Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 309
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте  Hug
С тая разлика във времето все не успявам да се включа.

Шушинко, страхотен бонбон е Дани  Heart Eyes Hug И вие сте много сладки.Да сте здрави и тримката   bouquet

Заета все, но иначе съм добре и килцата все на линийката ама здраве да е.След месец ми е РД и смятах да се повталя с 2-3 килца ама зор не си давам  Laughing Брех голям мързел ме е подгонил.Само мрънкам из къщи, че искам още мъъничко да се повталя и синът ми оня ден директно ми казва - "Стига си мрънкала ми отивай да бягаш на пътеката"  Laughing Е, спрях с мрънкането, щото е право дятето и никой не ми е крив, че ме мързи  Laughing Ша са оправя  Joy обещах си.Мен само спорта ме връща в релси,ама нали ви казах, че тук е 40градуса всеки божи ден вече 3месеца горе долу  и само като се покажа навън вече лошо ми става  Close Искам дъжд  Praynig

Браво на всички вталили се   bouquet

Мименситка  рибка хвана ли не разбрах  newsm78 . Пробва ли оня дезодорант  Wink  Joy

Щях да забравя да се похваля.Чудно сирене си направих от купешко мляко с бълг. мая.Млякото беше пълномаслно, но за трета според мен е супер.Няма палмово масло, олио и никакви боклуци знайни и незнайни.Снимах с тел. и ще кача в албума.Някой път може да пробвам с 2% и ако не сирене поне извара ще стане.Сега е ред да опитам да измайсторя кашкавал   chef Скоро ще е.
Ние тук си правим луканки, кис.мляко, кис.зеле, трушийки, чушчици, козунаци, шкембета  Laughing и магазин си имаме с бълг. стоки отскоро изобщо готвим си и си се храним по български повече май.Аз не обичам да ям навън особено в тия заведения за бързо хранене брррр.Никога не съм харесвала нито в България нито тук.Тая година като бяхме със съпруга ми на обиколка из Родината го уморих от глад, щото крайпътните все не ми харесваха и цял ден милия не успя да яде докато не стигнахме Плевен (Арми    Hug чудесен е градът ви) и наш приятел ни заведе в хубава кръчма.Толкова беше изгладнял милия, че не спря да се жалва от капризната си жена  Joy Joy Joy
Да не се чудите как така напълнях като дойдох тук - донътсите, царевичния чипс със салца и тестените кифлички, кроасанчета и хлебчета са виновни  Mr. Green , но вече си знам урока не, че не ми се ядат де, ама внимавам оти после зора голЕм  Joy

Айде приятни ви сънища  Hug Пак ще намина  Heart Eyes

# 361
Ще се сбъркам от нерви, хораааааааа! #Crazy
Свалих кило и половина за три дни, само защото го мисля това пътуване. Довечера заминавам и направо място не мога да си намеря. ooooh! Голям спек, голямо нещо! Sad
Пожелавам ви хубав уикенд. Пожелайте ми го и на мен, че имам нужда! Mr. Green
Ще ям, каквото намеря, така реших, `щото ще съм само с ръчен багаж. Пък, ако има поражения - ще ги оправяме после! Crossing Arms

И един страничен въпрос към летелите със съмолет - мога ли да си нося малко огледалце в ръчния багаж? Thinking

# 362
Добро утро  Hug

Необикновена що се вълнуваш толкова  newsm78 Къде ще ходиш изпуснала съм  Laughing
Всичко ще е наред  Peace Огледало може,червило може, спирала също  Flutter Всичко, което не е течност повече от 75мл може.Само ги сложи в наилоново прозрачно пликче  Peace
В самолета, ако дават храна винаги има нещо месно.Ще изядеш само месото и готово.Ако е  без ще си поръчаш кола лайт или вода или дом.сок.Направи набързо 1,2,3  Laughing палачинки и ги мятай в торбата  Hug Лек полет   bouquet

п.п и една запалка на човек се полага даже  Wink

# 363
Добро утро момичета!
(не)Обикновена, май те тресе нервата, а? Споко момиче. Желая ти лек път. Все ще намериш какво да ядеш. Ама ти съвсем си се стопила бе жена. На следващата среща ще взема лупа, та да те намеря.  hahaha Като оставим шегите на страна- дишай дълбоко. Успокой се. Всичко ще бъде наред Peace
tqna, това с пътеката за бягане е добре, само да ти дойде музата. Аз така и не се наканих да спортувам нещо. Ама нали всеки ден кръстосвам улиците на Варна с бебешката количка, та си се оправдавам с това. В дъждовните дни ходя по стъпалата. Ама като се замисля откога не съм ходила, явно отдавна не е валяло Thinking За заведенията за бърза закуска съм съгласна. Аз никога не съм яла в Макдоналдс, нищо че живея близо до Макдрайв. Синът ми никога не е ял хамбургери. Наскоро за първи път на един рожден ден яде пица и му хареса. Сега ме врънка да му правя. А е почти на 8 години. Той се роди едър и върви едро дете. От години се старая да го храня целесъобразно, за да не стане от едър- дебел. Сега и с малката лакомница много внимавам.
Dream*, то цял свят научи, че режимът е добър за отслабване, само нашите Байкова и Емилова се пенят Joy
kris70, Аннафейс все ни пълни главите, че да отслабваме бързо трябва в ПЗ дните да ядем зеленчуци на половината на количеството протеини. Доста време ми трябваше, да ми уври ъкълът и да започна да прилагам съветите й. После ме беше яд на мен си, че съм си губила времето от лакомията по зеленчуците. ooooh!
Алис 1, виждам те на балкона. Що не ни пишеш как си? И на срещи не идваш...Липсваш ни Hug

# 364
  • София :(
                    Добро утро  Hug
              Днес сте се събудили рано рано, а кафе няма... Нищо де, аз го приготвих  Wink

Dream*, цяла нощ сънувах тая супа, срама нямаш. Да казваш бързо рецептата  Peace
                tqna, хванахме бе, хванахме, ама все като за котката  hahaha А спрейчето е супер, успях даже почти да направя палачинка с негова помощ. С повечко практика сигурно и съвсем ще я докарам. Че какво ще си паля с тая запалка като не се пуши бре!?
                (не)Обикновена, ще се оправиш, стига си се пУашила  Hug
                veroni76, те много неща трудно си проправят път в лакомите ни мозъци, ама хубавото е, че все пак успяват  Peace
                Хайде, изчезвам да видя още ли си е на мястото градината  hahaha
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 365
Привет!  Hug

Тук съм Simple Smile ! Много ми е натоварена работата в последно време и не ми остава време да вляза и да чета, камо ли за писане. Днес се събудих в 5 ч и се захванах да чета, че не бях чела тази тема - и така от 1-ва до 25 стр, но успях! Simple Smile

Честито на всички поводи! Ще ме извините, но 25 стр се пообърках кой какъв му е бил повода, но не искам да пропусна две мои любимки   - Тумбе и Мис Марпъл   - да сте живи и здрави!

За срещите -  не можах да се класирам - не бях във Варна и за двете  Sad  За другия път дано да успея.

Това че не можех да ви чета - голяма мъка - така съм свикнала сутрин с кафето да съм тук! Липсвахте ми ! Hug

Целувки и прегръдки на всички !!!! Heart Eyes Hug

# 366
Аз без запалка не тръгвам  Stop След 10 часов полет на първото европейско летище първо търся пушалната  Laughing Мале тая година в Амстердам ни бяха завряли в задното помещение на някаква кръчма 2на2 голямо унижение  Sad  За 2-3 мин. изпуших цигарата, а мъжо в хубавата част на кръчмата (той не пуши) ме чака и ми се подиграва  Close
Палачинката я правя много бързо аз не и се престаравам, че няма време.Само белтък (когато имам течен) или 1яйце и 1белтък, маалко мляко, триците, ако има извара слагам, ако не без нея, малко ленно семе, канела, ванилия и настъргана лим.кора.Загряваш тигана пръскаш и слагаш сместа (ако е много на две ги правя.Намаляш малко котлона и чакаш хубаво да се запече преди да обърнеш.Като е повече белтъка по-добре се изпича.Спец съм вече за 5мин.съм готова   chef, но май най- често ги ям триците с прясно мляко в микровълновата като грис обожавам ги така.

Верони сега ти гледах снимките Браво!Много готина промяна и рокля ти отива много  Flutter
Между другото като писах за пътеката се мобилизирах, вдигнах си мързеливия з**ник и отидох  bowuu

Алис добро утро и на теб   bouquet

Ох, трябва да лягам, че е почти полунощ, а ставам в 5  ooooh!
Приятен ден на вас   bouquet

# 367
Добро утроооо!
Днес съм с + 500 #Cussing out За да започна да отслабвам, трябва утре да съм най-мако -800 , оффф сигурно организма ми сега се нагажда  newsm78 шА го нагодя аз него  Crossing Arms

Тяна, радвам се да те ''видя'' Hug Правих си хормоните, както ме посъветва и слава Богу всичко е наред, съвсем са си в нормите.
Верони, ама той и самия Дюкан го е казал, че зеленчуците не може да превишават протеините  smile3521
НеОбикновена, приятен полет и не се коси толкоз.Много е приятно да се лети със самолет  Hug Hug Hug
Мимсче, вече си си на поста. Ти кой искаш да сервира каЙвето бе душо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хубав ден момичета, отивам да разхождам кученцата, че вече скимтят. Много гушлячета Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 368
  • Плевен
Добро утро и от мен, докато не е станало обяд! Божее, вчера толкова стриктна, толкова упорита, даже и на фитнес ходих и днес - да взема да забравя да стъпя на кантара сутринта!!! Ама като е приятно хладничко и така сладичко се спи сутрин, та не мога да отлепя - 2-3 пъти ми звъни телефона, докато стана и като хукнах да си изгладя някакви дрехи за днес, като се разбързах да не изпусна автобуса, успях само киселото мляко да си грабна и ...Пуу, да му се невиди - не можах да си зарадвам душата! Това обаче, ме стимулира и днес да съм така твърда и да видя утре пък какво ще каже кантара! Абе нещо с тоя фитнес загрубява играта, но пък за нищо на света няма да се откажа от него! Почти съм стигнала заветната цел - правилната храна, спорта и положително мислене - всичко полезно в едно съм впрегнала - сега ще чакам хубавите резултати! Тонуса е на 6 и това ме радва най-много! Здравето - да чукна на дърво - също, цикъла си е редовен пак! Дишането трябва да оправя, обаче! Вчера пак четох, че с правилно дишане - от по 10 минутки сутрин  и вечер - се отслабвало по 5 кг (до 5?!?) на месец (ако си с наднормено тегло, де!) Та - поемайки въздуха - го отправяме към стомаха, задържаме и после бавно го изпускаме! Преди като се пресетех тренирах пълно йогийско дишане - то масажира стомахчето и коремните мускули тренира, но беше мнооого отдавна! Сега пак си вкарах утвърждаванията вечер преди заспиване - да видим какво ще стане!
Тяна, защо не писа, че ще минаваш през Плевен???? Жалко, можеше да се видим! Аз, обаче, бях на морето - от 19 до 29 юли - може и в този период да сте идвали!
Необикновена, желая приятен и спокоен полет! Отпусни се и се наслаждавай! Поне си свалила килца от притеснението, но стига толкова! Докато се отпуснеш и той  семинара ще свърши! Много е вълнуващо очакването за пътуване, така, че - само хубави неща ти пожелавам да изпиташ и приятни емоции!
Крисче, да не ти влияе пък растенето на луната, бе?!? Аман от цикли! Гадно е да видиш плюс! Аз един ден сигурно да съм в минус и то забравих да го видя!
Да, бе Мимс чакала кафе!?! Немой така, бе жена - ти го точиш и сервираш сутрин, ние сме тези дето го чакаме! Joy
Алис, прегръдки и целувки и от нас! и не се преуморявай, де!

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 16:05 от ArhMih

# 369
Здравейте  Hug минавам да ви се оплача набързо - след вчерашния ПЗ ден  съм +0,100 гр  Sad  направо ще се побъркам...дано утре да видя някой минус   Praynig иначе доста неща сготвих днес да има  Simple Smile направих една пилешка супа, триците ги направих с прясно мляко и малко какао на котлона и станаха страхотни  Simple Smile и мариновах няколко пилешки пържоли за др дни   Party

а относно спорта...имам един велоергометър (колело) и се чудя дали сега да започвам да карам по 30-40 мин без почивки, защото след 30-та минута започват да се топят мазнини, но се притеснявам да не ми станат "набити" краката то от толкова протеини знам ли  newsm78

# 370
  • Плевен
Ооо, знаеш ли мъжете във фитнеса що спорт му удрят и що химия за да станат мускули! Небой се! На велото - 30-45 минути, но на слаба степен - така си става само аеробно упражнение, не силово - да къса мускулни влакна и да трупаш мускулна маса! И - велото след ударната фаза! (за останалите започващи сега дюкеси!) Може малко да редуваш - бързо въртене и бавно - така е по-ефикасно!

# 371
Цял ден сядам и запрятам ръкави да ви пиша ... и всеее до тааав не стиииигааам ! Аман ! Писна ми вече ... Ама хайде , да не почвам пак с мрънкането , че нали си знаете - много го умея ! =))))
Исках да ви питам няколко неща ... а в момента се сещам само за две ... смятайте просто колко съм добре вече , па Уж млада пръчка амаааа ... Grinning Grinning
Почвам с царевичното брашно ... Кажете ми кога е позволено , по колко грама ... и какво може да се купува от магазините ? Кааааак си ги мелите тия трици бе момичеетааа ? Писна ми вече да се чудя къде мога да я свърша и тази работа , а така искам да си смеля и да си имам ... Днес също не съм се мерила ... Тази вечер ще пия чайче и утре се надявам да дам отчет ...
И яяяя да питам ... какви ще ги вършите през почивката ... че аз още не мога за взема решение =)))
А относно супата ... направихме я с доматки , чесън ... магданозец накрая ... сложихме риган , ама не му се изкефих нещо ... Всъщност , все едно доматена купичка ... но сложихме скариди , цели миди и калмари ... Може да се сложи и октопод ... На мен си ми хареса , даже много ... Като си поговориха в тенджерата всички морски дарове ... накрая бяха чудесни за хапване ... Боже , как има вегетарианци , честно ви казвам - не знам ... Искам да не ям месо , ама пусто му торкова ми е вкусно =(
Днес хапнах телешко шкембе ... и 2 кебапчета ... пих традиционното - айран ... и вода ... А за довечера направо не ми се мисли Grinning
Хайде , ставам да се приготвям ... и после пак ще се включа =)) !     

# 372
  • Пловдив
Dream*,царевично брашно не може.Дюкан разрешава 1 лъжица царевично нишесте на ден.Има голяма разлика,а триците предполагам,че се мелят с машинка за мелене на кафе.
 Успех на всички в тежката битка с килограмите!

# 373
Дрийм, какви кебапчета ядеш? Щото ако са купешки, те не са режимни - не се знае какво има вътре.

# 374
 Здравейте и от мен  Hug
 Днес последен 5-ти ударен ден  Mr. Green и аз видях шестицата  Party Новата цел ще я почакам повечко... но знам че си струва. Цял ден дребното яде таратор и аз точа лиги. Нямам търпение да дойде утре и май основно с това ще се храня  Crazy За тази вечер менюто е неясно ...май яйца по някак си ще бъдат, че нищо не ми се прави. Смятам да продължавам да записвам всеки ден какво хапвам, за да видя кое как ми действа. И за кръвната група се сетих  Mr. Green Вчера много ме досмеша като прочетох че 0 група са силно и предимно месоядни  Crazy Може да се каже, че съм родена за този режим  Crazy
 Хубава и отслабваща вечер желая на всички ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт