Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 47

• 34 297
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Милата тя-с каква загриженост му казва,че е отслабнал...Колко нежност струи от погледите им.А той веднага усети чувствата и и без колебание я прегърна.Как ли е копнеел за този миг.....И в един глас се запитаха "добре ли си"...Това сигурно ще го излъчат още в първата серия.Слухчетата ако са верни,тя ще го посрещне във втората....Помните ли......"ЩЕ ВИДИТЕ ТАКАВА ЛЮБОВ,КАКВАТО ДОСЕГА НЕ Е ИМАЛО.ТЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА ДИШАТ ЕДИН БЕЗ ДРУГ."

# 631
И само да вметна- от това, което успях да видя, изглежда, че Фатмето най-накрая си има собствена стая и легло Hug Хайде, да й е честито Laughing

# 632
Всичко ще е наред, любима,
само ме е грижа как живееш,
има уроци, които ще бъдат научени,
всичко ще бъде наред, любима. Това е от мен.

.....Това е началото на новия им живот,където ще изчезнат сенките от миналото и ще оставят всичко зад гърба си...

# 633
Керим май няма гребен в затвора....Каква прическа - в тон със затвора са му спретнали....А Фатма направена с мерак....

Мацо и аз го забелязах - все едно аз съм го стригала !? Joy

Преди това като гледаше цветето беше с готина прическа , но после кой се "изгаври с косата му !?  Mr. Green

# 634
Аз изнамерих превод на тази песен от анонса на английски и направих бърз и буквален превод, слагам ви го, извинявам се, ако някъде има нещо неточно  bouquet

Все още имам надежда,
въпреки, че се бунтувам, както си искам,
въпреки, че настоявам, те няма да ме оставят на мира, имам си господар,
все още имам надежда.
Те обичат, понякога питат,
гледат с възхищение,
ако искаш се присъедини, ако ли не, предай се,
красивите дни нас чакат,
само кажи "да", това е всичко,
ако заплача и наведа глава, тихичко, пред теб,
ще бъде ли простено на клетото ми сърце?
Ще бъде ли изчистена тази буря?
Ще бъда ли "мъж"?
Страхувам се, ще нараня ли любовта?

Сбогом на теб, стига вече,
нека свърши тази драма, този фото романс,
ние сме все още неузрели плодове,
откъснати от клона,
красивите дни нас чакат
ти само кажи "да", всичко свърши.
Ще оставя себе си на мира,
о, какъв комфорт е така.
Всичко ще е наред, любима,
само ме е грижа как живееш,
има уроци, които ще бъдат научени,
всичко ще бъде наред, любима. Това е от мен.

Ани , благодаря , песента е разкошна  !    Peace Peace Peace

# 635
  • Пловдив
Керим май няма гребен в затвора....Каква прическа - в тон със затвора са му спретнали....А Фатма направена с мерак....

Мацо и аз го забелязах - все едно аз съм го стригала !? Joy

Преди това като гледаше цветето беше с готина прическа , но после кой се "изгаври с косата му !?  Mr. Green

Вероятно е друг момент от престоя му. Сигурно е в размисли...как се е забъркал. Просто нарочно е сресан така - да усетим мъката му и в затвора е все пак....трябва да изглежда по неглиже....Много добро режисьорско решение.

# 636

Много сладък , преди някой да се "изгаври" с косата му !?  Mr. Green

# 637
  • Пловдив
За да му каже - отслабнал си - значи е минало доста време....Не се отслабва за 1 ден....
И е нанесена в новата къща...бая време ще да е минало....но не повече от 3 месеца...

# 638
Момичета, от мен лека нощ

# 639
Момичета,аз се чудя.....защо когато Мелтем беше при Селим, и Леман и Шемси при Вурал не им даваха да имат физически контакт-даже ги охраняваха в стаята.Защо тук е по-различно ooooh!-нали затвора е същия.Да не би вече да е осъден-на затворниците разрешават контакт с близките-тука има нещо ooooh!

# 640
  • Пловдив

И от мен сладки сънища. Отивам да сънувам прегръдката им...

# 641
  • Пловдив
Момичета,аз се чудя.....защо когато Мелтем беше при Селим, и Леман и Шемси при Вурал не им даваха да имат физически контакт-даже ги охраняваха в стаята.Защо тук е по-различно ooooh!-нали затвора е същия.Да не би вече да е осъден-на затворниците разрешават контакт с близките-тука има нещо ooooh!

Ами ще разберем на 8. Не може да е осъден....С връзки всичко може....Те са мъж и жена в края на краищата. Даже са сами в стаята...Без охрана. Сигурно Кадир бей е уредил нещо...

# 642
# 643
И аз ще сънувам блажената усмивка на нашата сладурка....Татлъ сънища...

# 644

Общи условия

Активация на акаунт