Лидл ::7::

• 99 514
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз в Лидл съм виждала и купувала само една леща, която увира за 15-20 мин. В прозрачен плик с кафяв надпис.

# 586
Днес купих 2 опаковки Sofra, много ми хареса сиренето. напълно оправдани са хубавите отзиви, които прочетох в темата  Peace а на тази цена изобщо няма какво да се коментира дори Simple Smile определено е много по-хубаво от Фетата в кутия.
Взех си и ексфолианта на Iseree, довечера ще го изпробвам  Mr. Green иначе използвам крема за лице от същата марка и съм предоволна  Grinning
Някой има ли отзиви за луканката, която в момента е на промоция?

# 587
  • о`майна лунна нощ е
Sofra не е сирене, а вълшебство! Страхотно е! Едната опаковка я унищожих вече.

# 588
  • София
Луканката от промоцията е много хубава, абсолютно си заслужава и има приличен срок на годност, може да се запаси човек Simple Smile Шварцвалдската шунка също е много вкусна.

И от мен възхищение от сиренето Софра  Peace

# 589
Аз в Лидл съм виждала и купувала само една леща, която увира за 15-20 мин. В прозрачен плик с кафяв надпис.
Благодаря!
Може би аз съм в грешка,но все си мисля,че имаше няколко вида.

# 590
  • о`майна лунна нощ е
Като си заговорихме за Софра-та, предполагам утре вече няма да я има ...  Confused

# 591
Sofra не е сирене, а вълшебство! Страхотно е! Едната опаковка я унищожих вече.
аз също  Crazy а не си падам особено по белите саламурени сирена.

# 592

Взех си и ексфолианта на Iseree, довечера ще го изпробвам  Mr. Green иначе използвам крема за лице от същата марка и съм предоволна  Grinning

Ексофилианта го ползвам откак има "Лидл" у наше село..... Laughing и мога да кажа,че съм повче от доволна-много добре ми се отразява/пък съм с проблемна кожа/,хем не ми и изсушава  много кожата....Абе,забравих и Гарние и Фрииман и сие......и днес се заредих доволно с три тубички Party.
А,в момента дегустираме луканката,ама нещо не сме очаровани...макар,че то,напоследък,нещо не можем да улучим читава......не,че ще остане,ама можеше и по-добре да е...
Като си заговорихме за Софра-та, предполагам утре вече няма да я има ...  Confused
Е,недей с лошото,де......мъж ми днес  не видял бройката дето му я бях заявила.......и взел само една опаковка.Та,утре ще трябва да има/че тя една опаковчица,за кой по напред Thinking/

# 593
  • London, baby
И аз си купих софра, но този път беше по-вкусно от друг път.

# 594

Каква е цената сега? На промоция ли е?

# 595

Каква е цената сега? На промоция ли е?

Да, на промоция е до утре - 1,79 за 250гр.

# 596
Днес видях едни непромокаеми постелки /протектори/ за матрак 70/90 см. Някой ползвал ли ги е? Ако го напишка малкия ще опази ли матрака? И имало ли е по-големи или само в този размер се предлагат?
КОГАТО БЯХА НА ПРОМОЦИЯ СИ КУПИХ ДВА БРОЯ И СИ ГИ ПОЛЗВАМ ПОСТОЯННО ЗА ДЕЦАТА - МАТРАКА ОСТАВА СУХ - ПЕРА ГИ НА ВИСОК ГРАДУС И ЦЕНТРАФУГА И ПОСЛЕ ГИ СУША В СУШИЛНЯТА - НИЩО ИМ НЯМА - МНОГО СЪМ ДОВОЛНА - ЗА РАЗМЕРА САМО В ТОЗИ ГИ ИМА

# 597
  • Варна
Пилинг гела е хубав, бях си го взела от предишна промоция за същите 0.99 лв.

Аз съм щастлива, че толкова много са намалили черния чай (от четвъртък), мисля да се заредя с повечко.

Софрата я пробвах от предишна подобна промоц. цена, хареса ми, но не чак толкова - или съм отвикнала от истинско сирене или ми се стори по-безсолно... та тогава ми направи впечатление, че сирене имаше в доволни кол-ва, никой не се би за него (говоря за първия варненски Лидл).

Искам да попитам за замразените сладки по 1.99 лв - какви са на вкус, изглеждат като бутерки?

# 598
Благодаря!
Може би аз съм в грешка,но все си мисля,че имаше няколко вида.
Лещата е от един вид,но с различно качество 2.99лв. и 1.99лв.
Взех от 2.99лв и действително стана за 20мин.!Благодаря!
Сутринта имаше в изобилие от "Софра" + всичко останало.
Явно,хората се наситиха,опитаха и поприключиха с безумното презареждане.

# 599
  • о`майна лунна нощ е
На мен точно това ми хареса - че не е много водно /в същото време не и тебеширено сухо/, има лека масленост и най-вече - не е солено, така че да се ожабя от вода после.

ПП - още 4 пакетчета от 0,250 кг. сами скочиха в количката ми. Аз не бях виновна  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт