Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 362
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Испания
tumbi999, важното е, че премеждието вече е минало.  Hug Hug Hug

Добре е, че лекарят одобрява режима. Карай Трета, щом ти е казал, после ще се върнеш във Втора. Все пак е в интерес на здравето ти, а не някаква прищявка.

Бързо възстановяване!   love001  love001  love001

# 76
тези дни съвсем ви отървах Laughing
аз нямам нищо за хвалене- откато съм в смесената- задържам... да видим от днес съм пак протеини- дано мръдне малко че взех да оклюмвам нещо- свалих 2 кг първата фаза ,качих 1.5 още първия ден след добавянето на зеленчуци  и си стоя така- вече 10 дни на режима и само половин кило надолу Cry

# 77
Добра ви вечер прекрасни! Hug
Днес някой пак се е  smile3534 в темата и веднага е получил дюкански тигани по  341uu

Аз пък след седмица имам малък юбилей- 10 години брак. Нещо влюбването ми е зачезнало, през последните 10 години newsm78 Което ми напомня:
skarlet71, честита ви 20-годишнина. Като се обърнеш назад ще видиш, че не всичко е било цветя и рози, но не всичко е било и тръни и бодли. Някъде по средата е била вашата обща пътечка, по която сте вървяли заедно със съпругът ти през последните 20-години. Пийни си, почерпи се и нека бъдете живи и здрави още дълги години newsm51
ANNAFACE, честито ти рожденичка! Да ти е жива и здрава, да ви радва цял живот. Нека расте щастливо и безгрижно дете. 1swing
tumbi999, важно е здравето. Мини си в трета, пък живот и здраве след някой и друг месец попитай лекаря дали може пак да минеш във втора. Ако ти разреши, действай смело.

Пък на въпросната дама, дето е хвърлила бомбата ще й кажа, че като стане на 35 г., родила е две деца, влачи 10 годишен брак зад гърбът си хич няма да й е до влюбване. Но пак ще иска да изглежда добре. Тогава да отвори нашите теми и да се поучи, как се постига хубава визия.
Вчера пак си купих две поли. Откакто отслабнах все имам мерак да покажа бедро Wink Flutter

# 78
  • USA
Благодаря ви момичета за подкрепата  newsm51
Мисля да си направя някаква моя си трета - да включа само плодове и зеленчуци и без това диетата,която ми дадоха е почти нашата трета .
Ще продължавам да си сверявам часовника с вас smile3525

# 79
Ха, добрутро! Mr. Green
Днес имам месечинка във втора. Blush Направо цяла бременност - 9 месеца. ooooh!

Date             Weight   
08/19/2011   63.5   
07/19/2011   65.3   
06/19/2011   67.1
05/19/2011   69.9
04/19/2011   71.3   
03/19/2011   73.0
02/19/2011   74.6
01/19/2011   77.5
12/19/2010   80.7
11/19/2010   85.9
11/14/2010   89.0

Половин кило съм под калкулатора на Дюкан (втория), но все още ме е страх да вляза в Трета фаза. Tired Иначе екселската ми таблицата е готова и само чака да започна да я попълвам! Crazy
Най вероятно ще продължа като до сега до края на месеца и от 01.09. ще се бухна у дълбокото. Rolling Eyes То, с това мое предстоящо пътуване май нямам друга алтернатива, `щото хич не знам как ще си организирам яденето докато миткосвам насам-натам. ooooh!
Другият вариант, за който си мисля, е да включа от понеделник само плодовете като нова храна, за да видя как ще тръгнат нещата... Или пък да мина на 6 ПЗ дни + 1 П четвъртък... Ох, все си мислех, че като ми дойде времето за Трета няма да го мисля много, а то к`во излезе! Crossing Arms `Ша сА гръмна! Twisted Evil

# 80
  • Испания
ДобрЮтро!  Hug

tumbi999, ще се справиш, миличка! С теб съм.  Hug

(не)Обикновена, честита месечинка!   bouquet

Защо ще се гърмиш? Я, каква хубава табличка си постнала! Чудех се, защо още си във Втора, като си толкова слаба вече /видях на снимките от последната среща  Wink/. Влизай в Трета и следи какво става. Няма страшно!  Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 09:34 от smileys

# 81
  • NICE,FRANCE
Добро утро,
(не)Обикновена не се притеснявай толкова,ще се справиш.Я какви страхотни резултати имаш  newsm10.И аз така се бях панирала,но се оказа не толкова страшно.Даже не веднъж писах,че свалих още 3 кг след като започнах трета фаза.Бях си поставила за цел 66(калкул.ми даде 64,9)и като ги стигнах и затвърдих влязох в трета.Сега си подържам 63,9-64,9.
А за пътуването мисля,че няма да ти е трудно.В чужбинско има доста голям избор на храни с 0%мазнини.
Лек и слънчев ден всички  bouquet.

# 82
  • Плевен
Добро утро, момичета! Още един слънчев та чак горещ августовски ден! Дано не литна пак набързо в командировка, че е и петък! Аааа, кой ще раздава протеините сега!?! Верони - един - един - пускай го, че сме нещастни!
Аз, обаче съм щастлива - цял протеинов ден (цяла протеинова нощ ;- ) и днес кантарчето - даде назад с 800 грама!!! Днес ще ми е пак чист протеинов, че още не мога да сляза от тия последните покачвания...Утре пък една сватба ме чака, но ще наблегна на танците и хорцата плюс някоя мръвчица!
Ееее, ама и кафе няма! Смайлсче - ти си! Давай го бързо, че имам 3 часа сън само!
Приятен и отслабващ ден на всички момичета!
Необикновена!!!! Честито за постигнатите резултати! Браво! Стимул си жесток за всички нас!

# 83
  • Испания
Ееее, ама и кафе няма! Смайлсче - ти си! Давай го бързо, че имам 3 часа сън само!

А ти защо не спиш, а?  Naughty  Hug   love001

Честит Рожден Ден, merypopins!

love001  love001  love001

Страхотно и усмихнато изкарване на днешния празник!  Hug

# 84
  • Лутаща се
Хайде днес протеините от мен:
първо, второ и десерт

Да ви е сладко и режимно     Mr. Green, че съботата иде........... А как ми се ходи на мореееееее  #Cussing out Cry

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 10:22 от skarlet71

# 85
  • Плевен
А, мерси за кафенцето, Смайлсче! Ми щото съм маймуна като тази в кафето ти! Мойто "Протеинче" вика - петък е! То верно - петък, ама днес съм на работа! Сега ще ми трябват още поне 1-2 кафета...Добре се чувствам след твоето вече!
Скарлет, тенкю! Как мина снощи празненството? Да няма уливане само!

# 86
  • Лутаща се
Празненство нямаше. Промяна в плановете в последния момент.  Cry

Не знам какво става, но без някакви специални усилия, при нормално хранене и то с хляб, последните два дни имам минуси. Тази сутрин Кантарев показа първо 62,300, след 5 мин. 62,100  Shocked, в крайна сметка закова на 62,400  Thinking Това е поне с половин кг. надолу от обичайното ми тегло постигнато сега. Дори след П ден никога не е било такова  newsm78

# 87
Здравейте отново Hug
Калкулатора на Дюкан ,ще ми пусне ли някой?
Благодаря Hug Heart Eyes

# 88
Здравейте сладурки  newsm43 след отсъствие от повече от половин година Гарденийка и Смайлсчето ме познаха на снимките от Варненската среща  Embarassed Embarassed Embarassed, на които самата аз не можах да се позная като се видях отстрани  ooooh! ooooh! ooooh!
Ами да, изпуснах стадото и сега съм както бях преди три години...пък що тъй, като си ходя вечно ФлИбена  Mr. Green
В момента се лутам и си блъскам главата какво да правя...направо не знам  newsm78Знам само, че просто трябва да се взема в ръце, понеже не мога да се гледам! И се чувствам много нещастна...а как стнах до тук - чисто и просто ГГЗ  Embarassed Embarassed Embarassed и нечетене на темите от коледа Embarassed Embarassed Embarassed и никакви стимулиращи срещи...
Извинете ме за оффа, ама ми се прищя да намина да ви видя. В най-скоро време ще реша какво да правя и вероятно ще се върна на поправка. Аз, дето все се чудех на хората как оттърват козите след толкова много усилия да отслабнат  ooooh! Embarassed Embarassed Embarassed
Айде до скоро и много гушлячета за който иска  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ПП: Да не се чудите, аватара ми е стар, от слабите ми времена и го държа за стимул Mr. Green

# 89
Крис,

споко - заеш пътя! Доста се събрахме повтарящите...
Лично при мен нещата втория път се случиха с още по-голяма лекота -
знам си правилата, няма лутане, има някои поуки...
Свалих си всичко безпроблемно.
Сега съм вече в 4-та, но я карам като 3+, т.к. друг начин за мен поне, май няма.

Успех!

Peace

Общи условия

Активация на акаунт