Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 187
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Плевен
Ааа, браво, Скарлет! Взела си се в ръце! Това е похвално! Защото иначе - "Положителното мислене без положителни действия - води до едно положително нищо!"
Няма смисъл да плащаш за индивидуална програма на фитнес - в нашия фитнес струва точно колкото картата за месеца! Просто винаги си почваш с вело, пътечка или степер, минаваш си през всички уреди (инструктора да ти покаже само как се правят упражненията!) и завършваш пак с аеробен уред. В началото по 5 минутки, после по 10 - 15...Дишането е важно да усвоиш при силовите упражнения - виж и в нета описание на различните фитнес уреди и упражненията с тях.
http://lichentrenior.com/category/uprajnenia/ и други подобни. Важно е, че тонуса ще ти се повиши, освен стягане на месцата!
Мерси за протеинчетата - първия и третия ми харесаха, онова второто много малко за кака!

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 11:41 от ArhMih

# 226
Момичета, Благодаря на всички вас
за прекрасните пожелания за празника ми!
Страхотни сте!

# 227
Здравейте момичета!

И аз съм се замисляла за такива пропуснати възможности. Като бях на 18 г. имах предложение да почна работа в митницата. Ама аз не- искам да съм полицай! Еми полицай така и не станах. Сега ме е яд най-много, че съм изпуснала хубавата държавна служба, дето можеше да се пенсионирам там. С годините съм сменила над 40 работи/ за което не се гордея/. Никой не ми плащаше осигуровки- един ден и пенсия толкова ще видя. Яд ме е, но нищо не мога да направя. Често обичам да си повтарям:" Аз ще бъда богата и щастлива!!!" Тази сутрин си каза, че това е глупава мисъл. Трябва да си повтарям:"Аз съм богата и щастлива!" Замислих се над положението си- имам си добър съпруг, с който се разбираме, имаме две чудесни дечица: момче на 8 г. и момиче на година и половина. Имаме си свой дом, макар и гарсониера. Имаме си кола и работим. Дай-боже да сме живи и здрави. От това по голямо щастие няма.
Често си повтарям- всяко зло за добро и това ме води в живота.
Днес се събудих с ужасно високо тегло, но съм решила да ми е протеинов ден. Ще ям риба, ще пия вода и ще се надявам да изчезне големият плюс. Ще си пия гадния прогестерон и ще се надявам да не съсипе трудът ми от последната половин година. В края на другия месец ще бъда на лекар и тя естествено този път ще ми изпише естроген Sick Ако трябва ще вляза пак във втора фаза. Искам да съм слаба #Cussing out и ще направя всичко възможно да задържа постигнатото.
А сега една добра новина за тези, които обичат да си приготвят шоколадовия чизкейк от рецептите на Смайлс. Момичета, чизкейкът става и без да се налага да слагате в него сухо мляко или нишесте. Просто вместо 300 гр. извара, аз сложих 500 гр. Стана напълно режимен дори за втора фаза. Peace Peace Peace

# 228
  • Лутаща се
Мерси за протеинчетата - първия и третия ми харесаха, онова второто много малко за кака!
Нека има разнообразие, не само в менюто ви, а и за очите ни  Joy

Ще се наложи все пак някой да не "подхване" отначало, да ми покаже как се правят упражнения, колко, в каква последователност. По отношение на фитнеса съм девствена  hahaha Там, където ще ходя няма инструктор, а и снощи беше абсолютно празно. Което ще рече, че в часа, който е удобен за мен посещаемост няма. До колкото съм чела има значение как се правят упражненията, за да не се претовари само определена група мускули, за да е равномерно натоварването. И най-вече да не се случи да се влагат много усилия без особен резултат, като може да са нормални, но с висока ефективност.

Само да вметна, да не се заблуди някоя нова - след 6 дни влизам в четвърта фаза, така че мога, дори бих казала е належащо да въведа спорт.

# 229
Уф момичета, тези овесени трици  ужас, не можах да изям трите лъжици. Четох аз книгата, но там не пише че е задължително да се яде. В смисъл съгласна съм да пия по вече вода дори, но само и само да не го ям това нещо. Проблемът е, че не мога да си намеря кисело мляко и във водата станаха  Sick

# 230
Уф момичета, тези овесени трици  ужас, не можах да изям трите лъжици. Четох аз книгата, но там не пише че е задължително да се яде. В смисъл съгласна съм да пия по вече вода дори, но само и само да не го ям това нещо. Проблемът е, че не мога да си намеря кисело мляко и във водата станаха  Sick

Върни се една-две страници назад и прочети постовете ! Има страхотни начини за приготвяне на триците ! А киселото мляко не е задължително да е 0,1% - доста момичета си вземат 2 % и нямат проблем с това.

# 231
Благодаря ArhMih. Много хубави думи си казала, срещнах подкрепа в поста ти. Смятам да ви чета няколко дни докато пак се навия да започна. Накак си ме е страх от първите 3 или 5 протеинови дни. Предния път свалих 21кг като редувах 1П/1ПЗ. Дали ако сега започна режима, да си карам пак на тази схема, или да опитам друга?
Овесените трици са най-голямото ми удоволствие в режима. С тях става всичко и е супер вкусно. не мога да си представя деня ми да започне без палачинка или кекс от трици.
Ще трябва да прегледам рецептите ви, да си направя концепция за разнообразяване на менюто, иначе очаквам неуспех Sad
Благодаря още веднъж, в постовете ви прочетох много окуражителни думи.  Hug
PS isache разгледах снимките ти - браво, брависимо от мен Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 14:28 от Ice-ice

# 232
  • Пловдив
Ice-Ice добре дошла отново Hug

Тук момичетата са страхотни и ще намериш много подкрепа и ценни съвети Peace

Аз пък така съм се застопорила на тези 80 кг,че ме хванаха лудите вече.....ама продължавам Peace

Деситка предложението от Фейса може да го споделите и тук Peace 

Усмихнат ден на всички Heart Eyes

# 233
  • Плевен
Верони, много натокана и петъчна тая лисичка, бе! Лисичка ли е въобще или писана-мацурана?
Виж как си напипала нещата - да, позитивните мантри трябва да бъдат в сегашно време!!! Иначе все в бъдеще ще си ги чакаш, без да ги дочакаш! Абе нужна е вяра - това е! Много правилно разсъждаваш - това е щастието - семейство с любим мъж, който те подкрепя, дете/дечица и мноооого любов и здраве - това е най-голямото богатство на света!
Ice-ice, и аз залагам на схема 1П/1ПЗ - най-лека и също ефикасна! Защо да се мъчи човек (та камо ли жена Laughing) с 5 дни протеини! Сега бях на нещо такова - 4 дни П, понеже съм сама в къщи и няма салати...но нито грам назад на кантара (е в МЦ влязох, но...много плюс много нещо!) От днес си сложих ПЗ-то и съм убедена, че утре вече ще има минус!
shanel1982, как ти хрумна това наистина гадно съчетание - трици с вода? То това наистина е като за прасето...Слагай им прясно мляко ако не си ги забъркала на нещо друго за печене и т.н.! И как да не са задължителни триците? Не е задължително да си на Дюкан, иначе ако си - ще трябва да ги употребяваш!
Скарлет,  мдааа - трябва някой да те "подхване"!!!  Joy
Обикновено фитнесзалите се държат от дипломирани рехабилитатори-инструктори! Та какъв е този там във вашия фитнес, та не може да ти покаже упражненията? Я да дойде собственика!
Деситката, казвай бързо какво е предложението от фейса????  newsm78
Онлиии, почвай да си повтаряш вечер преди да заспиш - "79 кг съм; 79 кг съм...." Joy

Няма шега, няма измама - я да вземем да си направим една колективна мантра - те са по-силни!!! Нещо от сорта - Красиви сме, умни сме, стройни сме и мноооого щастливи и обичани!"  bouquet

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 16:00 от ArhMih

# 234
  • Лутаща се
О, veroni76 не можах да те позная  #Crazy Баси и гаджето  Mr. Green

ArhMih, квартален ни е фитнеса, за това............

# 235
Здрасти пак! Нали съм заплес, та забравих да ви почерпя по случай 10- те години брак. Та реших да ви почерпя с шоколадовия чизкейк на Смайлс от 10 стр. Само дето вместо шоколад реших да разнообразя със степче ягода. Та ето това ще е моята почерпка за днес. Напълно режимен и за втора фаза сладкиш

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 07:11 от veroni76

# 236
Привет - мривет  #Silly
Скарлет, аз много пъти съм си задавала този въпрос - Какво щеше да е, ако....
Обаче няма да се повтарям, всичко вече момичетата са го казали, та и аз така. Това, което мога да кажа още е, че всичко е Божия работа.Никой не може да нареди нещата ни по-добре от колкото самият Бог ще ги нареди! Ако искате вярвайте, аз вярвам! Това го научих от съпружието, който след няколко години мечти, записа най-накрая богословие. Той беше офицер, но напусна още 2000 г. и се захванахме с общ семеен бизнес. Никога не сме предполагали, че някой ден ще учи богословие и ще иска да служи на Бог, но вижте как се случи. И това го казвам, защото всичко се случва,  понеже трябва да се случи, колкото и странно да е то. Та и ти Скарлет, явно не е трябвало да си нито парашутистка, нито митничарка. На въпроса Какво - ако си отговарям - нямаше да имам страхотен съпруг, нямаше да имам страхотни, добри и красиви деца, и какво друго да искам - да сме живи и здрави!
Арх Мих, ама ние и без мантра сме красиви, умни, стройни и мнооого красиви и обичани Joy Joy Joy
Ice-Ice добре дошла и ти отново  Hug Hug Hug
Верони, честита ти 10 та годишнина със съпружието   bouquet  bouquet  bouquet И впрочем, честита нова визия на лисичката ти! Видя ли къде е ходила  Mr. Green

Аз да се пУФаля - 700 гр само ама пак е все нещо. Явно моя организъм мнооого се съпротивлява. Щото ми е рано още за МЦ, има поне седмица.
Ам къде отиде Мимс newsm78 Нещо съм пропуснала новините, а така ми липсват нейните козинки Sad
Айде лека и отслабваща и гушлячета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 237
То и прасето няма да я яде тази комбинация беше нещо върховно гадно. Проблемът е, че не можах да намеря нищо по магазините. Обачеее днес след не знам колко време прекарани в един хранителен магазин мъжът ми успя да намери прясно и кисело мляко с 0% мазнини. И сурими си купих и вечерята ми се услади. Благодаря на двете момичета, които ми писаха на лични. Утре ще се пробвам с прясното мляко с триците. Утре ще продължа да търся шунка и извара едва ли, но ще продължавам да търся сирене. В краен случай ще си поръчвам от Бг, то срамно, но поне докато започна да им разчитам етикетите.
Сега ще гледам какво сте писали за подсладителите да си купя и нещо за подслаждане щом можело. За дните със зеленчуци сякаш по мога да измислям комбинации, но тези протеинови ще ме морят. Днеска слагах дафинов лист, черен пипер, червен пипер, розмарин, мащерка в двете манджи ако така може да се каже.
За това довечера като заспи домочадието ще ровя за рецептите ви  Hug
А за 5/5 или 3/3 още се двоумя. Какво правите по често 5/5 или 3/3. Защото изрових книгата, която бях си купила преди 2 години и половина на Дюкан и там пишеш, че 5/5 е най масовото, но все пак ми се иска и вие да ми кажете.

# 238
  • Испания
Честита годишнина, Верони!   bouquet

10 години е сватбата на розите, затова:

Да се обичате много, животът ви да е осеян с рози, розов аромат, розово масло... Е, розите имат бодли, но са много по-малки от цветовете!  Simple Smile

Да отпразнувате годишнината така и още както ви харесва!  Hug

Крисче  Hug, Мимсчето е риболовка, та затова я няма.

От следобяд имам някакакъв проблем с форума. Зарежда ми страниците наполовина и е някакъв кошмарррррррр.  ooooh!

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 22:41 от smileys

# 239
Верони!Честита годишнина!
Аз ви пожелавам да сте живи и здрави,
да откриете истинското щастие заедно,
да може винаги да разчитате един на друг,
да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги.

http://www.rozite.info/video/muzika/alla_pugachova.php

Общи условия

Активация на акаунт