Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 42 298
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Плевен
Тъй то с тия риби! И аз онзи ден - на пъстърва, тази нощ - на "смадок" - затова има минусчета!

>> Ba®ça_Ģĩ®L <<, нищо не удължавай, минавай си в ПЗ!

Dream* - виж това за тортичката:
TIRAMISU_DJUKAN

http://www.amber-bg.com/cooking/index.php?option=com_content& … 232&Itemid=53

Продукти:
•   4 яйца
•   3 с.л.подсладител на прах(1/2 ч.л. течен)
•   4 с.л. овесени трици, смлени на брашно
•   1 с.л. лимонови кори
•   ½ флаконче ромова есенция
Приготвяне: Разделете белтъците от жълтъците и разбийте вторите с подсладителя до побеляване. Към тях прибавете, лимоновите кори, есенцията и триците и като хубаво ги смесите ги оставете настрани. Разбийте белтъците на твърд сняг и като продължавате да разбивате добавяйте постепенно от жълтъчната смес. Шприцовайте в тава постлана с хартия за печене и печете 30 минути на 180 градуса. Изключете фурната и оставете да изстине преди да извадите  готовите бишкоти.
http://www.amber-bg.com/cooking/index.php?option=com_content& … amp;limitstart=28

Продукти:
•   1 доза дюкански бишкоти
•   1 ч.ч. силно кафе(аз го направих от 2 ч.л. гранулирано)
•   ½-1 флакон ромова есенция, според вкуса
•   2 таблетки подсладител

За крема:
•   4 яйца
•   300 гр. извара
•   1 кутийка Exquisa
•   2-3 ч.л. течен подсладител

И ТИРАМИСУ - МИС МАРПЪЛ:
Приготвят се 2 порции бишкоти. Разбиват се 4 белтъка и 4 жълтъка поотделно с подсладител, до побеляване. 300 г. извара плюс 2-3 лъжици кисело мляко се пасира добре и се смесва внимателно  с белтъците и жълтъците  до получаване на гъст крем. Сместа се подслажда, ако е необходимо и ароматизира с ромова или конячна есенция. Сварява се чаша горчиво черно кафе. Половината бишкоти се топват за момент в него и се нареждат на дъното на съда за сервиране. Отгоре се намазва половината крем. Всичко това се повтаря още веднъж. Сладкишът се оставя да престои. Преди поднасяне се поръсва с нескафе.

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 13:46 от ArhMih

# 346
ок от утре съм във втора  Peace дано и там да има големи минуси  Peace

# 347
 И аз съм наоколо  Hug Режимна и сравнително доволна от резултата като за повторение  Embarassed Остават още два дена от ударния и ще съм доволна да започна втора от 69 ... хубава цифра  Crazy Не знам гледали ли сте по TLC има едно предаване- Голямото отслабване...на мен ми действа много мотивиращо. Днес си мисля да направя едно фрикасе...каня му се от първия ден и все изяждам месото преди да стигне до фрикасето  Mr. Green
 Хубав и отслабващ ден на всички желая  Hug

# 348
ArhMih , мнооого ти благодаряяя =))) Страхотна си ! При първа възможност се залавям с него , само да ме оставят и да не ме занимават с глупости =) А ти иначе правила ли си ? Някой въобще може ли да сподели дали е сполучливо =) ?
poem , и аз като теб - повтаряща =) Важното е , че пак сме тук ... и в релси =))
 На мен ми е малко нервно .. не толкова заради ограничаването , колкото заради работата ... но още малко ще се бачка, после ще е по-лек режима =) Аз си го обичам и харесвам ! 

# 349
  • Испания
Dream*, аз съм правила веднъж преди повече от 2 години. По рецептата на Амбър. Много вкусно беше, но е голяма врътня за мен и не повторих.  Wink Само че не правих бишкоти, а разделих сместа за тях на две и изпекох два блата.

# 350
  • Бургас
Здравейте красавици Hug
Аз се губя по трасето,но с малката се борим с някакъв чревен вирус,който за беля ни докара до инджекции,та и аз съм ни жива,ни умряла.
За кръвната група ме пита някой,Верони мила,май ти беше,ма мозък заспал.Та аз явно съм А+ ,месоядна,и да когато хапвам зеленчуци свалям най много,вярно че ям един вид и не се оливам,ама резултата ми харесва.За момента съм -25кг,като след 9 дена стават 4 мес,та може и с още да се разделя.
Колкото до не яденето на риба,ами да такава съм,и аз съм хранена с риба от малка,ама не,не ми е любима,виж морските дарове са моята страст.
Сега като пиша се сещам колко неща не съм яла от позволвните,но наистина не остава време да мисля и готвя,нищо има и 3 фаза,която ако вървя така,скоро ще стигна,дано Praynig
Мимс,добре си дошла,чакам фермана,че ми е любим.
Шуши,малкия е разкошен,да ти е много здрав!
Ивлин,честита месечинка,само да те радва кантара,без такива плюсове вече Peace
Ох има и още ,ама после пак,че ми пада клепача Grinning

# 351
  • Плевен
Dream*-че, мерси! Аз Тирамису - оригинал с маскарпоне правя вече със затворени очи за домашните любимци, та един път си правих Дюки-варианта, но преиначен - нямам търпение за бишкоти...Сместа за тях - директно заджурках без да отделям белтъци и жълтъци - в една форма за мV и я изпекох там. Не съм я обръщала, но първо за 5-6 мин.със затворен капак на купата - на 600 W, после 3-4 мин. - на 800 - с отворен капак - нещо такова беше! Накрая я обърнах тая дебела палачинка - блат в една чиния и я сиропирах с прясно мляко, малко какао и 1 много силно кафе+ 30 мл бейлис! (не е режимен - може и без него!!!) И намазах със сместа но не от 4, а 2 яйца - вече отделно разбити на сняг - белтъка с малко сол и лим.сок, в жълтъка - подсладител и една кофичка ескуиза + 1 чаша изцедено кис.мляко (май тогава ползвах на олимпус), настъргана лимонова и портокалова кора и ванилия 1 капсула. Но отгоре напудрих пак с какао, вместо с нес кафе( не правете като мен!)
Сигурно във фурната ще стане по-готин блата, но аз съм по бързите процедури! Тогава може да се среже на 2 квадрата ако е правоъгълен и да стане като на Смайлс - на два реда! Иначе кремчето ако ти хартиса - веднага се изяжда!
Мира, оздравявайте бързо с куклата!

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 16:08 от ArhMih

# 352
Здравейте момичета! Днес докато се набутам и дошло времето кафето на Мимс да го пия за слетобед.
Това със зеления чай ми допадна много. Днес го пия вече трети ден. От сутрин до вечер само зелен чай. И пак имам минус. Тия дни кантарът на два пъти показа 64 кг. Това е моята червена лампа. Та веднага се постарах да падна пак на 63 и нещо. Днес благодарение на идеята на kris70 си направих супа от пилешки бутчета. Търпение нямам да дойде вечерята и да я опитам. Явно доста съм се затъжила за супи.
Ivlin-Ивелина, честито ти успешни три месеца. На следващата среща ще имаш с какво да ни се похвалиш Peace
Mira 1919, това е добра идея да ям само по един заленчук. Аз като почна едни салати с домати, краставици, пипер, лук, че и извара отгоре...Пожелавам ви скорошно оздравяване на малкото ти момиченце.
>> Ba®ça_Ģĩ®L <<, хубаво е, че си решила да влезеш във втора след пет ударни дни. Но не очаквай всеки ден да имаш минуси. Малко са тези, които са щастливки и да не се возят на "асансьора" както ние казваме. Важното е, че като минава времето крайният резултат е свалени килограми. Wink
Dream*, пак започваш да зачезваш. Пиши ни по често, така и ще се разсейваш от напрежението в работата.

# 353
Ама недейте така,момичета!Никъде Дюкан не е ограничил зеленчуците. То остава и това да вземем да ограничаваме до един ...че да караме само на П  Mr. Green

# 354
  • Бургас
Ама недейте така,момичета!Никъде Дюкан не е ограничил зеленчуците. То остава и това да вземем да ограничаваме до един ...че да караме само на П  Mr. Green
Не до един,а до един вид.И да това си е мое решение,ям домати примерно или само краставици,но не по една бройка.

# 355
  • Испания
Крис, Мира ще каже, но според мен имаше предвид, че през деня яде един вид зеленчук.

Аз готвя много и разнообразно, но в един ден ям само пилешко, друг ден - само риба, трети - само кайма. Плюс салатите, разбира се. Просто така съм решила.

А, Мира  Hug вече казала. Мире, бързо оздравяване!

# 356
Аааааа,извинете ме тогава  Hug Hug Hug аз пък си помислих едно зеленчуче на ден  Embarassed Embarassed Embarassed

# 357
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
          kris70, щеш, щеш, ти само си хапвай както пише по книгите  Peace А пък риболова беше мнооого освежаващ, можех да откарам барем още толкова...
          Ivlin-Ивелина, честита месичинка, чудесен резултат имаш   bouquet Без проблеми да го задържиш  Peace
          ArhMih, отвикнала съм на "стана" явно  Laughing Нищо де, ще наваксам, както и с отпескарските 2 - 3 кг, ама не забравяйте, че аз съм отпуска още от юни и още няколко дни имам Wink
          Dream* и аз му се точа на това Тирамису ама кога ли ще му се наточа... Твоето как се получи?
          >> Ba®ça_Ģĩ®L <<, кажи сега, че ги и харесваш тези рулца...  ooooh! Ама е хубаво, че си открила причината за забавеното сваляне  Peace
          Mira 1919, невероятна си ти   bouquet И не зная дали само ограничаването до един вид зеленчук е достатъчно, все си мисля, че трябва да се поограничава и количеството на зеленчуците, не като мен  Blush Бързо да оздравява принцесата, че да си отдъхнеш и ти  Hug
           veroni76, че ти до сега без супички ли я караш!? А има толкова много рецепти...
           Така, нашарих каквото нашарих, ще раздавам козинките, че утре ще трябва да поотида малко на работа, да пия по кафе с колежките...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 358
Е , не успях днес да стигна до тирамисуто =)  но идват почивни дни ... и ще се свърши ! =)
В момента у дома се прави морска супа ... със скариди и миди =) Утре ще съобщя дали е сполучлива и ще ви кажа рецептата ...
veroni76 , много съм несериозна , наистина =))  но това не е защото съм такава по принцип , а защото ми спира тока от бачкане и като се прибера ми иде прооосто да си умра сама Grinning ако може даже и да се заровя , че да не затруднявам после никого ...
Сега ви пожелавам лека и спокойна нощ , момичета =)))
Благодарим за животинките , Мимс =) !  Hug

PS : Щях да споделям едно сайтче =)
http://www.novini.bg/news/18232-%D0%BA%D0%B5%D0%B9%D1%82-%D0%B2% … %D0%BB%D0%B8.html 

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 21:47 от Dream*

# 359

>> Ba®ça_Ģĩ®L <<, кажи сега, че ги и харесваш тези рулца...  ooooh! Ама е хубаво, че си открила причината за забавеното сваляне  Peace

ами да харесват ми, но само на една фирма другите хич ги няма .....но не ги харесвам толкова, че да не мога без тях  Grinning  

Dream* много мотивиращо ми дойде това сайтче...и аз бях чела, че  с Дюкан се е подготвяла за сватбата  Simple Smile  но не знаех, че и Джей Ло е на този режим  Whistling много станахме  Laughing

Лека и отслабваща вечер ви пожелавам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт