Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 43 081
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Испания

Смайлсче ти ще знаеш нещо,усещам Peace

Разбира се!   Hug

По-точно знам, че го има по принцип и къде да го намеря.   Wink

http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/06/04/%d0%bf%d1%80%d0% … 1%80%d0%b0%d1%85/

# 391
ArhMih  не знам дали е от луната....хем съм повтаряща и такова чудо не съм видяла от ПЗ да имам +  Cry  а аз май наистина наблягам повече на доматите от колкото на краставиците, но днес нищо още не съм яла (зеленчуци имам предвид) и се чудя дали да мина само на протеини пак 5 дни  Confused или да остана на ПЗ, но с една краставичка на ден....нз вече кой е по-добрия вариант:(  

# 392
Ето ме пак да споделя, защо взех такова решение. Гала обяд или вечеря не съм имала повече от две седмици. Въглехидрати също рядко ям. От 24 май до сега съм яла по два пъти боб и картофи, веднъж кочан царевица, и пет или шест пъти овесени ядки с прясно мляко, имам седем гали. Всичко друго ми са режимни храни. Два пъти надвиших дозата на нишестето, т.е. изядох повече от допустимото. Ами това е. То като се замисля и аз една трета съм карала... Ама месец след като влязох и метнахме хормоните. И въпреки, че кой знае какви въглехидрати и гали не съм имала и започнаха да се появяват плюсовете. За това си мисля, че е от хормоните и се замислих за втора 1/1, само дето ми се иска в ПЗ дните да не ям големи количества зеленчуци, а да хапвам и по един плод. То не че винаги има у дома плодове...Ама ако има да си хапвам. Та се очертава голяма борба за задържане. Лекарката като разбра, че съм правила диета и смъкнала 10 кг. ми каза, ти сигурно сега ще се възпротивиш, но ти си интелигентна жена и си наясно, че няма друг начин... Още тогава е била наясно, че ще почна да качвам.  Thinking
Mira 1919, мойта буба днес е трети ден на ясла. Но нали има адапционен период. Та сега сме по час-два. После ще почна работа, та така и не виждам да имам много време за спорт Sad
>> Ba®ça_Ģĩ®L <<, стига си се тюхкала и демотивирала. Не може да имаш само минуси. И аз вчера за ПЗ ден изядох само една краставичка. Няма да наблягаш на зеленчуците, а на протеините. Важното е в ПЗ дните да има консумация на зеленчук, не да наблягаме само на него и да преяждаме със салати.

# 393
не се демотивирам, но ми е тъпо, че съм толкова режимна, а резулатата е + ....а и не преяждам със салати  Peace  но мерси за мнението   Simple Smile

# 394
  • Плевен
Неее, не се лишавайте от зеленчуците в никакъв случай! Те носят и витамините, и влакнините! качват малко вода в тъканите, но това ще се изхвърли на П-дните! Иначе - какво - сега ги махаме, после само на П ли минаваме? Ами все някога като почне захранване - в трета - тогава - да мрем ли? Наистина неможе само минуси - ще има и плюсове! Търпение - равносметката е важна! В края на месеца се вижда вече чистия минус!

# 395
Наистина неможе само минуси - ще има и плюсове! Търпение - равносметката е важна! В края на месеца се вижда вече чистия минус!

smile3521 Това имам в предвид. Не може само минуси да има, защото организмът се бори да запази килограмите си. Важното е, че като сме режимни в края на месеца винаги отчитаме намалено тегло- кой повече, кой помалко.

# 396
И аз не смятам повече да се тормозя и да им обръщам внимание на тези никакви плюсове. Аз и предишния път имах плюсове след ПЗ. Сега на тази схема 1/1 видях, че след няколко плюсчета, следва по-голям минус. И така е, гледаме месечния отчет накрая  smile3521

Вижте какво открих горе в рекламите
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4328

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 20:15 от kris70

# 397
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
            Плодчe, сега с риск да решиш, че се заяждам ще споделя мнението си - 59 кг на ръста ти никак не са много, още повече пък да правиш режима втори път на 21... Тепърва ти предстои да раждаш, да ти се налага да сваляш доста повече килограми, а човекът си го е казал - повече от два пъти не е добре да се прави какъвто и да е драстичен режим за редуциране на теглото. Мисля че ти трябва не диета, а повече спорт и ограничаване на любимите на твоето поколение храни  Peace Зная, че в крайна сметка сама решаваш какво да правиш със себе си, но все пак...
             Mira 1919, че ти с тия четири деца малко ежедневен и неотменен фитнес ли имаш бе, жена!? Пък за време няма да те питам, то твоето денонощие сигурно е със 73 часа  ooooh!
             >> Ba®ça_Ģĩ®L <<, не се шашкай, всичко е само вода, ще изтече още в първия П ден. Не се лишавай от зеленчуците, когато е разрешено, просто намери "твоите" - тези от които задържаш по-малко течности  Peace
             ArhMih, стряскаш се само защото не си ме виждала мен в такава "носия"  hahaha, ама аз няма и да се покажа де  Flutter
             smileys, то това и в книгата го има, ама кой да чете...
             kris70, не е обяд, ама отивам да сръбна една гореща и люта чорбичка, че да не нападам хладилника посреднощ.
             А на вас раздавам по една мекотина за гушкане, за гушкане казах, не за ядене и ви оставям да спите, че да топите килцата на сън.

Лека, мека, палава, родова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 398
  • Испания

smileys, то това и в книгата го има, ама кой да чете...

Ти го каза.  Wink

# 399
                  :
            Плодчe, сега с риск да решиш, че се заяждам ще споделя мнението си - 59 кг на ръста ти никак не са много, още повече пък да правиш режима втори път на 21... Тепърва ти предстои да раждаш, да ти се налага да сваляш доста повече килограми, а човекът си го е казал - повече от два пъти не е добре да се прави какъвто и да е драстичен режим за редуциране на теглото. Мисля че ти трябва не диета, а повече спорт и ограничаване на любимите на твоето поколение храни  Peace Зная, че в крайна сметка сама решаваш какво да правиш със себе си, но все пак...

Първо... 59 кг. на моето телосложение никак не стоят добре! Не се харесвам достатъчно!
 Второ: режимът го правя за втори път, но предният беше само 2 месеца.
Трето: както вече писах... сега не мога да спортувам поради здравословна причина (поне 3 месеца).
Четвърто: никнеймът ми "говори" кои са любимите ми храни и по - точно това са ПЛОДОВЕТЕ. Чипсове, безалкохолни, хамбюргери и други производни никога не съм предпочитала и за тези 21 г. съм ги консумирала броени пъти.
И пето: от постът ти разбирам, че според теб режимът е вреден. За децата - може би, но аз вече не съм дете. Първият път бах на 18 и тогава ми се отрази много добре. Освен свалените кг., цикълът ми се нормализира и редовно ходех до тоалетна. При мен става въпрос за 9 излишни кг, които може и за 2 месеца да сваля. Не мисля, че два месеца на протеини и зеленчуци ще са опасни за здравето ми. Да- ако имах да сваля 30 кг, тогава вече говорим за друго и мога да се съглася с теб, но...
Благодаря за вниманието. Винаги има нужда от критики Simple Smile
!!!!!! Дано постът не е прозвучал като заяждане. Просто исках да бъде ясно ЗАЩО правя това, което правя Simple Smile

Хубава вечер Hug

# 400
  • Испания
Винаги има нужда от критики Simple Smile

Разбира се, но поносимостта към тях е мноооооого различна. И в повечето случаи, въпреки че се пита или споделя нещо тук, всеки прави каквото си е наумил, въпреки че критикуващият или съветващият го прави аргументирано и с най-добри чувства. Затова и често на дюканките с опит им писва и отговарят по-рязко или изобщо престават да пишат, което е доста тъжно в крайна сметка.

# 401
Току що си доизядох мешаната салата с пилешки гърди, толкова се радвах, че ще ям такава днес, а то направо ужас. На два пъти успях на края. Сложих само оцет и малко диетична сол, отсъствието на олио ще ме откаже май от салатите. Вие с какво го заменяте? С парафиново както пише по книгите ли?

