Как да се покажа на плажа си знам благодарение на Дюкан - 254

• 43 043
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Лутаща се
Аз пангасиусът на парти грила си го пека, нямам проблеми после с измиването. Всъщност аз всичко там пека.
За парти грила не се бях сетила  newsm78 Опитахме да го печем на електрическа скара - ГОЛЯМА грешка  #Crazy #Cussing out

# 556
  • Плевен
Добро утро, дами!
За риби говорим, значи! И аз преди не ядях скумрия, защото е голяма смрад да я пека...Предпочитахме пъстърва и разни там акулски и сьомгови филета...Но откакто съм дюканка наблягам на скумрията и така съм се специализирала, че няма за мен по-лесно приготвяне на ястие от нея. Взимам замразена и не я чакам много да се отпусне, ами докато хрущи я изчиствам, мятам в една тава така 4 броя и само ръся с балсамов оцет, сол и една подправка за риби. Не разполовявам нищо, не слагам фолио, само малко вода и на вентилатор и 200 градуса пека точно 20 минути и изключвам. Там я оставям ако не бързам веднага да я ям. После си я изчиствам и раздробявам всичката в една купа от йенаглаз, добавям лимонов сок и лук и си я прибирам в хладилника. Вадя си и ям докато свърши. Така и домочадието си хапва. Иначе сервирана една скумрия - никой не я поглежда! Понякога намирам по веригите топлопушена скумрия с глава, която е от сорта на веяните - не е солена и пак така си я правя на салата с лук и лимон! Не знам човек да не я харесва така скумрийката! Пробвайте!
А пред телевизора наистина съм свикнала и аз нещичко да имам (ха-ха) Wink Но сега ритуала ми е свързан с една кофичка кисело мляко - почвам го бавничко - да се топи в устата ми и като стигна до средата му прибавям подсладител стевия 1 пакетче и си продължавам бавно като за десертче! Но снощи въпреки бавното хапване на млякото към 20 часа...вече към 22 пригладнях. Извадих си едно варено яйце и пуешко филе и рязах от него, ядох ...накрая изпих и спасителната чаша прясно мляко (този път от кутия нискомаслено!!!) с пакетче зелен чай в него (то си е по-добре с вода, ама така е супер) и малко със страх (мислейки за кантара) си го изпих. Ноо - тази сутрин - съм доволна - 1 кг назад и най-после стопих онзи плюс от прегрешенията ми с пълномасленото мляко. Но за отбелязване е факта, че вчера през 3 часа си хапвах нещо режимно - в 10 часа кофичката кис.мляко с триците, 12 часа - печено пилешко бутче, 15 часа - 2 телешки кюфтета (моя кайма - от смляно чисто телешко месо и мнооого подправки), 19 часа - пилешки бульон с мнооого пил.месо - домашнен петел!, после това, което писах - кис.мляко и накрая късната вечеря с филето, яйцето и прясното мляко! И пак се потвърждава правилото - яденето води до отслабване в този режим, не гладуването!
Поклон пред волята и страхотните постижения, Мира!   bouquet Направо само ти си ми в главата! Викам си - ето - майка на 4 деца, трети път - Дюкан и стриктна до мозъка на костите си - това чудо за пример! Толкова ли не мога поне на половина да се доближа до волята и постиженията й!?! Tired
Верони, оздравявайте бързо! Случват се тези неща, но и минават набързо!

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 11:24 от ArhMih

# 557
Здравейте,за темата с рибите,купих пангасиус и направих режимна супичка от него,но миришеше направо на мухъл, и друг път съм правила супа и е ставала супер,давам ви идея за супа,иначе на мен ми е доста суха,пробвала съм и на скара и във фурната.Днес си поправих линийката,мале като се замисля още 1 кг. и закръглям 20кг. за 4 месеца дюканстване,още нямам четири пълни месеца така че може и да ги закръгля на месечинката имам още някой друг ден и пак ще ви пиша.Лек ден с много минуси  bouquet

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 10:29 от p_i_i

# 558
  • Плевен
p_i_i  , ЮХУУУ! Браво! супер си! Поздравления!
Уф, аз само се помотвам! 

# 559
Туй ПМС мноооогооо го мразя . #Crazy ooooh! #2gunfire

# 560
  • Испания
Здравейте!

Важно за дюканките-испанки: В Меркадона вече продават овесени трици. 1,25 за 500 г. Току-що си купих и издивях от щастие. Тук, при мен, овесени трици има само в билковите магазини и на цена минимум 2,50-2,70 за половин килограм.

p_i_i, браво на теб!

# 561
Видях, че по нагоре става дума за пангасиусът. Аз обикновенно си купувам такова филе. Не го чакам да се размрази, а направо във фурната върху хартия за печене. Не слагам нищо допълнително. Първоначално си мислех, че като не е размразено ще се разкашка, но не, дори така става по сочно  Laughing А пък за скарата, ако позволява, отдолу тавичката, в която капе може да се сложи вода, като на водна баня малко  Laughing Понеже на нашата скара тази част е напълно отделена от всичко друго и е доста дълбока няма никаква опасност и става много вкусно.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 13:54 от twisted_logik

# 562
Здравейте, момичета!
Не съм писала от половин година близо... Минах успешно през всичките фази и отслабнах с 15 кг., които здържах повече от половин година. Задържах...., сега дебелея отново, за което си имам едно малко извинение, което расте в коремчето ми Simple Smile
Желая успех на всички вас! Бъдете упорити и не се предавайте!

# 563
Здравейте Дюканки-сладуранки,

Досега само Ви четях,а вече се престраших и да ви се представя.На 44 год.съм и тежа 123 кг.при височина 166 см.Ужас.Напълнях,вследствие на много силен стрес.Нямах мотивация за живот,камо ли за отслабване.Дъщеричката ми почина преди 21 год.,а големият ми си преди 9г.след тежко боледуване.Бях в шок,с бели петна в паметта,живеех в някакъв унес,пропуснах много от живота,а и от израстването на малкият ми син,който е почти на 17 години.
     Та така,и аз като Натали Никол един ден се събудих с едни 50 кг.отгоре.Обиколих много лекари и нищо -здрава съм.
      Започнах да се интересувам от диети и така попаднах на вас.Вие променихте живота ми и начина ми на мислене,тук намерих и мотивация и сродни души.БЛАГОДАРЯ ВИ.
      Започнах режима на 15 август.През ударния етап-7 дни,свалих 4 кг.,а след това още 4кг.,досега нямам плюсове и задържания,но го отдавам на това,че имам много кг.за сваляне и благодарение на Вас мисля,че ще успея.Имам огромна нужда от вашата подкрепа.
      Много мотивиращо и релаксиращо ми действат Вашите снимки и постижения,особенно на Мимс,всеки ден ги разглеждам по 2 пъти.А за Исачето-нямам думи -една от най-красивите жени,които съм виждала напоследък.
       Благодаря, успех и усмихнат ден на всички.

# 564
  • Плевен
Два поста един след друг, които толкова ме развълнуваха, че се разплаках! На Дани от щастие и радост, а на Бубка - от съпричастност към нейната дълбока скръб! Но и тя вече звучи оптимистично! Браво, Бубче! Животът продължава, а и имаш син! Кураж, ние сме с теб! Много се радвам, че си взела това решение и вече смело го изпълняваш, спазваш си режима правилно и си при нас! Всичко ще е наред вече! Щом знаеш какво искаш, и Господ ти отваря широки порти! Няма начин да не стигнеш да това, което мечтаеш!  bouquet

# 565
bub.ka , ти си герой ... ти си жена , силна повече от 5 жени , взети заедно ... Независимо колко тежиш , независимо колко си висока ... ти винаги ще бъдеш много голяма жена , с много голямо сърце , което въпреки всичко е намерило начин да продължи напред ... Желая ти много , много успех ... Бъди плътно тук , за да ти бъде по-лесно и ще видиш , че нещата просто ще ти се случат ...
При мен има някакъв застой , дали защото наближава МЦ , не знам ... но важното е , че няма плюсове ... Искам да направя протеинови дни , но ми е много трудно , поне за сега ...
По-късно пак ще се включа , а на вас ви пожелавам лек и приятен ден !  

# 566
  • Испания
сега дебелея отново, за което си имам едно малко извинение, което расте в коремчето ми Simple Smile

Честито радостно очакване! Да мине всичко безпроблемно и леко!  Hug

Започнах режима на 15 август.

Добре дошла!   bouquet Съжалявам за всичко, през което е трябвало да преминеш.
Ето, че си се взела в ръце, намерила си сили, щом го споделяш и тук. Всичко ще е наред. Само стриктност, силна мотивация, режимна храна и много вода!  Wink Вече си започнала и колелото се е завъртяло. Режимствай, готви и пиши тук! От сърце ти желая успех!  Hug

# 567
Здравейте Дюканки-сладуранки,

Досега само Ви четях,а вече се престраших и да ви се представя.На 44 год.съм и тежа 123 кг.при височина 166 см.Ужас.Напълнях,вследствие на много силен стрес.Нямах мотивация за живот,камо ли за отслабване.Дъщеричката ми почина преди 21 год.,а големият ми си преди 9г.след тежко боледуване.Бях в шок,с бели петна в паметта,живеех в някакъв унес,пропуснах много от живота,а и от израстването на малкият ми син,който е почти на 17 години.
     Та така,и аз като Натали Никол един ден се събудих с едни 50 кг.отгоре.Обиколих много лекари и нищо -здрава съм.
      Започнах да се интересувам от диети и така попаднах на вас.Вие променихте живота ми и начина ми на мислене,тук намерих и мотивация и сродни души.БЛАГОДАРЯ ВИ.
      Започнах режима на 15 август.През ударния етап-7 дни,свалих 4 кг.,а след това още 4кг.,досега нямам плюсове и задържания,но го отдавам на това,че имам много кг.за сваляне и благодарение на Вас мисля,че ще успея.Имам огромна нужда от вашата подкрепа.
      Много мотивиращо и релаксиращо ми действат Вашите снимки и постижения,особенно на Мимс,всеки ден ги разглеждам по 2 пъти.А за Исачето-нямам думи -една от най-красивите жени,които съм виждала напоследък.
       Благодаря, успех и усмихнат ден на всички.

Добре дошла и от мен  Hug 
Първо да ти благодаря за милите думи  Blush и второ да ти кажа Браво , че си успяла да пръглътнеш болката , която със сигурност е много голяма и не може да се забрави,  и отново да погледнеш с широко отворени очи живота и хората около теб  Praynig
Сигурна съм , че ще се справиш с режима , защото силната мотивация и стриктност задължително ще те доведат до крайната цел ! Ние ще стискаме палци и ще помагаме с каквото можем  Hug

# 568
Няма начин просто и аз да не сле включа след тези постове.
dani_l, желая ти лека бременност и леко раждане, а на финала малко сладко бебче.   bouquet
bub.ka, хората често казват: "Това което не ни убива ни прави по силни". Радвай се на твоето 17-годишно момче. То определено има нужда от теб. С Дюкан и форума ще успееш да свалиш излишните килограми. Пожелавам ти след две години на абитуриентската на синът ти да бъдеш с ослепителна фигура и много да се гордееш с нея. Peace

Днес си хапвам печена скумрия на партигрил. Дано вчерашното руло не вапца положението. За сега виждам, че нещо се въртя около 63 кг. Дано поне успея да ги запазя.

# 569
И аааааз ще ям скумрииияяя =))) !!! Щом казвате - ще се наблегне на рибното ... Заредила съм се с газирана вода , риба и краставици , та да видим !

Общи условия

Активация на акаунт