Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 324
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
              Поприпомних си какво е да ставаш по час и да ходиш на работа, и за пореден път се уверих, че никак не го обичам това упражнение... Добре че още няколко дни няма да ми се налага  Grinning
          tqna, аз за туй съм се "въоръжила" с електронна. Не че усещането е същото, ама залъгва до някъде мераците  Peace
          kris70, някой по-раннобуден бре... Някой път ей така, за разнообразие поне  Flutter И не се ядосвай на плюсчетата, че от ядове се дебелее  Wink Я да не сквернословиш, те и телешките в Дивака са купешки, пък я колко народ отслабна с тях  Wink
          ArhMih, утре ще я зарадваш двойно душицата, с един гооолям минус  Peace
         >> Ba®ça_Ģĩ®L <<, по-малко от 500 гр не се брои за плюс, така че дишай спокойно.
         Dream*, царевично НИШЕСТЕ, не брашно. Аз си купувам от Метро пакети по 500 гр, ама с един откарвам по една година. А триците... някъде от мелница ли ще ги вземеш, че да ги мелиш, защото тези от магазина са си смлени, твърде смелни даже според мен. Но понякога, за сладкиши и аз си ги домелвам - в старата кафемелачка и стават буквално на брашно. Сигурно ще стане и в чопър или мелничката за ядки на кухненския робот.
         poem, или едно време са ме излъгали за кръвната ми група, или в тая работа няма нищо вярно  Crossing Arms
        Аз пък днес съм полудяла за сладко и тестяно, то календарчето показва причината, ама това не ме спасява... Хайде, със сладкото както и да е - ометох две млека със степче и се кротнах малко от малко, ама с другото... Въртях, суках, мъдрих го и накрая забърках на половинката едни пърленки, ама с какво удоволствие ги правих..., пък после колко ми беше гот докато той ги ядеше... Едва си удържах ръцете кротки, ама устисках де, гризах си рибка цял ден, обаче май водата ми беше малко. Нещо съм си позагубила добрите навици да пия вода  Blush А ще трябва да се вземам в ръце след това едномесечно огалване...
           Я да взема аз да раздавам козинките, вместо да мрънкам  Grinning

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 376
Не , не ... кебапчетата си ги правя аз ... Еееей , стара пушка съм , моля ви , няма да се излагам я  =))))))
Иначе за брашното не ми беше ясно , за това исках да попитам .. тъй като чета на ляво и дясно за тая майзена ли кво беше , която уж е смес от царевично брашно и сухо мляко ... доколкото мернах в дюканския ни сайт ... Иииии ми стана любопитно , защото аз такова нещо не съм си купувала ... та исках да ви попитам , че да не стават грешки =)))
Мимс , триците ... не знам ... уж са ми от най-ситните , апък като ви зачета , че си ги правите на брашно ( както за бишкотите за тирамисуто например ) и ме хваща яд , че аз нямам къде да си ги смеля =)
И за вечеря на крак хапнах шкембе ... гладна няма да умра със сигурност =))) не ми се ядеше ... ама прасето пак се обади =))))
Сега ви оставям .... Лека вечер ви пожелавам , момичета =))) И до ууутрееее =))) !! 

# 377
Добро утро момичета! Бях ви писала, че забелязвам покачване от прогестерона. Та след като кантара за една седмица три пъти показа 64 кг. и три пъти звънчето отекна в душицата ми, взех решение да се върна във втора. Поне за сега, докато ме тъпчат с хормони. Хубавото е, че снощи пих последното хапче прогестерон. Лошото е, че от края на месеца минавам на естроген Sad
Моята втора всъщност ще бъде схемата 1П/ПЗ+плод. Та няма да е съвсем втора фаза Wink Реших да си запазя плода. Може би от време на време ще изяждам по една купичка овесени ядки с пр.мляко. Ще видя как ще го накъдря според показателите на кантара. Честно казано свикнах да се гладам слаба и изпадам в ужас да стана като преди. Май ще бъде голяма борба да запазя килограмите си и да пия хормони. Откакто си купих рокли и поли това лято не ги свалям от гъза. Голям мерак да носа поли и рокли. Не че съм намразила панталоните, но докато времето позволява ще си фръцкам гъза и ще голя бедро Joy
Та след като направих два П дни и минах на схемата 1/1 за 5 дни кантара тази сутрин ми показа 62,950 кг. А така... Mr. Green
Ако мислите, че не разсъждавам правилно, моля кажете. Приемам всякаква градивна критика.

