Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 43 075
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Мери Попинс, сто пъти се почудих как точно да ти отговоря, за да не звучи назидателно, нито пък заяждащо се. Изобщо нямам такива намерения. Казвам ти каквото мисля, пък ти го приеми като градивна критика и съвет. Ти според мен не караш Дюкан, а някаква си измислена прескачаща разни фази и дни диета на собственото ти настроение и време. Преди месец си била 63 и сега си толкоз, защото си ходила в трета и си си правила експерименти по време на отпуската  си (казваш тогава че синямала поражения - ето ти ги сега!)
После какви са тия ПП дни дето караш според луната и според това дали си свалила грамове или не  newsm78 Каква ти е схемата? Караш си по нея - плюсове минуси да не те касаят. Продължаваш си по схемата. Пиеш ли вода? изобщо как се храниш? Казваш че четеш, ама ние как да знаем как да те съветваме, без да си написала нищо за режима си?
Пак казвам не се заяждам, само питам и съветвам  Peace

# 421
Хммм...под 3-та имах предвид малки прегрешения от сорта на пържена рибка EmbarassedИначе мила Крис70 си права много съм хаотична относно дните п-п/з ,но не зависи от мен

# 422
  • Испания
Хммм...под 3-та имах предвид малки прегрешения от сорта на пържена рибка EmbarassedИначе мила Крис70 си права много съм хаотична относно дните п-п/з ,но не зависи от мен

smile3529   Можете също да консумирате само храните, които ви харесват, както и например една от тях на едно хранене или през целия ден. Важното е да останете вътре в списъка, като е добре да знаете, че го предписвам отдавна и че нищо не съм забравил.
   Знайте също, че и най-малкото отклонение, най-малкото прекрачване на границата, колкото и незначително да ви се струва, действа като игла, пробождаща балон. Отклонението може да изглежда маловажно, но то ще ви лиши от свободата да консумирате колкото желаете. Заради някакво минимално количество ще сте изгубили достъпа до едно ценно качество и ще сте принудени през дадения ден да се занимавате с досадно броене на калории и да се ограничавате, докато ядете.
   Накратко, девизът е прост и не подлежи на обсъждане: всичко, изброено в списъка, е ваше и изцяло ваше; онова, което го няма в списъка, не е ваше, забравете го за малко - в най-скоро време всички храни отново ще ви принадлежат.

# 423
Ама то така не бива. Така си вредиш и поддържаш едно и също тегло, пречиш на отслабването. Как така не зависи от теб? Ако имаш предвид, че ходиш на работа-всички ходим. Просто си прави нещо сухо и хапвай него като си на работа. Аз например и супа си нося, понеже имам как да я ям. Н о не може нещо да не зависи от теб. Щом си се хванала, карай както трябва, иначе е по-добре да спреш, докато ти се появи възможност, за да не си навредиш на здравето. И после виним диетата...

Смайли, писали сме заедно  HugМного точен цитат както винаги.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 19:15 от kris70

# 424
Просто ям,каквото има за ядене иначе ще стоя гладна.....Забравете за това
Ходихме на едно заведение парк ,Заимов, казва се "Добро; и бях очарована,че има режимни храни даже хлебчета от трици Страшна вкусотия....но си мисля ,че нищо ново не казвам все пак от скоро съм в СФ

# 425
  • Лутаща се
Здравейте!
Има ли тук габровки?
През почивните дни ще бъда в едно габровско село , на 2 км. от града. Може да организираме среща. Ако има някой, който иска нека ми пише на лични да разменим телефони.

# 426
  • Пловдив
Просто ям,каквото има за ядене иначе ще стоя гладна.....Забравете за това
Ходихме на едно заведение парк ,Заимов, казва се "Добро; и бях очарована,че има режимни храни даже хлебчета от трици Страшна вкусотия....но си мисля ,че нищо ново не казвам все пак от скоро съм в СФ

