Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 47

• 34 330
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Герииииииии Seni  seviyorum çoooooooooook  newsm51

За теб и твоя любим:

# 496
  • на брега на Дунав
Slavena, dettodorova Hug Hug Hug
Много ми хареса това, което сте написали, момичета.
Не знам дали е самота, аз бих го нарекла неудовлетвореност, емоционална празнота newsm78
Кой от нас няма такива в душата си?
Но нали точно тази неудовлетвореност ни движи напред и ни кара да се мобилизираме и да преодоляваме проблемите.

# 497

Тинтири , малкото ми добро момиче , никой мила не мисли , че си го написала с други намерения..! И аз мила искам да се завърти по нашата телевизия , защото знам , че както Мелодия на сърцето стана любим филм на много приятелки така и Фатмагюл и Керим ще завладеят аудиторията...Не се страхувам от "зрънца" в нашата тема - колко пъти вече се доказахме , че сме екип и имаме еднакво светоусещане...Просто съм убедена , че другите няма да виреят тук , защото като кажем стоп ние наистина спираме...Нашия сериал не може да се сравнява със ЗП - друг сюжет е няма как да породи толкова негативни мисли...

А ние вече като сме се открили тук смятам , че виртуалното ни приятелство ще "пребъде" през времето... Доста изпитания преживяхме , мисля , че се поопознахме , няма идеални хора , но ние се опитваме да сме толерантни и когато сгрешим умеем да кажем думата - "извинявай"...!?

Ето и сега ще я кажа на Славенка - извинявай мила за твоя Киво , не е редно да го обсъждам тук в тази тема , но какво да направя като пак бяха започнали да ги сравняват двамата...Всеки от нас си е една малка вселена , но мнного ще се радвам ако в същото време се опитаме да се поставим на мястото на другия и да го разберем поне мъничко... Ще ни е по-лесно за нас самите ако проявяваме чувството за емпатия...

Тук му е мястото да се извиня и на Анастасийка , бях доста рязка и с нея , но когато присъстваш по-често в темата наистина ще е по-лесно на всеки...  
                      И накрая да заключа - никога не приемам хората по външния вид - постъпките са тези , които определят дали ще го заобичам , затова и Керим ми е толкова на сърце - заради таланта на момчето.... А Берен ми е на  сърцето , защото едно толкова красива и талантлива актриса , оценена вече в Турция успява да запази човешкия си облик и това личи от всичките и снимки и интервюта !? Peace

И така мили момичета - макар не пия кафе , сигурно сте забелязали , ще се радвам в бъдещите години като отворя темата Маца да ме посрещне с кафето сутрин и после постовете на всички вас да осмислят и да направят деня ми по-щастлив за дъъъъъълго време !!!  Hug

Обичам ви всички !!!

Милата ми абла, ей с такива постове ме разплакваш и ме караш да не губя вяра в хората.   love001  love001  love001

# 498
Влизам днес, гледам изписали сте доста и си викам - аха-ааа, имаме трейлър. Коментират! Да, ама не! Нищо! Търпение. И ние като Фатмагюл сме добри в това. Много ми харесаха постовете ви. От "Листопад" съм запомнила тази реплика - "Самотата е присъща на Бог". Явно Бог създавайки ни, ни го е предал.
Много се радвам за "Ask ve ceza". Аз го изгледах на турски миналия сезон паралелно с нашия. Познайте до три пъти заради кого го гледах!  Wink И темата им четях, но не съм влизала. Аз съм абсолютно моногамна. Без бой признавам, че скиторя из доста теми, но само тук съм си У ДОМА!
 Hug Hug Hug

# 499
Нели  bouquet

Cruela ,тази мисъл ,която су цитирала много често се споменаваше и в Перла...И много ти е фешън фитока /пуяк/ Wink

# 500
Влизам днес, гледам изписали сте доста и си викам - аха-ааа, имаме трейлър. Коментират! Да, ама не! Нищо! Търпение. И ние като Фатмагюл сме добри в това. Много ми харесаха постовете ви. От "Листопад" съм запомнила тази реплика - "Самотата е присъща на Бог". Явно Бог създавайки ни, ни го е предал.
Много се радвам за "Ask ve ceza". Аз го изгледах на турски миналия сезон паралелно с нашия. Познайте до три пъти заради кого го гледах!  Wink И темата им четях, но не съм влизала. Аз съм абсолютно моногамна. Без бой признавам, че скиторя из доста теми, но само тук съм си У ДОМА!
 Hug Hug Hug

Ей я на! - адашката ми по зодия- много принципни сме девите, а Круелка!?! Joy Joy Joy
И аз, влизам къде ли не, но пиша само в нашата тема- сърцето ми е ТУК. Heart Eyes

# 501
Нели,много ме развълнува поста ти.Все такива прочувствени ги пишеш,че ми трябва валериан после.А в момента съм и на романтична вълна.....Чок зор да се държа на положение,когато очите ми са пълни.....Все пак съм на работа и не един ме е питал добре ли съм Cry

# 502
Относно зодиите - вече в Дева ли сме? newsm78

# 503
Цитат на: nelka123 link=topic=603854.msg19517652#msg19517652 date=1313751019

[b
Тинтири , малкото ми добро момиче , никой мила не мисли , че си го написала с други намерения..!

