Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 171
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
но толкова ми се драйфаше от триците че успях само седмица..............
По какъв начин хапваш триците, че са ти гадни? На повечето от нас така ни харесват, че 3 с.л. на ден са ни малко  Mr. Green
Лично аз си ги приготвям освен като хляб, от който си правя принцеси и като джоб, палачинка, пица, мъфини.... Вариантите, а и рецептите са много   chef

Знам че са много, просто в момента в който си ги сложех в устата в какъвто и да е вид ставаше страшно. А и пакета който имах (но и в момента си дояждам него) е с някви гадни люспи които ми се лепят по зъбите. В момента си ги ям като мляко с ориз и ми се получава. Като бързам ги ям с кисело мляко, че да не ги чакам да изстиват. Правила съм си ги на палачинка, до принцеса не съм стигала, щот` честно казано съм инвалид в кухнята, но ще се справя. Отдавам го на психиката си и  се надявам да и надделея Simple Smile

# 181
  • Лутаща се
Mira 1919 , просто по-бързо сваляш на мерки, от колкото на килограми. Или кокалите ти са станали много тежки   Joy Joy

isache, слънчице си, да знаеш   bouquet Hug

# 182
  • И аз не знам къде...
Момичета благодаря за топлото посрещане  Hug!
Ще давам редовни отчети как вървя с килограмите  Peace!

# 183
Здарвей ttedkata  Hug
Добре си се завърнала! Помня те добре. И аз съм от ремонтната бригада Embarassed Само че се олях в четвърта. Голям срам  Embarassed Embarassed Embarassed
Пожелавам ти успех! Имала си завиден резултат и този път няма да се даваш на доброжелатели Hug
Отивам да подкарвам овцете, че да слабея  Laughing Мимсчето не е проснала козинки ощееее  Sad
Айде много гушлячета от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 184
но толкова ми се драйфаше от триците че успях само седмица..............
По какъв начин хапваш триците, че са ти гадни? На повечето от нас така ни харесват, че 3 с.л. на ден са ни малко  Mr. Green
Лично аз си ги приготвям освен като хляб, от който си правя принцеси и като джоб, палачинка, пица, мъфини.... Вариантите, а и рецептите са много   chef

Знам че са много, просто в момента в който си ги сложех в устата в какъвто и да е вид ставаше страшно. А и пакета който имах (но и в момента си дояждам него) е с някви гадни люспи които ми се лепят по зъбите. В момента си ги ям като мляко с ориз и ми се получава. Като бързам ги ям с кисело мляко, че да не ги чакам да изстиват. Правила съм си ги на палачинка, до принцеса не съм стигала, щот` честно казано съм инвалид в кухнята, но ще се справя. Отдавам го на психиката си и  се надявам да и надделея Simple Smile

Освен по изброените от Скарлет начини за приготвяне на триците , горещо ти препоръчвам сладкиша от страница 6 от испанските рецепти  smile3521
Аз май вече за втори или трети път го "натрапвам" този сладкиш  Blush, ама пусто като е толкова вкууусееен..... опитай и няма да съжаляваш ! Чак не помня от колко време закусвам само това.....

# 185
  • И аз не знам къде...

Освен по изброените от Скарлет начини за приготвяне на триците , горещо ти препоръчвам сладкиша от страница 6 от испанските рецепти  smile3521

Това темата с рецептите ли е или са нещо друго "испанските рецепти"?

# 186
Темата е в подписа на Смайлис !

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.0

# 187
  • Испания
Голям купон! Току-що изгледах записа на "Черешката на тортата" от тази вечер. Умрях от смях, когато Андрей Слабаков каза, че д-р Емилова трябва да бъде забранена със закон.  Joy

Чак не помня от колко време закусвам само това.....

Исачеееееее, хвърляш ме в среднощни размисли. Закусваш само това сутрин ли?  newsm78

# 188

Чак не помня от колко време закусвам само това.....

Исачеееееее, хвърляш ме в среднощни размисли. Закусваш само това сутрин ли?  newsm78

Ами че да - напълно ми е достатъчно като го съчетая с една кофичка кисело мляко..... и след него една чаша около 300 мл зелен чай - направо ми се подува стомаха....

# 189
  • Испания
Няма в него трици, затова попитах.

ЕДИТ: Нали за него ми писа, та помислих, че него споменаваш. Сега погледнах, че си писала, че е на стр. 6.  Embarassed Я да си мълча, че тази вечер нещо не ми "върви приказката".  Joy

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 00:34 от smileys

# 190
Ааааааааааа в грешка си  Naughty   smile3529 smile3533 - бъркаш се с този от страница 19 - ама така е , като имаме вече толкова много сладкиши   smile3521 smile3534 newsm51

# 191
...
питам дали би ми намаляла кърмата, ако следвам дори 3-та олекотена, понеже си пише,че не се препоръчва за майки на бебета под 6 месеца,а моето едва мина 6 месеца....може би следва да ми отговарят само кърмачки, минали през това...
При мен нямше проблем. Бях на олекотена от 6-тия месец на детето и я кърмих повече от година диетувайки. Не съм дохранвала с АМ, дори нощем се цедях, че не изтрайвах до сутрешното кърмене.
Макар, че и аз си мислех, че ще ми намалее кърмата и в началото на гали ядях овесени ядки, а в дните за нишестени - жито  Crazy
Моите резултати са в подписа ми и близо година и половина си ги запазвам. Успех и на теб   bouquet

# 192
  • Варна
Ами първо почнах да съжалявам,че попитах...
Второ аз ли съм наивна,ама както и да съм се изразила си мисля,че няма нормален човек, който да възприеме дори за секунда,че родител може да навие 4 годишното си дете да прави диетата...Много съжалявам, че някои от вас така са го разбрали, с две деца на главата понякога нямам време и да напиша подробно какво искам да кажа. Rolling Eyes
И да,знам,че мога да правя само 3-та олекотена, правила съм вече режима 2008г, когато вече бях спряла да кърмя, познавам го до мозъка на костите си-питам дали би ми намаляла кърмата, ако следвам дори 3-та олекотена, понеже си пише,че не се препоръчва за майки на бебета под 6 месеца,а моето едва мина 6 месеца....може би следва да ми отговарят само кърмачки, минали през това...

Леле... #Crazy,наистина не очаквах,че така ще ти прозвучи!В никакъв случай не съм искала да те обидя.Всъщност иронията беше насочена към мен,че не вникнах в написаното и си помислих глупости... ooooh!
Сигурна съм,че и Смайлс не е имала за цел да те обижда!Това е форум - съществуват рискове при този начин на общуване.Не бъди толкова тънкообидна! Crossing ArmsИмаме нужда и от малко весело настроение,нали?

Усмихвайте се повече и живота ще ви изглежда по-хубав и по-розов  Grinning Hug  newsm53

Ето,и isache ти го е казала!
Мир!  bouquet

# 193
Хелоууууууу,Прекрасници  Hug Hug Hug

Крис4е,много се радвам за добрите ти резултати и най-вече ,че си се организирала да елиминираш последствията . smile3501  love001 Ще успееш ,скъпа!Ядене ще има цял живот(да се надяваме  Joy).

Да кажа Добре дошла и на  ttedkata! Hug Hug Hug Чак голямо не е освинването ,но пък и е желателно да го пребориш и знам ,че ще се справиш.Обаче не ни оставяй ,пиши всеки ден и ще видиш как ще ти е по-лесно да удържаш фронта. Heart Eyes

Такаа,аз съм 62,4  Party Party.добре е ,като се има предвид ,че покрай този МЦ стигнах до 64 . #Crazy А аз като видя 63 на кантара и включвам червената лампа .Сега направо не разбрах как се случи ,но успях да се справя.От неделя насам въртя по половин час велото в къщи ,като тенденцията е да стигна до 1 час . Praynig
Друго,друго май няма ново. newsm78
Мъжо мина в 3 фаза вече на 97кг.Обаче ми се струва ,че на мерки продължава да сваля и околните така му казват. Heart Eyes Абе имам нов мъж ,нЕма кво да се лъжем. Joy Joy

Айде да мятам задачките ,после пак ще ви нагледам. Heart Eyes

# 194
  • Плевен
Хелоууу, Тони! И всички останали! Като казваш - "храната няма да свърши" се сетих за един виц - Срещат се две бивши съученички, които не са се виждали от доста години - едната станала слаба на клечка, а другата пък била напълняла на слонче и казала: "Леле, като те гледа човек би си помислил, че е настъпил световния глад!"; а слабата й отговорила: "А теб ако те гледа - ще реши, че ти си причината за това!" Та - храна ще има и след нас дори!
Иии, Тони, - а, честито НОВ мъж! Кой какъвто си го направи, бе! (Не е нов ами не си му свикнала!) Laughing

Натали-Никол, и аз съм от твойта кръвна група- А+, и също забелязвам, че свалям през ПЗ даже повече от П. Затова си мислех да си карам все ПЗ, но не става без някой и друг П! Може 2 в седмицата, но трябва да има! Снощи май прекалих с лютото...Днес съм много редовна в ВС, та чак ми идва в повече. Предозирала съм вит.С с това люто и сега...минавам на чисти протеини да затегна положението!

Мира - не само майка-героиня, ами и дюканка - шампионка по ударно сваляне на кила! Вчера тъкмо щях да пиша: "Кулата вика Мира, мира обади се!" и се обади - ами какво да кажа, освен - Браво - стиктността води до страхотни постижения! Ми който може - си го може!

Попова, няма сташно - много сме на поправка и за пореден път! Но винаги си действа режима! Воля и ще се постигне целта! Пиши, обаче! Това е гаранция за успех!

Ice-ice, аз мисля, че няма лошо да си почнеш като по книга от първа фаза - и нататък - ти си знаеш! Ноо - 3 дни ударна! няма нужда от повече! И писането...

Дими - супер си! почти 5 кг за месец! Чакаме месечния отчет и действай все така успешно! Браво!

Видях и две снимчици на сладко мъничко бременно коремче - много се радвам! Т-Логик - пожелавам спокойна и лека бременност!

Оооо, Тедката - що така, бе мойто момиче? Ама пък краката са ти трепач! Няма страшно - почвай смело - винаги дава резултат! Но най-боли като се убедим на собствен гръб (гъз), че неспазването на трета, че и четвърта води до връщане на килцата!

Крисче, ама и мъжо си научила, че и детето да рисуват! Браво! Днес колко си в минус? Кефче ли е свалянето, а?!

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 11:26 от ArhMih

Общи условия

Активация на акаунт