# 402
Юху...що да не кукна тази сутрин в 3,45 ч.  Close Малката нещо изрева на сън и ей ме на на линия в 5,20 Laughing След като ония ден изпих последния прогестерон, днес или утре чакам МЦ. Та да не се надявам много на добри резултати, нали? Crossing Arms Вчерашния П ден на риба и режимна храна ме "награди" с +200 гр. Изобщо не ми пука, защото старата лисица знае, че организмът задържа водицаааа Naughty След два-три дни ще има едно хубаво минусче и Верони пак ще цъфти от радост. Whistling
Чудех се да коментирам ли последните постове, но реших само да цитирам Смайлс
Разбира се, но поносимостта към тях е мноооооого различна. И в повечето случаи, въпреки че се пита или споделя нещо тук, всеки прави каквото си е наумил, въпреки че критикуващият или съветващият го прави аргументирано и с най-добри чувства. Затова и често на дюканките с опит им писва и отговарят по-рязко или изобщо престават да пишат, което е доста тъжно в крайна сметка.

И накрая: Тони, Тумбе, Деситка, Аннафейс, Скарлет, Бигбаба и много други, да ме извинят, че не съм ги изредила всичките Embarassed къде сте момичета??? Липсвате ни Hug Hug Hug

# 403
 Добро утро и от мен  Tired Зверчето реши да ме вдигне по тъмно, че глад го бил напънал  Crazy При мен от два дена има задържане...вероятно защото МЦ наближава, друга причинапросто не виждам  newsm78 но и това ще мине. Режимна , доволна... ще чакам по добри дни.
 Хубав и режимен ден ви желая ... и много минусчета  Hug

# 404
  • Германия
Току що си доизядох мешаната салата с пилешки гърди, толкова се радвах, че ще ям такава днес, а то направо ужас. На два пъти успях на края. Сложих само оцет и малко диетична сол, отсъствието на олио ще ме откаже май от салатите. Вие с какво го заменяте? С парафиново както пише по книгите ли?

Аз изобщо не го заменям - олиото. Приучих се много успешно без него. При мен, в аптеките продават само от парафиновото олио (течният парафин) с тежката, блажна миризма, тоест за мен не е опция за замяна. Двата малки трика, които ми помогнаха, са използването на бял балсамов оцет (балсамико бианко от Алди) и претриване на зелеви и марулени салати преди овкусяване. Белият балсамико е много по-вкусен и понеже не е така интензивен, поливам смело и обилно. С претриването пък омаломощавам по-хард зеленчуци и салатата сляга и без мазнина.  Hug

От три дни хвърча, че не допирам земята. Не успях да организирам доставка на есенции от оригиналния сайт на Дюкан, но открих този немски сайт и се обзаведох с десетина аромата. 10 мл. са средно 1.70 -1.80 евро, разреждането е 1:1000 - тоест много икономично и купих всички разновидности, за които пише изрично без захар (zuckerfrei). Вече правя карамел, който мирише на карамел, имам най-после ароми на плодове и спретнах веднага пандишпановото руло с ягодов пълнеж на Тумба Лумба. Крис, много съм удължена, че го препоръча.  Hug Разкош невероятен! Честно признато, като отворих плодовите шишенца, изпаднах в екстаз. Установих, че миризмата и вкусът са по-важни от самия плод в наличност - шантажът за сетивата е много успешен. В обикновените супери се продават само ванилия, ром, лимон, горчив бадем. Сега мога да прилагам всички рецепти със степче, за които чета.  Crazy Така да съм доволна, че няма накъде - лешници, мед, пъпеш, орехи и пр. са вече в менюто ми, макар синтетични.

Задържането и/или покачването в ПЗ е демотивиращо, но и обяснявано безброй пъти. Само с една краставичка не бих могла да издържа ПЗ ден Blush, ще излезе, че карам П. За ПЗ дни си запазвам рибата от седмицата и като си подреждам порцията гледам на око салатата към нея да е два-три пъти по-малко като количество. Понеже ям две пъстърви или една голяма скумрия, количеството салата изглежда доволно много все пак. Така за всяко блюдо. Интересно, но забелязах, че като ям изсушени домати /тук продават почти навсякъде, от тези за антипасти/, минусите са повече. Което си е сетно потвърждение, че е вода задържаното или трупнато. Тресе ме страх, че наближавам плато и се чудя какви ли не щуротии да прилагам - сушени домати са последното ми безумие.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт