Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 305
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Абе дами, струват ли си всичките тия мъки, диети, кантари, усилия, време, терзания, заради някой и друг килограм, нагоре или надолу?
Организма  обикновено знае какво иска, и му го давам, и нямам оплаквания в това отношение.
Освен това съм забелязвала, че организма  сам взема мерки, когато има причини да го прави.
Например, когато се влюбя, някак от само себе си влиза в топ форма, предполагам по хормонални причини. Просто човек трябва да обича тялото си, и да му има доверие, то много добре знае какво прави, има си вродени (вградени) измервателни уреди, и си избира диета, много по-съвършена от тези, които някакви диетолози (част от тях съвсем луди хора) могат да измислят. 

Да го разстройвам по подобен безумен начин - с такива драстични диети - никога не би ми хрумнало, пък и предполагам, че ако се опитам, просто ще се поболея много сериозно.

Joy Joy Joy Весело е поне!Тука някой седи,седи,че се изцепи нещо...
Виж сега,onfio...Ние тука сме дърти вече!Не се влюбваме...Та няма как да се задейства естествения ни "измервателен уред".Обаче,ако карам по спомени,навремето точно когато се влюбех и бях щастлива,точно тогава качвах килограми,а когато бях в депресия,точно тогава свалях...Така че май по-добре да се лишавам малко от някои храни,отколкото да си ходя депресирана цял живот... newsm78

# 61
  • NICE,FRANCE
 desitka*,
newsm74 newsm10

# 62
  • Лутаща се
Аз съм бесен четвъртофазник Mr. Green  superuu afwitch.

Гадина.... smile3534   Ма само след две седмици и аз ШЪ дъвча пуканки  smile3533 smile3508 newsm62

Пък и на мен хич не ми върви в момента с влюбването. Сега съм по-скоро в период на разлюбване, демек да се очаква хормоните ми да се ориентират към дебелеене  newsm78

# 63
Ееее,
хайде сега 5 стр. безсмислия...
Защо се поддавате на всяка провокация!?

Rolling Eyes

# 64
  • Лутаща се
Ееее,
хайде сега 5 стр. безсмислия...
Защо се поддавате на всяка провокация!?

Защото понякога е добре човек да се позабавлява  Mr. Green

# 65
  • Плевен
Ха, добър ден и от мен!
Неее, не са 5 страници, а една!
Снощи имах една късна вечеря след фитнеса....и днес още 100 грама отгоре! Но май май ще е МЦ!
Браво, Исаче - все така успешна да върви третата ти фаза! Наистина много внимаваш и се въздържаш, но така си по-добре! Аз и без това не съм стигала дотам, така че няма защо да се обаждам! само наблюдавам как я правите вие успешните и упорити слънчеви момичета! Пък вземете и се влюбете в себе си поне! Как да няма влюбени, защо да няма? Такива постижения, такива визии - направо ще почнем като оная приказка - "Толкова се харесвам, че ще взема да си посегна!"
Приятен и успешен ден на всички влюбени, разлюбени и т.п!

# 66
  • Испания
Пък вземете и се влюбете в себе си поне! Как да няма влюбени, защо да няма? Такива постижения, такива визии - направо ще почнем като оная приказка - "Толкова се харесвам, че ще взема да си посегна!"
Приятен и успешен ден на всички влюбени, разлюбени и т.п!

Постът ми беше шега, защото връхлетялата девойка ме разсмя до сълзи.  Joy

Иначе, перманентно влюбена съм: в себе си плюс в още някого. МИНИМУМ!  Joy

# 67
Ама моля ви се сега  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Ако някои са дърти (или се имат за такива) - други не  Crossing Arms
Ако някои не са ФлИбени, или не им се получава - при други също не  Naughty
Да не се слагаме под един общ знаменател пък  Stop

Иначе по дискусията и към onfio:
Че си струва - струва си!
Че сам взима мерки - сам взима! Ама не ги взима спрямо нашето желание. Направи си един експеримент, след като имаш доверие на тялото си - карай един месец на банички с бозичка, на мекички, на тортички, пастички и всякакви такива - пък после чакай да му се включи измервателния уред и без твоя намеса, режим на хранене, ограничение на гореспоменатите храни и прочие и си мечтай от самосебе си да влезнеш във форма. Просто тогава ти пожелавам успех в чакането и се зареди с търпение  Whistling
За разстройство на организъм съм чувала само за един вид  newsm78 На това дето ти го оприличаваш хорицата му викат дисциплина и здравословно хранене. И най-вече че историята не познава такива, дето да се заболяли сериозно от това че се хранят здравословно и пълноценно.
Предполагам (не съм ти ровила в пуббликациите нито имам намерение да го правя), че си влязла във всяка една тема за режими и си хвърлила бомбата с копи/пейст, явно е някакъв твои начин да успокоиш гузната си съвест че в момента се тъпчеш с шоколад, да избиеиш някой друг комплекс и видиш ли нямаш волята да вземеш себе си в ръце  hahaha hahaha hahaha
Хайде със здраве на теб, пък дано намериш някакво уравновесение с измервателния си уред  bowuu

И сега хубавата новина, на която трябва да обърнем повече Фнимание, отколкото на пуканките  Laughing Ето го днескашния обяд:

А повода е, че моята малка пикличка също е юбилярка тази година и навършва скромните 5г.  Laughing Laughing Laughing

# 68
  • Испания
Ама моля ви се сега  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Ако някои са дърти (или се имат за такива) - други не  Crossing Arms
Ако някои не са ФлИбени, или не им се получава - при други също не  Naughty
Да не се слагаме под един общ знаменател пък  Stop

newsm78

Някой си е загубил чувството за хумор. Ндааааааа!  Wink Ана, да не пише някой друг от твоя профил?  Wink

# 69
  • Лутаща се
Хей, Ани, да ти е жива и здрава госпоЙцата! Да ви радва, да прави бели, които ви карат да се смеете   bouquet

Аз пък днес отбелязвам невъзможните 20 години брак. Изтърпях го добичето, довечера щял да ме води на кръчма  Mr. Green

# 70
  • Плевен
Скарлет! (Оооо, да бе, миличка - верно, че спомена за днешната годишнина...) Ха да са ви честити тези 20, пък се замисли и за още 20 Thinking Но този път - само яка дресировка на... "добичетата"! А, ма ха! Сега покрай наближаващият опасен 40-ти РД - си в сатурнова дупка, но като минат още ~40 дни и излезеш от нея - си изготви една стратегия и тактика на нов семеен живот, който да те удовлетворява! Пий довечера по едно-две да сте живи и здрави, пък другото се оправя!
Анииии, да ти е живо и здраво детенцето, много щастливи детски мигове и много обич от мама и тате да получава!

# 71
  • Лутаща се
Скарлет! (Оооо, да бе, миличка - верно, че спомена за днешната годишнина...) Ха да са ви честити тези 20, пък се замисли и за още 20 Thinking Но този път - само яка дресировка на... "добичетата"! А, ма ха! Сега покрай наближаващият опасен 40-ти РД - си в сатурнова дупка, но като минат още ~40 дни и излезеш от нея - си изготви една стратегия и тактика на нов семеен живот, който да те удовлетворява! Пий довечера по едно-две да сте живи и здрави, пък другото се оправя!
Анииии, да ти е живо и здраво детенцето, много щастливи детски мигове и много обич от мама и тате да получава!
Благодаря ти, ArhMih! Определено смятам да пийна някое питие. Казах му, че нямам намерение да бъда с колата, а да вземем такси........точно с тази цел  Mr. Green

В интерес на истината не бях се замисляла, че състоянието ми може да е заради 40 рожден ден...... Баси, тъпо е да се поддавам на такъв натиск. В момента изглеждам прекрасно. Значително по-добре от последните 5-6 години. Защо и не се чувствам така?  newsm78

# 72
  • USA
Привет и от мен сладуранки!
Който няма воля може да си измисли 100 причини да успокои собственото си АЗ!
Сега да ви кажа за мен!
Днес правя 3 месеца с вас
18-05-2011     77.000
18-06-2011     74.500
18-07-2011     72.500
18-08-2011     71.500
Това са ми скромните резултати,трябваше да вляза в трета сега на 28 август,но нещо не се получи!
След няколко упорити жлъчни кризи в понеделник ме оперираха и нямам вече жлъчка!
Доктора,който ме оперира каза,че спазването на режима ме е спасило от много по-големи проблеми,но сега 3 месеца да премина в трета фаза,да си стабилизирам организма.
Ако някой е минал по този път трета и след това пак втора моля да сподели.
 Thinking

# 73
  • Плевен
skarlet71, не така! Липса на самочувствие и лека депресия те тресе! то това е  от подсъзнателното възприемане на 40-така! Прекрасна възраст - златната среда - Знаеш и можеш! Ей сега четох това - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4258
Аз съм наопаки - сега съм най-щастлива в живота си, най-спокойна и най-дебела! Laughing Joy

tumbi999, съжалявам, че си претърпяла операция! Спокойно сега! Ще оздравееш, ще се стабилизираш! Гардения е карала с кърменето на бебо трета и после се е "върнала" във втора и така! Но има много повтарящи 2-3-2-3...Аз съм пък - 1-2-5-1-2-5....

# 74
  • София
...Аз съм пък - 1-2-5-1-2-5....

5-та фаза "зърнената" ли е?

Общи условия

Активация на акаунт