Благодаря ти за това! Ще се радвам, ако съм била поне малко разбрана.
Идеята ми беше да обоснова и мотивирам предния си пост и изказаната радост от евентуално излъчване тук. Не съм приемала ничий пост лично и се извинявам, ако моят  е прозвучал по-грубо.
И аз се чувствам тук у дома и затова се отпуснах да споделя така.
Извинете ме за което. Ще се въздържам.   Hug

# 504
Питам не за друго, а да почерпя! Аз като Керим не празнувам рожден ден, та поне зодията да отразим!  Joy

# 505
Относно зодиите - вече в Дева ли сме? newsm78

Още малко, след 21.08. и ние сме на ход. Laughing
Тинтири, мила- надявам се не си се засегнала Hug.И ти май беше дева, като мен.

# 506
И аз надничам за трейлър,но липсата му е компенсирана с чудесни постове Peace
Славенка     bouquet Детелинка     bouquet Нелка     bouquet ПРЕКРАСНИ СТЕ Hug
Прекрасни са и всички дами- мами в темата    bouquet
За самотата-не винаги е бягство;
не винаги е самотен остров изгубен в необятността;
понякога човек има нужда от самота- да преоткрие себе си.Фатма беше много по-самотна преди злощастната вечер- с малоумен брат,зла снаха и любимия-егоцентрик- но едва ли го е осъзнала Crossing ArmsБеше много по- самотна и  в първите дни след изнасилването- всички бяха против нея- никой не се докосна до мъката и болката й...
подадоха й ръка- "враговете" Керим и Мерием...
В самотата тя се научи да гледа на събитията от различен ъгъл...
Любимият й  стана враг,а врагът- любим...
В нещастието да откриеш щастието....
колко силен трябва да си да преодолееш всичко това Rolling Eyes

# 507
Замисля ли сте се колко самотен може да бъде човек!Според мен всеки човек в известна степен е самотен,но стига това да не го превръща в бреме за себе си може да се справи...

Фатма-самотна в болката си от изживения кошмар,затворила душата си и тялото за света...и все пак успя да намери сили да се освободи от тази самота.Защото ако самата тя не бе пожелала това и Керим не можеше да и помогне.

Керим-самотен в угризенията,във вината която изпитва,търсещ път към сърцето на Фатма...Е,успя да го намери,за да остане сам със мислите си във затвора...

Рахми-самотен в своята тиха лудост,самотен със ''съпругата си'',но никога в присъствието на сина си /за мен той е страхотен баща/

Мукадес-мисълта за ''изгубенто'' минало и затова ,което би се случило,ако Сали бе постъпил както е редно...и пак има самота в погледа и и празнота в сърцето...

Мерием-не е ли и тя самотна,посветила се на възпитанието на Керим и  на това да помага на хората..забравила за това което се нарича любов...самотно сърце,търсещо път към любовта...

За всеки герой може да се напише по нещо,защото самотата си я носим в себе си...лошото е когато свикнем с нея...

Славенко,позволи ми да продължа...

Асу-превърнала се в жертва на професията си,отчаяно търсеща любов,изгубила най-близките си и принудена да се раздели с нероденото си дете......

Мустафа-погълнат от огромното си его,правейки грешка след грешка....озлобен,давайки си сметка,че след Фатма никой друг не му е останал.....

Кадир бей-изгубил опората до себе си,отдаден на работата си и търсещ начин да преодолее болката от самотата.....

Перихан-със семейство,но де факто без.Властен и отдавна загубил любовта и уважението и съпруг......лекомислен,повърхностен и разглезен син,в когото тя престава да вярва и отчаяно иска да върне назад времето и невинността му.....

Леман-не оценяваща какво има до себе си,отдала се на моментна страст,която и коства всичко,включая опита за самоубийство на сина си,носеща бремето на своя грях пред всички....

Ердоган-пълно копие на чичо си,амбициозен,озлобен,обичащ само майка си,но всичко,което прави,я наранява.....Без приятели,но с много врагове, като дявола сякаш носещ и сеещ зло навсякъде.....

newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 508

newsm10 newsm10 newsm10

Самотата е като втори дом. Щастливци са онези, които успеят да се освободят от прегръдката й- дай Боже всеки му.
[/quote]

Най-страшно е да се чувстваш сам в стая пълна с хора !?   ooooh!

Аз съм сама в момента  , но не съм самотна ..., с вас може ли да е самотен човек...!?  HugА навън са ми котето , кучето , чакат ласки и дават толкова любов...!?

# 509

Общи условия

Активация на акаунт