Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 47

• 34 352
  • 727
  •   1
Отговори
# 435

харизма.....

# 436
  • Пловдив

Гледах тази серия....Страхотна игра....

# 437

да видим днес какво са ни забъркали........

# 438
  • Пловдив

Да видим Детелина. Дано....да е днес....Ама сигурно нищо няма да ни стане ясно....
Но умирам да им видя коктейла...

# 439
Добро утро

Гери, спипа го Енгинчо най-накрая Mr. Green

# 440
  • Пловдив

Красив и когато плаче....

# 441

Колко изненадан беше,че Фатма му направи кафе и как послушно си го изпи....

# 442

хубавеца все бяга от папараците........

# 443

празнуват след Облака.....

# 444
  • Пловдив

Малко от облака....На сватбата на брат си....

# 445

не може да повярва какво се случва.......

# 446
Добрютро, Мацунки сладки!!!  Hug Hug Hug Hug
Честно казано и аз въобще не се вълнувам, дали ще излъчат нашият филм по някоя телевизия.
За дублажа е повече от ясно- никога не можеш да усетиш фините и деликатни моменти на оригинала.
Но, най- важното за мен е че нищо не може да ми замени удоволствието, което изпитвам от месеци насам. Да очаквам с вас всяка нова серия с нетътпение. Емоциите от всеки фрагман и вълненията при всяко слухче, новина и снимка. Обсъждането при всяко излъчване на живо- четвъртък за нас си е направо празник. Милото общуване с всички момичета- Ето тези красиви мигове, нито една телевизия не може да ми ги даде.
Синсеритка, така е, Мац, ние сме пристрастени към атмосферата тук, към гласовете на героите, които при излъчване по бг тв ще изчезнат!  Hug

# 447

Мацки, имам два страхотни повода да почерпя - Милото си взе изпитите днес, а на мен ми излязоха едни много важни резултати. Пийте за наше здраве!  Hug

Гериииииииии , обичам те мила !!! Свършиха ли работа добрите мисли...!!!    Hug Hug Hug Hug
Свършиха страхотна работа, Миличка!!! Обичкам те!!!  Hug Hug Hug Hug Party Party Party Party Hug Hug Hug

# 448

Мукито ще обърне хода на делото-вече няма мърдане-къде ще ходи бременна.....

# 449

господин ГАРГА ще го гони ловеца(Селим) за отстрел-да видим Фатма ли ще ухажва,ще се крие ли,кое по-напред.....

Общи условия

Активация на акаунт