# 378

Ето бе Мимсче, пускам кафенцето  Hug, какво го искаш?-турско или еКспресо  Joy Joy JoyЗаповядайте всички  Hug Hug Hug Не мога да се меря с твоите кафета и закуски - написах на търсачката Дюканска закуска, ама ми излязоха пилета и шишчета  Mr. Green

Аз днес съм вееееери хепи - преборих асансьорното покачване и смъкване, защото днес съм с цели 1.200 надолу  newsm68 Явно при тази схема 1/1 ще е така - еднакви плюсове и минуси няколко дена и после един голям минус.
Верони, и аз така бях - като влязох в четвърта като видех 64 и се побърквах (аз държах фронта някъде половин година преди да пусна прасето) По едно време минах за кратко във втора точно за това и нещата се оправиха. Така че може би си на прав път.
От мен един Убав и спорен ден ви пожелавам и много гушлячета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 379
Добро утро момичета! Днес ми е 8ми ден с вас и Дюкан. Вчера нещо все не ми се ядеше това, което трябва, но устисках. Легнах си аз, а мъжът ми към 00,30 вечерта се прибра, че беше ходил по работа малко на далечко. Реших да изляза в двора да му правя компания, че и времето беше хубаво. Голяма грешка - ами след малко като ми замириса на едни вкусни, топли кроасани. Само душех така в продължение на сигурно час. Обаче съм доволна от себе си, сутринта не се нахвърлих на шкафа с лакомства на детето.
Вече пия 3 литра вода на ден - редувам обаче, де минерална, де чешмяна. А преди имаше дни на няма и чаша на ден.
Тоалетната само че голяяяяям проблем. И + това си бях зле, пък сега да не говорим. До снощи не бях ходила поне 8 дена, даже им загубих бройката /от  които 7 на Дюкан/

Малкият не ме оставя да пиша. Днес съм замислила да си направя филета от бяла риба с домати във фолио, пилешки гърди с гъби и прясно мляко някакси, още не знам как ще се получи със соса и мешана салата с парченца пилешки гърди.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 10:26 от shanel1982

# 380
Добро ууутроооо =)))) Нищо , че вече е добър ден ! =)))
На работа съм , но исках да ви проверя как сте =) Аз мога да се похваля с -1,500 от понеделник ... Тази сутрин сефте се изтеглих ...
Не знам ... повредата в моя телевизор ли е ... или е така при всички , които са на режим ... но честно ви казвам - от понеделник просто се виждам по различен начин ... Кило и половина , но имам чувството , че съм махнала то тия симпатични паласки , които започнаха да се оформят с тия качени 4-4,500кг ... Ей , много ми натежаха , честно ! Сега искам пак да видя 6цата на кантара и да си продължа доволна и щастлива ... режииимна =) ! Днес ще се опитам да направя протеинов ден ... защото до сега бях на ПЗ ... та утре може и да има по-добър резултат от г-н Кантарев =)
Ей , къде са зачезнали всички ? Много ми е пусто =) Искам старата компания обратно =)) Липсва ми изписването на много страници за един ден =))) Хайде , стига сте почивали , момичета , връщайте се при нас =)) !
shanel1982 , трудно е първите дни , нали знаеш ... докато организма ти привикне към новото , което му налагаш ... оттам нататък няма да имаш ниииикакви проблеми ... Аз никога не съм се чувствала така , все едно съм на диета ... Така съм приемала нещата и ми е било много лесно , леко и приятно ... Желая ти много воля в борбата с кроасаните =)))))) ... и не само с тях ! Ще успееш , само не се отдалечавай от форума =)) ! Той действа мотивиращо !
veroni76 не си мъчи душичката ... нали знаеш , че няма за къде да бързаш =) Искаш го силно и ще ти се получи ... Направи си фазата такава , че да се чувстваш добре ... а после може и без да усетиш да махнеш това - онова от менюто си =)
kris70 ... и аз умувам 1/1 ... и най-вероятно така ще се получи =)
Сега ви оставям и отивам да се трудя =))) Лек ден , момичетааа =)) !!! После пак да сте на линия =)) !!

# 381
Добър ден Simple Smile
Вчера започнах режима. След като тази сутрин се качих на кантара... съм още по - мотивирана. От повече от година пия хормони и със сигурност са оказали влияние за покачването на килограмите ми. Стартирам от 59кг, като целта е 50 кг. Била съм и 47-8 кг, но с 50 се чувствам най - добре. След няколко седмици ще започна да тренирам, но за сега отлагам поради здравословни причини.
Първата фаза ще бъде 5 дни, а след това схемата, която ще следвам по време на втора фаза ще е 4/3 (мисля, че някъде назад Кали беше писала, че я спазва).

Имам само един въпрос. Тъй като след седмица ще пътувам и няма да ме има 2 седмици, не зная дали ще мога да се храня по три пъти на ден и дали винаги ще има нещо напълно режимно... дали е позволено да заменя някое от храненията през деня с протеин на прах?! По логика  - да, но кажете и вие!?

