Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 47

• 34 309
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Според мен и текста на песента е важен. Доколкото схванах. Де да имаше някой да го преведе. И все пак мисля, че пее Енгин.

# 586
Каква символика какво чудо, фатмето със същата червена рокличка и Керим със същата бяла ленена ризка като в първи епизод Hug наистина започват ново начало, загърбвайки тъжните спомени на миналото Heart Eyes

# 587
  • Пловдив
Марианка,Гери го сложи първа,но явно сме го слагали по едно и също време и реших да не търкам поста така,че почерпката е за нея.

Допълних поста....Не видях коя е първа - обичам Ви и двете....

# 588

Честито на всички!

Песента от фрагмана:

http://www.youtube.com/watch?v=__SMh06Bfn8

# 589

ГЕРИЧКА  КАСАНДРИЧКА ОБИЧАМ ВИИИИ

Няма значение кой е първи и втори,няма значение колко пъти ще сложим фрагмана-
важното е че ни правите щастливи Peace

А сега отивам да ви чета коментарите Heart Eyes Party Party Party

# 590
Що сълзи пролях в първи сезон?! Много драма, много нещо. Викам си сега като дойде втори сезон - любов, романтика! Пускат фрагман - да откършиш! И пак така - сълзи, сълзи! Явно тоя филм така ще бъде. Къде от мъка, къде от щастие - все с кърпичките под ръка. Море от сълзи. Море от любов!

# 591
Момичета, радвам се с вас! За писане, не ме бройте...но сезона ще го следя от балкона.  Grinning

# 592
Хей момичета оставих ви за седмица а то излязло и фрагман.А той просто е невероятен.на мен остават още серии към 10 15.
Послеслов :Бях  на море и в сряда се върнах късно вечерта и сутринта в 4 часа сутринта се събудих с болки в корема и като се почна с една диария и повръщане.Направо се изтощих но майка ми взе имодиум и се пооправих.Днес много по добре въпреки че съм много гладна от сутринта съм с няколко бисквитки.

# 593
  • Пловдив
Сега в понеделник ще чакаме промо клипа на канала - за новия сезон. Остава и там да ни зашеметят с някой танц....Днес във форума на Еркан подразбрах, че ще е танго.....Дали?.....

# 594
  • Пловдив
Какво ли прави Мукито без Фатма. Явно нашето момиче си е удържало на думата - отделила се е от тях....Във фрагмана е в новият дом.... Остава във втори и трети фрагман да ни покажат и новите персонажи....бащата ....

# 595
Сега в понеделник ще чакаме промо клипа на канала - за новия сезон. Остава и там да ни зашеметят с някой танц....Днес във форума на Еркан подразбрах, че ще е танго.....Дали?.....
Аз като гледах снимката с подръжка- мислех си че ще е латинотанц newsm78
Каквото и да танцуват- ще е празник за нас Grinning

# 596
Супеееееееееееееееееееееррррррррррррррррр!
Чок съм разчувствана от фрагмана. Големи сладури. Трябваше да го изгледам поне десетина пъти, преди да мога да ви пиша.

Бях позабравила тръпката по очакването на фрагман-а. Но за този - определено си струваше чакането.

newsm76 newsm76 newsm76

# 597
  • Пловдив
Оффффф, колко пъти го гледам вече...Тоя Керим как смело тръгна да я прегръща, знаеше, че и тя ще го прегърне....Още около 20 дни.....и започва.....Дано другите 2 фрагмана, не ни приземят. Ония гадове чакат и дебнат.....и гаргата кръжи наоколо....

# 598
Приветик всем .Я просто восторге от фрагмента не зря ждали два месяца .Фати такая красивая  Hug

# 599
  • Пловдив

Кликни върху надписа

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 20:37 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт