш - сега си мислиш, че би могла, а истината е, че не си го желаела силно, тогава щеше да направиш всичко възможно да го постигнеш! И бившият ми съпруг така си намираше оправдания за липсата на висше образование. Последно повтаряше, че нямал пари?!? Тогава беше безплатно образованието - просто нямаше сили да седне и да чете повече!
Кръстопътища в живота на човека - бол! И няма никакво значение кой път ще избереш - просто трябва да живееш! И да се раздаваш на другите, да обичаш живота заради самия него!

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 09:03 от ArhMih

# 224
  • Лутаща се
Благодаря на всички вас  Hug
Без съмнение сте абсолютно прави. Нещо съм се втренчила не където трябва, че и задълбавам. И  ПМС ме тресе яко този месец.
В интерес на истината дори вече съм започнала промяна и то съвсем умишлено. Промяна в отношението към себе си. Твърде много и твърде често угаждам на околните и се съобразявам с това какво искат те, а не аз. Но това започна да се променя и въпреки всичко вече  ще си държа на моята. Ще ходя където ми се иска на мен и ще правя това, което е интересно за мен.
Друго начало - снощи ходих да си видя фитнеса, днес ще отида да потърся някой да ми изготви програма, че в този фитнес инструктор няма. И като се преборя с МЦ започвам. Има неща за доизкусуряване и стягане по тялото ми. Макар че жената от барчето към фитнеса като разбра че искам индивидуална програма направо ми заяви: "Че Вие си изглеждате добре, защо Ви е?"
Такива ми ти работи....

Снощи правих сладкиш за мен и за домочадието. И за пореден n-ти път се уверих, че аз кекс не мога да правя. Моят сладкиш стана перфектен, а в другата чиния се мъдри една красива "подметка". Ако реша да трепя някого вече имам с какво  Mr. Green

Eто ви малко здравословна порция протеини
Ето един и за мен
Да ви е сладко! Кафето е от вас  Mr. Green

А сега се налага да поработя  ooooh!

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 09:55 от skarlet71

Общи условия

Активация на акаунт