Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 47

• 34 355
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив

Има ли значение дали ще го пуснат нашият сериал. Ние нали си го имаме преведен....Ще го накъсат, ще сложат едни гласове....а един филм губи от дублажи. Когато е със субтитри и езика се запомня. И диханията на акгьорите се усещат. Но, разбира се няма лошо. Представяте ли си ако стане, в темата какво ще е....Не ми се мисли...

А сега още един клип....
http://www.youtube.com/watch?v=Dnba1FmfTuE&NR=1

# 406
  • Пловдив

Още един прекрасен миг......

# 407
Дори и да са го закупили- това са само 29 серии- ще ги завъртят за месец и половина- а после Outta Joint
мисля че ще чакат да свърши и 2 сезон- едва ли го пуснат по- рано от пролетта Crossing Arms
А и както казва Мариянка- нарязани серии,дублаж- бррррр- да не чуваме оригиналните гласове на Керим,Фатма, Мукадес- моля,моля- ние сме печеливши Heart Eyes Joy

# 408
Ооо, аз също  определено предпочитам да си гледам сериите без дублаж, с оригиналните гласове и ненакъсани. 

# 409
  • Пловдив
НАГРАДИ КОИТО Е ПЕЧЕЛИЛ ЕНГИН - ОТ ФОРУМА НА ЕРКАН:

- 39. 39. SIYAD Turkish Cinema Award Most Promising Artist Award - Destiny (Zeki Demirkubuz) SIYAD - турски Кино награда за най-обещаващ Изпълнител награда - Destiny (Зеки Demirkubuz)
- ÇASOD Most Promising Artist Award 2006 ÇASOD най-обещаващ Изпълнител Award 2006
- Hollywood player who can best represent Turkey in 2011 Ucankus'''' Холивуд играч, които могат най-добре представят Турция в 2011 Ucankus'' ''
- 2011 Televizyondizisi''Best Actor'' 2011 Televizyondizisi''Best актьор''
- 2011 Ayaklıgazete''under 30''the most handsome player 2011 Ayaklıgazete''under 30''the най-красив играч.
- 2011 Habershow arrays Most Yakısıklısı'''' 2011 Habershow масиви Най Yakısıklısı''''

Превода е през гугълчо....

# 410
Честно казано и аз въобще не се вълнувам, дали ще излъчат нашият филм по някоя телевизия.
За дублажа е повече от ясно- никога не можеш да усетиш фините и деликатни моменти на оригинала.
Но, най- важното за мен е че нищо не може да ми замени удоволствието, което изпитвам от месеци насам. Да очаквам с вас всяка нова серия с нетътпение. Емоциите от всеки фрагман и вълненията при всяко слухче, новина и снимка. Обсъждането при всяко излъчване на живо- четвъртък за нас си е направо празник. Милото общуване с всички момичета- Ето тези красиви мигове, нито една телевизия не може да ми ги даде.

# 411
  • Пловдив

">#at=17[/video]

Едно прекрасно клипче на Енгин в ролята на Кадир от Брак с чужденец....
http://www.youtube.com/watch?v=6QRQ_q-OauE&feature=player_embedded#at=17

# 412
  • Пловдив
Честно казано и аз въобще не се вълнувам, дали ще излъчат нашият филм по някоя телевизия.
За дублажа е повече от ясно- никога не можеш да усетиш фините и деликатни моменти на оригинала.
Но, най- важното за мен е че нищо не може да ми замени удоволствието, което изпитвам от месеци насам. Да очаквам с вас всяка нова серия с нетътпение. Емоциите от всеки фрагман и вълненията при всяко слухче, новина и снимка. Обсъждането при всяко излъчване на живо- четвъртък за нас си е направо празник. Милото общуване с всички момичета- Ето тези красиви мигове, нито една телевизия не може да ми ги даде.

Точно..., вярно и искрено. За това става дума....Това си е нашето убежище...Темата де...

# 413

newsm10 newsm51

# 414

Синчеритко,сякаш буквално си изложила моите мисли!Пълно съвпадение! newsm51 newsm51 newsm51

# 415
  • Пловдив
  Лека нощ.....

# 416

Лека и от мен, че утре много емоции се очакват. Sleeping

А....и още нещо, къде другаде ще си споделям вълненията от тази красота, ако не тук. Laughing

# 417

Мацки, имам два страхотни повода да почерпя - Милото си взе изпитите днес, а на мен ми излязоха едни много важни резултати. Пийте за наше здраве!  Hug

Гериииииииии , обичам те мила !!! Свършиха ли работа добрите мисли...!!!    Hug Hug Hug Hug

# 418
  • Хасково

# 419
  • Хасково

Общи условия

Активация на акаунт