Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Разрешено ли е да носите храна на борда на самолет?
Как мога да възобновя диетата си, след като я спрях поради здравословни проблеми?
Как мога да се справя с наддаването на тегло след ваканция и посещения?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Разрешено ли е да носите храна на борда на самолет?
В ръчния багаж на самолет е разрешено пренасянето на храна с определени ограничения. Течностите и геловете над 100 ml не са разрешени, но твърдите храни като сандвичи, плодове, хляб и други подобни са позволени. За по-дълги полети може да обмислите пренасянето на храна в регистриран багаж, където няма такива ограничения.
-
Как мога да възобновя диетата си, след като я спрях поради здравословни проблеми?
-
Как мога да се справя с наддаването на тегло след ваканция и посещения?
След ваканция и посещения е важно да се върнете към здравословния си начин на живот. Можете да започнете с П план за ден, за да стабилизирате теглото си, след което постепенно преминете към балансирана диета, като се съсредоточите върху консумацията на протеини и зеленчуци, като същевременно ограничавате приема на излишни въглехидрати и мазнини.
-
Какви са правилата за пренасяне на храна в ръчния багаж на самолет?
-
Защо са склонни да реагират на всяка провокация?

а аз май наистина наблягам повече на доматите от колкото на краставиците, но днес нищо още не съм яла (зеленчуци имам предвид) и се чудя дали да мина само на протеини пак 5 дни 

Това имам в предвид. Не може само минуси да има, защото организмът се бори да запази килограмите си. Важното е, че като сме режимни в края на месеца винаги отчитаме намалено тегло- кой повече, кой помалко.

, ама аз няма и да се покажа де 

Малката нещо изрева на сън и ей ме на на линия в 5,20
Вчерашния П ден на риба и режимна храна ме "награди" с +200 гр. Изобщо не ми пука, защото старата лисица знае, че организмът задържа водицаааа
След два-три дни ще има едно хубаво минусче и Верони пак ще цъфти от радост.
Зверчето реши да ме вдигне по тъмно, че глад го бил напънал
При мен от два дена има задържане...вероятно защото МЦ наближава, друга причинапросто не виждам
но и това ще мине. Режимна , доволна... ще чакам по добри дни.
, ще излезе, че карам П. За ПЗ дни си запазвам рибата от седмицата и като си подреждам порцията гледам на око салатата към нея да е два-три пъти по-малко като количество. Понеже ям две пъстърви или една голяма скумрия, количеството салата изглежда доволно много все пак. Така за всяко блюдо. Интересно, но забелязах, че като ям изсушени домати /тук продават почти навсякъде, от тези за антипасти/, минусите са повече. Което си е сетно потвърждение, че е вода задържаното или трупнато. Тресе ме страх, че наближавам плато и се чудя какви ли не щуротии да прилагам - сушени домати са последното ми безумие.