Форумът е голяма мотивация + вашите резултати и снимки.
Желая успех на всички в борбата с килограмите Hug

# 382
  • Плевен
Привет и от мен, дами!
незнам вчера дали съм имала минус, но днес щях да припадна от един огроомен плюс+800 грама в сравнение с онзи ден! аааа ooooh! ама не може така, бе! Ужас! Това ще да е от 2-те чаши прясно мляко снощи, изпити към 22 часа!!! Но като варих това домашно млекце, местих го напред назад по балкона, накрая го вкарах на плота...пък като го обичам тоолкова много иии....е, сега го разлюбих набързо! Ами не 1, ами пък и две чаши изпих, пусто! ГГЗ - това е! Взимам се в ръце и прясното мляко го елиминирам вече!
Верони, мисля, че добре си решила за 2+/3- докато не се покажат старите ниски килца и не ги стабилизираш. Това с хормоните ми е ясно. Даже и при мен имах такъв период, после спрях хормоналните таблетки, сега докато сам се урегулира организма...Впрочем те вече са на свършване и дисбаланса сигурно ще става по-голям, но засега има още!
Крисче, мерси за кафенцето тази сутрин! Супер е! И браво за минуса!
Дриймсче, тука сме, ами много работа, бе! Откога се каня да пиша...то стана обяд! Отивам да изям една пил.пържола - гола голеничка - ще карам поне 2П, докато падне тоя минус сега!
Ауу, Шанел, не така с ВС-то, бе! Взимай мерки навреме- какви са тези 7-8 дни без голямата...това е нездравословно! Прави супички, взимай люто...зелен чай! Не така!
Плодчето, успех! Ама си карай 1/1 схема! Не се тормози с 4/3!!!

# 383
Уф ArhMih, направо не знам. 3 дена ядох все супа, овесените трици ги ям с прясно мляко. Снощи ядох едни бъркани яйца, които стояха няколко дена в хладилника и вместо да ги хвърля реших да ги изям и си мисля, че това ми помогна иначе още не знам колко щях да чакам. Люто не мога че имам гастрити разни и други хубави неща, но зелен чай пък може да се пробвам щом и слабителен ефект има. Иначе от днес започвам 5 ПЗ дни. Обачеее най хубавото е че успях да вляза и да закопчея едни дънки, които преди седмица не можех да двигна до горе  Embarassed
Мисля да си правя обазмесланеа извара. Някой правил ли си е, че пък нали млякото е 0% и не знам става ли. Иначе майка каза слагаш в тенджера киселото мляко на котлона докато стане на топчета и после в тензух да се отцежда. Получава ли се така  newsm78?

# 384
Плодчето, успех! Ама си карай 1/1 схема! Не се тормози с 4/3!!!

4/3 не вярвам, че ще ме затормози Simple Smile Предният път, когато бях на режима бях на 5/5.

# 385
  • София :(
                   Добро ви утро  Hug
              То всъщност вече обяд станало, ама аз днес му ударих един съъън, пък и за къде да бързам, kris70 е осигурила кафенце, че даже и аз ще си пийна от него (тъпата ми кафемашина пак ми прави ингели  #2gunfire)
             veroni76, не зная дали трябва да се връщаш във втора, пък била тя и втора +, мисля че ще е по-удачно да ограничиш въглехидратите и да си правиш по два максимално чисти протеинови дни, без гала  newsm78, ама ти си знаеш де  Hug
             shanel1982, тия хора срама нямат, к`ви са тия кроасани по нощята  ooooh! За тоалетната обаче вземай мерки, не е никак добре това да не ходиш толкова време  Naughty
             Плодчe, добре дошла, обаче... я по-подробно да се представиш - възраст, ръст, калкулатора какво ти казва... Иначе с желание всички се постига  Peace
              ArhMih, не му се сърди на млекцето, нали знаеш че не е виновно то  Hug
            За кафе се вижда, че вече е късно, обаче... петък е май, къде са ви свежите протеинчена за душата,а!?
                    Хайде, усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug
         Даниа, не надничай от балконЯ  Hug

# 386
                                         Плодчe, добре дошла, обаче... я по-подробно да се представиш - възраст, ръст, калкулатора какво ти казва... Иначе с желание всички се постига  Peace

Калкулаторът ми показа 55, но съм сигурна, че с воля и постоянство ще достигна 50. Simple Smile
За протокола Simple Smile висока съм 165 и съм на 21г. Преди години спазвах режима и тогава за 2-3 месеца свалих към 7 кг. Но прекъснах във втора фаза и след няколко месеца бях в "изходна позиция".

# 387
  • Бургас
Айде здравейте и от мен. Hug
След екшъна с малката и притеснената ми душика,вече съм 74кг,а и мляко взех да пия вечер,прясно мляко по принцип не обичам,но си правя фрапенце и така си пия от него.
Сега си пазя схемата 5/ 5,но когато стана 70кг,съм решила да мина на 1/1, за последните 10кг няма да се зоря много.
 veroni76,каквото и решение да вземеш бъди твърда,ако се връщаш във втора,то си я карай стриктна втора,за мен е по логинчо да правиш по 2 П дни,а другите в седмицата да са ти ПЗ,плода ако ти е важен го хапвай до обяд,ако можеш да спортуваш нещо, то след натоварването хапвай плода,тогва се гори най много.Ох как искам и аз на фитнес,ама пусто няма кой да е с децата,мъжлето работи до 22часа,а до дни заминава да работи в Швеция,засега за месец,ама пак няма как да спортувам,поне малката докато не тръгне на ясла.
ArhMih,ти много добре правиш с фитнеса,килограмите не ни ги пише на челото,както казваше много любима дюканка,та по добре,здраво,тренирано тяло,отколкото слабо с отпуснати кожи,това е мое мнение.
shanel1982,пий мляко топло на гладно сутрин,преди трици и тем подобни,дано помогне.Аз се боря с обратен на твоя проблем,вече мечтая за ден без голямата работа за малката. Simple Smile
Плодчe,успех ти желая,да си върнеш старите показатели без проблем.
Ох вие пиете хапове,а аз си ги произвеждах в промишлени количества,та за това си качвах кила като луда,ех да можех да съм на режим тогава!
Колкото до храненето,по добре да ядеш по малко на ден,отколкото да хапнеш нещо дето не трябва,знам че има момичета които пиеха протеини на прай и добре им се отразяваше,не знам Дюкан,какво пише за тях,ако изобщо е писал по темата.
Смайлсче ти ще знаеш нещо,усещам Peace

# 388
Здравейте и от мен  Hug Минавам да направя бърз отчет и да се оплача......тези ПЗ дни много зле ми се отразяват  Confused днес пак съм с плюс, вчера поне беше +100 гр, днес е +400......... cry  ...а съм абсолютно режимна и пия много вода и чай  Crossing Arms  Кажете какво да правя, защото ще се побъркам вече  Cry днес още никакви зеленчуци не съм яла......а и не мисля  Sad  Също ще съм ви благодарна ако ми кажете някакво примерно меню за тези ПЗ дни, че ми се реве вече....  Cry

# 389
  • Плевен
Шанел, аз знам за домашна извара това: като заври прясното мляко пускаш малко лимонтозу и то се пресича, след това изцеждаш в тензух и се получава извара. Не съм чувала за кисело мляко...Четох, че може да се пресече прясното мляко и като се добави малко преди да заври - възкисело кисело мляко, но пак с малко лимонтозу стават нещата по-сигурно!
Смайлсчето си правеше извара от прясно мляко.
Мимс, то само по себе си не е виновно прясното млекце, ама що така се отразява пусто! Не може ли да не се отразява на кантарев, когато пийвам 2 чаши Rolling Eyes)! Ейй, мерси за протеините - направо ги забравих днес! Пу, пу, пу - за мен втория!
Мира, така е - аз затова не искам да прекъсвам фитнеса си! Вече имам и изкривено виждане, та и аз отдавна не харесвам слаби жени. Но трябва да се боря да махна тези 20 кг или поне 10! Че и другата крайност не е красива! - http://hotarena.net/lifestyle/golata-marta-vachkova-predizvika-s … (snimki)-idl-1261 - ЛЕЛЕЕЕ! Пък и не се срамувала, жената!
Златната среда да гоним и това е! То към 50-те годинки жената трябва да избира м-у дупето и лицето! Ако отслабне дупето - лицето ще се набръчка хептен! Затова и тука трябват малко килца за изглаждане на бръчките и опъване на кожата! Ама Марта е прекалила с опъването на бръчките, нещо! Абе - всичко трябва да е умерено!
Ти сега имаш толкова грижи и тичане с тези 4 дечица - какъв фитнес, какво чудо? То не се спираш сигурно! Вземете си един велоергометър и АКО остане някакво време (то ще е за сметка на съня...) пък завъртай педалите! Ами ще има ли кой да помага като замине съпруга!?
Аааа, сигурно белята идва от луната! Ето и >> Ba®ça_Ģĩ®L << е наддала от ПЗ! Хм! Ами какво да кажа аз - на теория ги знам нещата, уж ги правя и както трябва, ама на практика - друго ми излиза на мен! Може доматките да правят тези бели - от краставици - никога не съм имала плюсове! Друго какво да предложа - по-малки салатки и както вече писаха момичетата - по един вид зеленчук на ядене да се добавя към протеините!

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 15:31 от ArhMih

Общи условия

Активация на акаунт