Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 47

• 34 354
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив

Да се почерпим двете....пожелавам най-вече здраве, другото каквото и да е, ще се случи, защото трябва да се случи....Наздраве за здраве.....и късмет....и на двамата.

# 391
Копирам един пост от една друга тема:

Една от най-успешните турски теленовели започва у нас – „Любов и наказание” (Ask ve ceza). Серийният филм, от режисьора на „1001 нощи”, започва от м. Септември по Диема Фемили. „Любов и наказание” ще се излъчва в прайм тайма на телевизията, като все още не е обявена дата и начален час. Вече се върти и реклама на новото заглавие в ефира на една от най-гледаните ефирни телевизии, а дублажът се прави с пълна сила. В България се очаква да започне и „Каква е вината на Фатмагюл”. При появяване на повече информация, Теленовелас Новини ще публикува.

Източник:http://tvnovellas.blogspot.com

Гери, радвам се за положителните неща около теб и съпруга ти! Hug

Ама докопа все пак Енгинчо, а.?!... Joy Joy Joy

Първа писта съм в дружинката за отстрелване на гаргата, да знаете! Mr. Green Whistling

# 392
# 393
  • Пловдив
Аз ще отстрелвам с черешовото топче...гаргите...

# 394
Мимита, аз ли няма да го докопам!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Колко го дебнах по храстите!  Crazy Crazy Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing
Айде да идва тва утре да мирясам за 2 секунди!  Crazy

# 395

докато 4акаме  Crazy Crazy Crazy

# 396
Еее, Марианка, ти направо тежката артилерия извади! Joy Joy Joy

И аз чакам фрагманчето с четири очи, дано да  видим сладурите като младоженци, пък макар и за няколко секунди! Praynig

# 397
Герчо,жива и здрава бъди!Все така се подкрепяйте с милото!Оттук нататък все хубави новини! Heart Eyes

# 398

Гери, все такива новини да получаваш и красиви мигове да изживявяш. И от мен едно наздраве!

# 399

Специален поздрав за моята мила приятелка Неличка!!!!  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 400
  • Пловдив

И Керим ти поднася един букет...Гери, май от Фатма го е взел....

# 401

Eхааа, какви хубави новини! Не знам за кое по-напред да се радвам!

Гери, искрено се радвам и за тебе, и за половинката ти! Но повече за тебе! Crazy
Имаш и трети повод за черпене - докопала си Енгин, нищо, че е само виртуално... Simple Smile
Снимките ви са прекрасни, но добре, че пусна последната, щото иначе щях да те питам защо си все нацупена - бива ли така. Simple Smile..

УТРЕ клипче!!! УТРЕЕЕ!!!

mimata67, много приятно се изненадах! Дано да е вярно! Ако пуснат Фатмагюл по бг телевизия ще е страхотно! !!

ахахаах, и Нели много си я бива!!! Много добре се е получило, ама ако я пуснете където трябва ще разберат каква огромна грешка са направили с кастинга на актьорите. И Траволта ще си скубе косите..
. hahaha

# 402
  • Пловдив

Ново, прясно, но от и за облака...Покрай нашето сериалче, възроди се отново и облака...
http://www.youtube.com/watch?v=THAUfsykwuo

# 403
Много бих се радвала да пуснат Фатмето по някоя от родните телевизии, но това не е сигурна информация. Така бяха пуснали инфо и за Езел  миналата година, пък още нищо няма.

За сега е сигурно че пускат Ask ve ceza по Диема фемили от септември, вече се върти рекламата.

# 404

Поздрав за влюбените Heart Eyes Joy

Общи условия

Активация на акаунт