Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 47

• 34 353
  • 727
  •   1
Отговори
# 420

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Гери ,  страшни колажи правиш !!! Hug

# 421

Специален поздрав за моята мила приятелка Неличка!!!!  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Гериииииииииии , гледам я тая и викам коя е тази актриса дето не мога да я позная !? Joy Joy Joy

Корема ме заболя от смях , знаеш , че обичам танците и с Джон Траволта ме изтипоса...!?  Joy Joy Joy Joy !?

Герчок , сложи ми черна перука с тази русата ще разплача и моите деца и всички около мен...Само метлата ми липсва !?  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 422
Честно казано и аз въобще не се вълнувам, дали ще излъчат нашият филм по някоя телевизия.
За дублажа е повече от ясно- никога не можеш да усетиш фините и деликатни моменти на оригинала.
Но, най- важното за мен е че нищо не може да ми замени удоволствието, което изпитвам от месеци насам. Да очаквам с вас всяка нова серия с нетътпение. Емоциите от всеки фрагман и вълненията при всяко слухче, новина и снимка. Обсъждането при всяко излъчване на живо- четвъртък за нас си е направо празник. Милото общуване с всички момичета- Ето тези красиви мигове, нито една телевизия не може да ми ги даде.

Миличка , много точно си го казала - как щях да ви открия всички мои виртуални дружки... !?  Hug Hug Hug

# 423

Честно казано и аз въобще не се вълнувам, дали ще излъчат нашият филм по някоя телевизия.
За дублажа е повече от ясно- никога не можеш да усетиш фините и деликатни моменти на оригинала.
Но, най- важното за мен е че нищо не може да ми замени удоволствието, което изпитвам от месеци насам. Да очаквам с вас всяка нова серия с нетътпение. Емоциите от всеки фрагман и вълненията при всяко слухче, новина и снимка. Обсъждането при всяко излъчване на живо- четвъртък за нас си е направо празник. Милото общуване с всички момичета- Ето тези красиви мигове, нито една телевизия не може да ми ги даде.

Да, всичко това ще липсва при едно излъчване по телевизията...
Аз просто имах предвид, че ще се радвам, ако се завърти по родна телевизия, защото така и много други хора ще имат възможност да му се насладят. На историята, на начина, по който е поднесена, на идеята, на музиката, на режисьорските решения, на Берен, на Енгин, на останалите таланти - на всичко.
Има много хора, които няма да седнат да теглят или да гледат епизоди в ютюб. Е, ще кажете - какво ни пука за тях, който има желание и е запален - ще го гледа и така. Принципно е вярно, но това, че някои хора не биха седнали пред компютъра, не ги прави по-недостойни да изгледат филма:)  Например моята баба много ще му се зарадва, но няма как да я навия да сяда на компютъра. Тя е свикнала да си следи сериалите по тв в конкретен ден и час. Вълнува се, радва се като нас и т.н., просто го прави по тв. Но пък аз искам и тя да види историята на Фатмагюл и Керим. И така. Това имах предвид като казах, че ще се радвам филмът да се завърти по нашенска телевизия. Защото, когато съм видяла нещо хубаво, искам да го споделя с останалите.

Иначе, естествено, дублажът ще скапе голяма част от филма.
А темата може и да стане мазало.
Но въпреки това, любовта между Керим и Фатмагюл, начинът, по който се зараждат истинските, трайни чувства на топлота, обич, привързаност, нежност - с много търпение, с много внимание, ще трогне много сърца.

# 424
  • Пловдив

Добро утро....петък....надежда за трейлър.

# 425
Добро утро,момичета!На всяка пожелавам късмет и успехи!

# 426

Това изражение ви е познато,нали....

# 427

ухилен до уши,все едно не са го простреляли,ами е получил подарък Laughing

# 428

без коментар Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 429

във втори сезон все така да е.......

# 430

разходките ще продължат......чакаме и целувки......

# 431

велик момент....

# 432

този също......

# 433

ако ви е домъчняло за "кухнята на розата".....

# 434

В последната серия на делото Фатма си спомни този момент и когато я прегръща пред работилницата-в сърцето си тя вече е простила на Керим.Сега остава да му го каже.....

Общи условия

Активация на акаунт