Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 223
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
 Честит рожден ден Скарлет!!! Много здраве, щастие, любов и усмивки ти желая!

hahaha има да чакам за рози Sad Мойто мъж откакто ме е взел и вече забравя да ми поднася цветя. А за гостите...то всяка година си каним кумовете на вечеря и се черпим по този повод. Кумата вика: "И тази година се събираме- и край, стига толкова" Ама как така стига бе жена newsm78 То ние си търсим повод да се съберем и напием, както се казва. Аз от сега съм си изкрънкала овкусени пил.пръжоли от бяло месце. Абе с предстоящите ясла и училище то подарък няма да видя, ама поне да отваря портфейла за месце- друго не искам Whistling
За разлика от грозния си вид, шницелите поне излязоха вкусни. Ама каймата нещо не ми допадна. Някой може ли да ми препоръча във Варна магазин, в който продават телешка кайма без сол и соеви протеини?
Ivlin-Ивелина, честито ти перлен юбилей. Време е да изкрънкаш перличките. Ти беше споделила, че си прегрешила по време на почивката. Ако имаш застой в свалянето да знаеш, че това е от прегрешенията. Понякога се получава и няколко седмици след това. Тъкмо си забравила и то вземе, че ти напомни #Cussing out Наблюдавай се, може пък и да ти се размине Wink
kris70, както се казва- добре си дошла вече в дюканските редици. Hug

ПП: Вдруги ден трябва да вляза в 4-та фаза. Ама нещо не ми се нрави идеята да мухам всичко, което ми падне 6 дни в седмицата, пък на седмия да разчитам на месцето Thinking

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 17:24 от veroni76

# 136
  • Варна
Някой може ли да ми препоръча във Варна магазин, в който продават телешка кайма без сол и соеви протеини?

Верче,аз работих в бранша 10 години и мога да ти кажа,че щом е готова кайма,от магазина,нямаш гаранция,че е чиста...По метода на опитването съм установила,че каймата (телешката) на САМИ М долу горе става.Понеже имам професионално око,мога да ти кажа,че в нея няма добавена сланина.Нооооо,виж за Е-тата няма как да се знае!
Абе единствената гаранция е да ти смелят месо в магазина,но излиза скъпичко,разбира се!
Когато (много рядко) си позволя да купя телешка кайма,то тя е на САМИ М в тарелка от 400гр.
А за пилешка готова не си и помисляй - няма пилешка кайма без добавена сланина! Naughty

# 137
  • И аз не знам къде...
Здравейте момичета,
Възхищавам се на търпението което проявявате   bouquet! Често влизам и искрено се радвам на снимките които виждам  Hug!

След като родих, и вече можех да правя диети, бях 3 месеца на Дюкан и свалих всички качени кг. То ми бяха останали и само 6 кг. От 63 г свалих да 57 кг и спрях диетата, като си изкарах и 3та фаза. Минах на вариант, който прочетох в книгата, а именно нормално хранене с понеделник и четвъртък на чисти протеини.
Сега, 2 години по-късно, имам отново 3 кг. отгоре и не мога да ги сваля  Embarassed, та отново се замислям за режима. Аз си знам, че проблема идва от никаквото движение, но като съм по 12 часа седнала на работа време за движение не ми остава за съжаление!
Въпросът ми към вас е какво ще ми препоръчате - дали да мина на 3та олекотена, т.к. кг не са много или да пробвам варианта от преди 2 години (два дена на чисти протеини)? И ако е трета олекотена бихте ли ми препоръчали вариант за спазване? Знам, че имаше такива в темите, но при толкова теми ще ми е трудно да ги намеря!

Благодаря ви предварително!

# 138
  • София по рождение
Мерси момичета за топлото посрещане.  HugДнес да ви кажа много хубаво пиле фрикасе си направих. Мммм. Аа, да попитам глиганско месо става ли за режима.  newsm78

# 139
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
             ArhMih, сама си завиждам за разходките това лято, па макар и да беше насред най-грандиозната финансова криза в къщи. Дай Боже когато сме най-зле все така да сме  Peace
            veroni76, добре заварила  Heart Eyes
            Only, само чакам да науча графика на половинката и хуквам - с него, без него, все тая, но трябва да мина и през Пловдив иначе няма да чувствам разходката си завършена  hahaha
            kris70, гледам, обзавела си се вече с УФСЪ... А добре завърнала се, че се усещаше липсата ти  Hug Heart Eyes
            Kali_tod, истината е в смляното пред теб месо  Peace Нищо че не съм била в бранша, то това е ясно по подразбиране  Wink
            Дариии, мисля че и само ограничаването на сладкото, тестяното  пърженото ще са ти достатъчни, но сигурно няма да навреди да си хапваш трици и да си правиш по един - два протеинови дни в седмицата... Аз поне така виждам нещата при теб.
             Nadyk, става, става и още как... zorita с глиганско се втали, че и сама си го гърмеше  hahaha Ама, таковато... ако ти е в повечко, метни някоя пържолка насам, аз няма да я откажа  Blush
              Еее, тъкмо се разписах и ... Ама то за един ден не е като за десет  Joy така че... раздавам козинките и отмърквам, че утре пак ме чака гърч...

Лека, мека, палава, розова, режимна и прохладна нощ   Hug Hug Hug

# 140
Верони, Мименситкееей  Hug  Heart Eyes
Днес денят ми мина стриктно , та чак стерилно  Mr. Green
Утре с нетърпение чакам да видя как се е отразило това на кръшното ми боди  Joy Joy Joy
И аз отивам да отмърквам след Мимс с моите козинки  newsm46

# 141
  • И аз не знам къде...

Дариии, мисля че и само ограничаването на сладкото, тестяното  пърженото ще са ти достатъчни, но сигурно няма да навреди да си хапваш трици и да си правиш по един - два протеинови дни в седмицата... Аз поне така виждам нещата при теб.

Ами там е работата, че аз и без друго не ям почти нищо от изброените! Просто не обичам! Всъщност обичам хляб и тесто, но изключително рядко посягам към тях.  Това съм си го наложила от години! Не знам кое точно още да огранича!
За това си мислех за някои от изброените варианти!

# 142
Турих си и аз УфсЪ! Mr. Green Дано помогне! Praynig
А сега - лека нощ на всички! Hug

# 143
Ха добро утро!
(не)Обикновена, то твойта Уфсъ е по различна от другите... Да не се делиш от стадото, ей Naughty
Ще взема и аз да си цопна една, за къдем. Wink
Дариии, не разбрах- ти спортуваш ли нещо? Аз така и не се наканих щото Sad Ама все повече се замислям да запиша танци. Хем натоварващо мускулите, хем разтоварващо нервите...Ще взема да отскоча до Гранд мол-а до нас, да видя с какво ще ме изкушат Mr. Green
Мимс, снощните козинки много убави бе...Особено последната.
kris70, чакам резултати от първия ти ударен ден. Дай боже да се похвалиш минимум с килограм. Peace

Ония ден ми беше П ден и нищо, кантара показа все същото. Вчера се ядосах и го писах ВХ с овесени ядки с пр.мляко за закуска. Днес -500 гр. Ша ма умори този мой кантар ooooh! Бегам на плажо да си развявам новата фигура Whistling

# 144
                    Добро утро  Hug
               Да шмръкнем по кафенце?

kris70, как се погодихте днес с Кантарев? Щото моят беше много послушен след вчерашната Луна  Grinning
           Дариии, не зная дали трета олекотена ще бъде ефикасна  newsm78
           (не)Обикновена,па много ти е джиджана УФСЪтЪ, пу пу
           veroni76, ти в трета и минуси ли очакваш, стига ти толкоз отслабване  Stop
            Хайде да хуквам, че гьола ме чака  Peace
                     Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug 

# 145
Ха добрЮтрУ, даже то добър дАн станало  Mr. Green
Голям сън му натъртих и ккато се стреснах от звънеца на вратата, че като скочих и се залепих на чешмата и изпих една халба с вода без да се претегля ooooh! ooooh! ooooh! Ей казвам ви УФСЪТЪ си е УФСЪ. Качих се все пак на Кантаря и ми отчете - 700 гр, ако сложим халбичката с вода в коремчето, около 300-400 гр, значи над килце имам минусче smile3521 Ам пусто кат ми е изчезнал навика да се тегля, сега ще го слагам Кантаря да седи до леглото така, че да се спъвам в него сутрин  Mr. Green
Айде да си пия кафенцето, хем хубавко турско го е сервирала Мимсчето.
Много гушлячета за който иска, да се нарежда  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 146
  • Германия
Приключи поредната ми протеинова петдневка (въртя 5/5 във втора фаза). Качвам се сутринта за гилотиниране (тегля се само в края на петдневките).  -2.4 кг за петте дни. Не ми се беше случвало от първа фаза, преди доста време. Свалях си по учебник с килограм. Рових, рових в паметта си (не записвам храни), абе нищо по-различно не съм хапвала или пила. Преди секунди ме тресна прозрението, че все пак правя нещо различно и то е 5-минутен автогенен тренинг преди заспиване, който си въведох в режима точно преди пет дни. Отпускам се и вместо да прехвърлям проблеми и задачи, изхвърлям всичко друго от главата и си представям тялото си като отвързан леко, надут балон. Не пукнат, а разхлабен просто. Концентрирам се върху бавното му спадане и повтарям  мантрата отслабвам, та отслабвам. Техниката сигурно не е мой патент - самовнушението го ползват навсякъде, звучи и комично, но рекох да споделя ноу-хау Whistling Whistling, нищо, че може да е просто отпушване или съвпадение. Първите дни концентрирането ми беше трудно, после сама сe учудих колко надолу и дълбоко мога да слизам в съзнанието си, да си визуализирам дрениране на сланина и пр.  Whistling Ако звучи налудничаво, то е защото е.

Ще ми позволите ли да похваля индукционния керамичен тиган, за който писах. Пристигна преди три дни и като погледнах кашончето, отгоре му надпис "почти без мазнина". Пощръклях и тръгнах да връщам. Почти без мазнина мога и в старите. Реших да опитам все пак. Без грам смазочно вещество, от три дни си хапвам и аз най-после перфектната тричава палачинка. Не е дрипава и опърпана като в тефлона, ами става лъскава като гланцирана Shocked Много му се радвам, понеже все нямам време за фокуса със салфетката (разнасяне и обиране).

Имам и въпрос относно контактните грилове/скари. Бихте ли ми препоръчали модел и марка, от които сте доволни? Вълнуват ме незалепващите и лесните за почистване. Hug В някоя от старите теми мярнах препоръчващ линк за такава, но не се отваря, а име не е споменато.

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 23:10 от Натали Никол

# 147
  • И аз не знам къде...
И аз не знам дали трета олекотена ще даде резутат!
За сега ще пробвам на два дни чисти протеини и ще видим дали има резутат. Днес ми е първия ден! Другия евентуално в петък  Peace!
Ще докладвам и продължавам да ви чета   bouquet!

# 148
                  Добра ви вечер  Hug
               Никакви ви няма днес...
               ris70, бързо ще си ги върнеш добрите навици, особено като видиш как ден след ден мосю льо Кантар припка надолу  Wink
               Натали Никол, хубаво си се сетила да впрегнеш подсъзнанието в процеса на отслабване  Peace Айде сега, ще ме зарибявате и тиганите да сменям, не стигат силиконовите форми... А като ме изгонят от нас ще ме прибирате ли!? Колкото до скарите, аз имам Taurus ENYA от почти 3 години и съм много доволна - лесно се чисти, не иска никаква мазнина... Е, предпочитам барбекюто на дървени въглища, но не върви да кадя с него на балконЯ  Thinking
               Дариии, мисля че два протеинови дни ще са добре, но и през останалото време трябва да внимаваш какво и как ядеш  Peace
               Ще ви раздавам козинките и само да ми се опече хлебчето, се гътвам в леглото, защото утре ще има доста фитнес покрай товаренето на колата и разпъването на "катунЯ"...

Лека, мека, палава, розова, режимна и прохладна нощ  Hug Hug Hug[/b
]

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 22:11 от mimensita

# 149
  bouquet  bouquet Тумбеее, миличка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!   bouquet  bouquet

Здраве,щастие,късмет,всичко да ти е наред и каквото ти е на сърце,то да ти е в ръце!

Общи условия

Активация на акаунт