Не съм чула някъде да има хлебчета от трици  Thinking

# 427
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
            Ама хубаво си мързелувам тези дни, като за последно... Само ям и спя... и готвя нережимности де, ама това е друга тема  Wink  Даже маникюра няма кой да ми оправи  Blush
            Mira 1919, не се ядосвай, достатъчно ясно си го казала, че да се притесняваш кой как ще го разбере  Peace И що се втелясваш за есенциите? Колко захар ще да има в две - три капки? Преди време и за това, че някой са на мастна основа се бяха завихрили дискусии, като че ги пием с кофата...
            kris70 и палачинка да е, лошо няма. Аз и без друго тези дни закусвам по обяд - тричаво хлебче със супичка и ми е мнооого добре, та и палачинката няма да откажа  Heart Eyes
            Натали Никол, не става ли много омлетест така блата като е само от яйца? И благодаря за предложението, ама ще ми излязат дявол на магаре тез миризми с толкова разходки по света  Cry Ще си карам с наличните у нас.
            veroni76, колкото повече, толкова повече е казал мечо Пух - краставичка, краставище, щом покрай зеленчука има достатъчно мръвка, размера няма значение  hahaha
            merypopins, те вече са ти казали, ама да не пропусна и аз, нали съм Мимс подробната  hahaha - във втора си спазваш избраната схема и не се вълнуваш ни от Луна, ни от "асансьор", ни от дявол, само от режимност. Колкото до това "Просто ям,каквото има за ядене иначе ще стоя гладна" никак не си права - като си наготвиш и си сложиш в чантата нещо режимно за хапване винаги ще имаш какво да хапнеш без да разчиташ на случайноста  Peace
            smileys, оти се косиш, като на девойката ще и мине  newsm78
            Вещи, има бе, да му се не види, има, при това от мнооого време, ама и цените им си ги бива  ooooh!  На мен 2 лв са ми 750 гр трици.
            Гледам, то станало време за козинките..., че да дадем възможност на Сънчо да свали някои друг излишен грам от снагите ни  Wink

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 428
  • Пловдив
Ами то може да го има, ама аз за първи път чувам за него  Laughing

# 429
  • Германия

Натали Никол, не става ли много омлетест така блата като е само от яйца? И благодаря за предложението, ама ще ми излязат дявол на магаре тез миризми с толкова разходки по света  Cry Ще си карам с наличните у нас.

Прилича точно на омлет, Мимси. Но щом се напои с плънката, няма такъв вкус, а на дунапренен пандишпан.

За есенциите бях останала с впечатление, че при вас по се намират плодови, но не съм била в БГ твърде отдавна. Ако някой реши, че са му интересни, пращам 6 избрани от него аромата, а насреща просто някоя книга на Дж.К.Джером (може и употребявана). Забравих да чета на български и много ми се иска да си припомня нещо от него. Електронни книги не обичам. Това е - просто обикновена размяна, без трансфери на пари напред и назад.

Колкото до захарта и маслото в есенциите - вярно, употребяват се капки. Без да съм буквояд или фанатик винаги търся неща без такива съдържания. Има и напълно режимни - възползвам се. Ако си позволя в тях малко захар и в балсамовия оцет малко, малко и в сурими, ... - разграждам си двора за още прецеденти. Става ми гузно и имам чувство, че усилията и лишенията ми са проформа и напразно. Затуй си ги диря без такива нережимности - искам да ми принадлежат изцяло в списъка, не да ги ограничавам и да имам лоша съвест. Ама това съм само аз и така го чувствам, без да има поза в усещането ми. Все ми се струва, че ако отворя вратата с един пръст - ще зейне после и не мога да я затворя, нали си се познавам.

Станах в пет и половина днес, трескава, чорлава и ледено студена от пот. Сънувах, че някой от темата (Скарлет  беше май Hug), ни е събрала и черпи с бонбони пияна вишна. Взех си по инерция бонбон и го изядох, а след минута ми стигна до мозъка какво съм направила ooooh!. Само съм чела за такива подсъзнателни нарушения в старите теми, за пръв път ми се случва на мен самата. Което е много странно, защото наяве нямам нито един позив за такива неща. Режимните десерти ми стигат доволно. Облекчението, че е било само сън мога да сравня с олекване от 10 кг. , да не казвам с оргазъм, че ще ме подигравате до догодина Whistling

ПП Много съм заспала. Вчера купихме кола на съпруга ми и най-после моето малко бижу се връща при мен. Досега го ползваше той, понеже неговата се счупи. Тук е по-изгодно да си купиш нова, отколкото да ремонтираш стара. Да почерпя, а?

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 09:28 от Натали Никол

# 430
ДобрЮтроооо! Днес времето е такова приятно със слънчице Със закуската няма да се оливам, че ето вчера ви сервирах омлет на закуска  Mr. Green

Аз нали ви казах, че няма а се шашкам от плюсове, ама днес след П имам + 300  Shocked чудих се, мислих и премислях вчерашния ден - стерилно режимна  Naughty И по едно време се сетих, че то днес или утре трябва да ми дойде  ooooh! А, изядох едни яйца - побъркани с малко извара в 21.30, ама това не вярвам да е причина за плюс.
Николче, много ме досмеша с тоя бонбон  hahaha hahaha hahaha Нали после чувството е прекрасно? Прилича на оргазъм  hahaha hahaha hahaha Аз така понякога сънувам , че пуша(спрях цигарите през март) и така се ядосвам на мене си в съня си и после се чувствам много щастлива като се осъзная.
Хайде момичета, пожелавам ви прекрасна неделя и много гушлячета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Николче, честито ти завръщане на бижуто и честита на мъжо ти! Безаварийно каране! А пейзажа зад кафето направо е невероятен!!!

# 431
Добрутру  Joy,нищо че е добър ден.

Отдавна не съм писала ,но ви следя отблизо.Така че първо Честито на всички с поводи,минусчета,нови придобивки!Да сте живи и здрави и да се радвате на всичко,което имате ,докато мечтаете за това ,което искате !  bouquet  bouquet  bouquet

Аз съм с плюс днес ама май циклите ни с Крис4ето нещо са се уговорили,обаче аз не го пускам моя да влезе ,щото ми е много рано . newsm78 Макар че се чувствам като балон-подута и отекла.Днес съм ПП с луната ,да видим утре как ще е. newsm78
Иначе установих нещо:Хората с глад отслабват,аз -трупам.Значи със сигурност съм на точното място с точния режим. Heart Eyes

Обикалям днес  рецептите за десертчета ,че не се трае с този глад за сладко. #Crazy ooooh!

Като за неделя ми е достааа мързеливо.И на вас пожелавам една отпускаща и много спокойна неделя. Hug

# 432
  • София :(
                    Добро утро  Hug
          При толкоз кафета, аз пак ще пия на готово  Wink
          Натали Никол, така е, тук също се намират, даже бях попаднала на някаква фирма, която предлагаше какви ли не аромати, но... в разфасовки за промишлено производство. Хубавото е, че аз така или иначе не си падам особено по плодовете, така че лесно се справям и без плодовите аромати.
          kris70, tonnny_bg, хайде и аз в кюпа с ПМС-то  ooooh! Кантарът така се е застопорил, че имам чувството, че са му нарисували цифричките на екрана  Crossing Arms Обаче... и това ще мине.
                    Усмихнат, слънчев и режимен неделен ден  Hug Hug Hug

# 433
  • Лутаща се
Хей, Натали Никол, спокойно! Те пияните вишни бяха режимни  Laughing

Пък точно тук за оргазъм, разните дейности свързани с него май не бива да се говори. Щото има и много чувствителни, и мнооого заядливи и правещи се интересни дами. Моето споменаване на ...хм.... режимната фруктоза явно ми е донесло подигравки и прякор, който въпросните дами още нямат очи да ми кажат. Хах, ма ми пука на шушоните  Whistling Whistling

tonnny_bg, аз моят П ден този път го правих вчера, нищо че днес е луната. Просто днес заминаваме да си пека д.пето в една селска вила с басейн. Та няма да се размине без салатка.
А след П денят ми аз пак съм 62,600  Mr. Green

# 434
  • Бургас
Здравейте дами  bouquet
Днес съм без моя приятел кантара,съответно ми е много добре,а и близките 2-3 дена,няма да му се сърдя.
Вчера си взех балсамов оцет,я кажете съдържа ябълков оцет,концентриран гроздов сок и някакви
Е-та,имаше и някакви с карамел,ама предполагам това е захарта за която споменавате,макар че най -вероятно  е по вкусен.
Натали Никол,аз съм същата с дребните детайли,просто знам че като направя компромис с нещо и следват по-големи и не толкова безобидни отпускания,затова гледам да съм стриктна,не защото ако не съм,няма да сваля килограмите,а защото ми е слаб ангела!
Колкото до сънищата за ядене на Не режимни храни,вече даже съм свикнала  и се събуждам с усмивка от тях.Колко баници съм изяла насън,толкова и без режим, не съм яла
Днес луната ли ще молим за минуси,май ще си направя П ден,вместо поредния ПЗ,ма няма да мога да отчета резултата,нищо поне ще си мисля че има такъв.
tonnny_bg,ти си желязна,този плюс не знае с кой си има работа,ще избяга за ден-два най-много Peace
Та кой каза че е ПМС,да се наредя и аз,а много раничко ми се струва,ама болежките на определени места,алармират също.
skarlet71,браво за стабилизирането на килцата,само така,че да си усмихната и да вярваш,че всичко е ок.
Голямо разписване направих пак,айде оставям ви на спокойствие.ю
Лек ден,красавици  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт