Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 43 076
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Лутаща се
Здравейте!
veroni76, не пиша защото нямам време. Имам адски много работа и вече съм каталясала.
На всичкото отгоре при положение, че заради повечето стоене на крак очаквах да имам минуси - точно наобратно - имам плюс. И то доста голям. Оциклих се на 25.08. Тогавашния +, който е уж вода така и не се махна. От 62,600 кг. преди това, тази сутрин Кантарев показа 64,500. Нямам обяснение. Вече ми свърши. Храня се режимно. Дори галите ми всъщност са сладолед, изяден наобяд. На два пъти преди седмица ядох ръжен хляб и веднъж парче баница, това като ВХ ден. Така че подозирам тези въглехидрати за плюса ми.
Което за сетен път ме убеждава, че аз тестяни работи не бива да ям. Те са камъчето, което обръща каруцата ми.  #Cussing out

# 406
Винаги има нужда от критики Simple Smile

Разбира се, но поносимостта към тях е мноооооого различна. И в повечето случаи, въпреки че се пита или споделя нещо тук, всеки прави каквото си е наумил, въпреки че критикуващият или съветващият го прави аргументирано и с най-добри чувства. Затова и често на дюканките с опит им писва и отговарят по-рязко или изобщо престават да пишат, което е доста тъжно в крайна сметка.
Мдаам.......Пак точно попадение...... Hug Hug Hug Hug Hug
мИ що да си Абим нервите с някой,който иска да си прегрешава и да го потупват по рамото въпреки всичко...Или пък да се сърди,че го критикуват......И т.н....

Я ми вижте новия подпис да ви развеселя малко днес.....  Joy Joy

# 407
Да ви поднеса пак  кафенце и да оставим Мимсчето да си поспи още малко
днес намерих и закуска(то пладне стана вече, ама за който не е хапнал)

Аз днес съм само с + 500. Не съм си превишила вчерашния минус, което много ме радва. От началото до сега имам вече 3,500 преборени. Много си е добре даже, понеже ако за един месец е здравословно да се свалят 4 кг, то аз имам достатъчно време да се возя на асансьора  Mr. Green Освен това, аз също не мога с една краставичка. Вчера с основното си хапнах таратор и вечерта-салатка, плюс гъби при пилешките мръвки без да превишавам количеството на салатата спрямо мръвките.

Мастърче, много ти се радвам и на теб и на Мишльока ти(той също много ми липсваше) и подписа ти е уникален   hahaha hahaha
Николче, нали? Рулото е просто зашеметяващо  smile3521
Аз да бягам по задачи, много гушлячета и Убав ден  Hug Hug Hug Hug  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 11:40 от kris70

# 408
  • София :(
                   Добро утро  Hug
            То ракиено време станало аз докато се набутам де, ама поне кафе ще пия на готово  Wink

smileys, то това и в книгата го има, ама кой да чете...

Ти го каза.  Wink

smileys, тъй ще кажеш ти, че после аз да съм проклетата  hahaha
             shanel1982, на мен липсата на мазнина в салатата никога не ми е била проблем, но ако някой път мнооого приритам си слагам 2 -3 лъжици цедено мляко вътре и става направо трепач  Peace
            veroni76, ясно, тази сутрин съм спала и заради теб  hahaha Hug
            poem, не забравяй и Луната - расте в момента, пущината, че и ние покрай нея, ама и това ще мине  Peace
           Натали Никол, тез чудесии могат ли да се доставят и по българско, бре, изтекоха ми очите и лигите по тях  Blush Че и уж поназнайвах малко немски, пък повечето от половината ги дирих в речника  hahaha - доказателство че от лакомия се оглупява  ooooh!
            TheNMaster, да ти оскубя аз на кашевара мустаците  Hug Heart Eyes А с подписа ти още се хиля на глас  Joy
           kris70, то туй омлетче и за обяд става бре, с една салатка..., тъкмо да "попие" супичката дето я хапнах одеве   Yum
                Усмихнат, слънчев, режимен ден  Hug Hug Hug

# 409
  • Бургас
Господи кой,къде е казал да ядете по 1 краставичка,домат и т.н.Аз казах,ама явно не ме четете,вместо да ям салата с 10 зеленчука,аз ям примерно 3 нарязани краставици или домата.От един вид,не по 1 брой.
Сори за червеното,ама не ми се пише пак!

# 410
А бе не бе Мира, не се пали толкоз - теб тА разбраФ Hug
Някой  каза че изял само една краставичка  Shocked Та затуй се пошегвках самооооо  smile3521 иииии, дееее Hug

Мимсче, аз тоя омлет го взех за палачинка бре  Joy Joy Joy под картинката пишеше Дюканска закуска  hahaha hahaha hahaha

# 411
  • Испания
Мастърче любимо,   love001  love001  love001

Подписът ти е  Joy Joy Joy

Мимсче, и аз те УбичЪм!  smile3534  love001  love001

Мире, не се коси. Не е за първи път. Всеки трябва да е интелигентен за себе си.   love001

# 412
  • Бургас
А бе не бе Мира, не се пали толкоз - теб тА разбраФ Hug
Някой  каза че изял само една краставичка  Shocked Та затуй се пошегвках самооооо  smile3521 иииии, дееее Hug

Мимсче, аз тоя омлет го взех за палачинка бре  Joy Joy Joy под картинката пишеше Дюканска закуска  hahaha hahaha hahaha
Аз не се паля,а и съвсем не го прочетох в твой пост в момента.Ама сме като счупен телефон,казваш нещо и на финала всеки си разбрал нещо друго Thinking

# 413
  • Плевен
Добър ден и от мен! Днес докато се включааа и е време да си ходя от работа! Смилиха се над нас шефовете и ни пускат по-рано! Урааа! А имам и едно минусче сутринта от 100 грама! Rolling Eyes Абе, 100- 100 - ама минус! днес пак съм на П, пък дано да смъкна онзи плюс от прясното мляко! Що така, да му се невиди - като се заплюся е тооолкова голям плюс, пък като се заминуся - тооолкова малък! Няма справедливост на тази земя и това си е!
Шанел, аз също като Натали с балсамов оцет, само че тъмен. С него и рибата поливам, и пилешките мръвки и всичко, което пъхам в тавата да пека във фурната. А когато не ме мързи си правя един друсинг (дресинг, де - да мъ друснат цариградските манафи пък мен!) с кисело мляко, горчица, лук, магданоз или копър ....
Уф, наистина сме като строшен телефон - и то за втори път с тази краставичка или 1 брой зеленчуче! Мира уточни вече, че става дума за салата от един вид зеленчуци! Брей!
То и в Плевен има една фирма с есенции, но аз все забравям да стигна дотам, че ми е в противоположна посока на моите маршрути към дома! Ще взема поне да се обадя - бях приятелка едно време с шефката. Поне да ме уведоми дали не си е сменила офиса и какви есенции продава!
Крисче, много готино кафенце! Това нежно лебедче! нали знаете защо на Емилова отслабващият концлагер се намира в х-л Лебед!?! Защото прочетено наопаки е Дебел!

Приятни отслабващи празнични дни на всички вас! Целувки!  bouquet

# 414
  • Германия
Николче, нали? Рулото е просто зашеметяващо  smile3521

Всъщност е  безценно. Hug Точно защото няма трици. Тази сутрин направих отново дори и без лъжицата царевично нишесте. Сложих обаче 4 яйца. И това е целия блат - само яйца, подсладител и есенция. Кондиката била да забравя яйцата да се бият в кухненския робот. Просто ги зарязах, като постепенно бях увеличавала скоростта на разбиване, докато стигна максимума. На моя робот е 14. Става гъст и пухкав "майонезен" крем, който няма нужда от допълнителна плътност. Пека в силиконова, релефна форма на цветя и после е приятно за окото. Плънката си я оцветих с червена боя и овкусих с 3 капки ягодова есенция. Нямам цедено мляко като в рецептата на Тумби, ползвам 5 пълни лъжици гладка извара /кварк/ 0.2%. Става чудесно и фалшиво ягодово парфе от тази плънка. Както и да му смятам калориите, все съм от печелившата страна. Това е нещастното крайче, което остана след като си заминаха нережимните ми гостенки. ooooh! Няма вид на изглед, както има с лъжицата маисена от рецептата, ама не е по-малко вкусно и не съдържа нито една толерирана, а само режимни съставки. Hug

Натали Никол, тез чудесии могат ли да се доставят и по българско, бре, изтекоха ми очите и лигите по тях  Blush Че и уж поназнайвах малко немски, пък повечето от половината ги дирих в речника  hahaha - доказателство че от лакомия се оглупява  ooooh!

Мимси
, доставки има до Швейцария също. Написали са, че и други държави са възможни след предварително запитване за цена. Ти само кажи, ако нещо ти е уловило око и ще заформим затворено натурално стопанство. Ще ти пратя, тоест.

Било голяма прелест да имаш тези миризми. Дойде ми кураж, че мога да карам втора до безкрай. Whistling

Мире, и аз имах предвид съвсем друг пост, при теб системата е съвсем друга и в най-скоро време ще се пробвам и аз на един вид зеленчук за деня. Само още малко да забуксувам на ПЗ и съм ти откраднала методиката.

# 415
Мире, то хубаво краставичка, ама всеки има различни по големина краставички у дома. Щото мойта дето я излапах е от онези големите, пък и мама доста я е поливала в градината и доста шишкава беше. Пък ме досрамя да напиша изядах едно краставище, та написах изядах една краставичка Embarassed

# 416
  • Бургас
Айде разбрахме се,дано някое девойче да не реши да се мъчи с някаво мижаво количество зеленчуци,та за това уточнявах,тъй после ще кажат,ма тя оная кукувица така ми каза.И после камъни в бъбреците,анорекции,та чудо Whistling
Аз също се нарамих с есенции всякакви,ма от де глупавата ми тиква да се сети,че може да имат захар,добре че не съм се захванала да ги слагам в млякото както си мислех,че хич не знам какво има вътре.То се е видяло.че ще майсторя лакомства за домочадието,само да започнат училище,че сега ще е картинка да се захвана със сладкарски подвизи Laughing
 Натали Никол,всичко ползвайте,само да се преборим заедно.Да си призная аз за първи път го вкарах това,и има ефект мисля,щото аз плюсове съм нямала,може да съм на същите килограми и грамове,ама плюсове не съм регистрирала,има време за всичко де Peace,да не казвам голяма дума.
И още да питам,балсамовия оцет,всякакъв ли може,аз такова чудо не съм взимала,ма май сега ще скокна да си взема,много обичам и аз овкусени салати,сега доматките мое производство са вкусни и без добавки,ама още малко и няма да има,та за купените неща ще ми се иска нещичко.

# 417
  • Испания
ОТСЛАБВАМЕ С БАЛСАМОВ ОЦЕТ

Днес оцетът е на мода: от бял, оризов, до малинов и балсамов.

Ябълковият оцет практически е лекарствена отвара и много изследователи доказаха, че оцетът разделя белтъчините от мазнините.

Но балсамовият оцет има още едно изключително преимущество за контролиране на теглото. Той ви позволява да правите сосове практически без използването на олио. Защо? Защото балсамовият оцет е по-вискозен и гъст от другите оцети.

Знаете ли, че олиото е най-опасният продукт за теглото? Една супена лъжица олио, всякакво олио, съдържа 135 калории. Обикновената салата има нужда от 2 лъжици, а това са вече 270 калории. В резултат на това се оказва, че невинната салата може да се сравни с парче торта с крем. С употребата на балсамовия оцет няма такъв проблем.

Аз правя сос винегрет с 5 супени лъжици от драгоценния оцет, 1 супена лъжица горчица, 1 супена лъжица вода, 1 чаена лъжичка зехтин или орехово олио. Добавям 8 листа  босилек и една скилидка чесън. Резултатът е достоен за царската трапеза и е почти с 20 пъти по-малко калории, отколкото обикновения сос винегрет. Освен това, балсамовият оцет е вкусен и можете да го включите в приготвянето на всякакви ястия.

От тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19030035#msg19030035

Дюкан говори за балсамов оцет, без да специфицира.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 15:10 от smileys

# 418
  • Германия
И още да питам,балсамовия оцет,всякакъв ли може,аз такова чудо не съм взимала,ма май сега ще скокна да си взема,много обичам и аз овкусени салати,сега доматките мое производство са вкусни и без добавки,ама още малко и няма да има,та за купените неща ще ми се иска нещичко.

Мире, уверявам те, че няма да съжаляваш. Не можех и да си помисля преди за салата домати с оцет върху нея Shocked Сега заливам с удоволствие. Винаги гледам съдържанието от етикета. Всеки трети от предлаганите балсамико съдържа захар и е изписан процентът ѝ. Просто взимам друг вид, дано и при вас има избор. Hug Hug

# 419
Здравейте на всички, Hugне пиша,но чета и се попиках от смях с тоя ЛЕБЕД-ДЕБЕЛ.. Joy.ами чак свекУрва ми скочи от другата стая да разбере кво става..коментара не е за тук .Та естествено с въпроси само.Вчера бях на пп 62кг днес ставам и Господин Кантар показва 63??? ок Но реших затова пак само протеичета за днес. А с г-жа Луна и утре и вдругиден май трябва да съм на ПП????? newsm78  ПРОСТЕТЕ АКО СЪМ маааааааалко тъпа

Общи условия

Активация на акаунт