Януарки 2011 Тема 20

• 26 455
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета - едно притеснение от моя страна... (аз си записах час за лекар, ама да ви питам) - тези които сте с цикъл - нормален ли ви е след като родихте? При мен започна вече да идва през 16 дни, отделно си прокървявам през ден, през три... Rolling Eyes

# 151
  • ул. "Мечтание"
Момичета - едно притеснение от моя страна... (аз си записах час за лекар, ама да ви питам) - тези които сте с цикъл - нормален ли ви е след като родихте? При мен започна вече да идва през 16 дни, отделно си прокървявам през ден, през три... Rolling Eyes

Не ми се струва много нормално.
Моя не е много редовен, но аз кърмя. Но и да не се кърми понякога има нужда от настройка след раждането. Обач много странно ми се струва при теб. Хубав е да се консултираш с лекар наистина, макар че може да не е нищо.

# 152
Нощни очи, много гадно без асансьор и вода.

На пода слагам активната гимнастика,която си е с голямо килимче. Не мога и да искам,да го предпазя от всичко,което стигне и налапа.

Относно градовете за живеене- Мадрид звучи прекрасно,въпреки че не съм го посетила все още. Големи градове,блъсканици и лудница по принцип не харесвам, не са за мен. И все пак, бих живяла някъде на север- в Хелзинки, Талин ми се стори много добре също. Хърватска,и по-точно о.Крк. Направо съм влюбена в този остров. (или май в прекрано синята морска вода) Един ден ще го посетя пак

# 153
  • София
Здравейте  Heart Eyes
Днес ми е едно хубаво и пърхащо, защото моята приятелка роди преди два часа и ... ох, много се вълнувам, като че ли аз съм родила  Heart Eyes Да им е жив и здрав Калоян  baby_neutral Heart Eyes
Люба, приятно изкарване на морето, да поденсиш и за нас и да се наспиш добре в останалото време  Hug
Момичета, казах ви аз че темата за градовете и паланките води до горещи спорове, ама не вярвате  Whistling Но хубавото, че и до поезия водела, до сега не го бях остановила  Mr. Green

Да питам има ли още майки като мен дето продължават с кърмене по 4-5 пъти на ден, че и през ноща по веднъж?
[/quote]

И аз като Нощни кърмя поне по 10 пъти на ден  Peace
Цикъл нямам, ама нещо от няколко дни ме понаболяват яйчниците, та може и да ми дойдат гостите от Червен бряг  Crazy
Иначе и Вико още не иска да седи, катурва се настрани. Но пък има голям мерак да е прав, нищо чудно да проходи преди да се е научил да лази  Grinning С храненето се справя по-добре, яде на поразия, много е лаком. Спрях му кашите и сега сутрин и следобяд му давам плодове.

# 154
  • Пазарджик
Еха ,как ме размечтахте с тези градове.На мене мечтаната дестинация е Хонг Конг.

# 155
Ох, успокоихте ме, че с това кърмене особено нощно време нещо понякога ми идва много.
Да Ви питам още нещо - Аз на Даная никакъв белег не й виждам на рамото, но на 25 сме на консултация и сигурно ще ни бодат пак. Има ли и други бебета без белег?

# 156
Ох, успокоихте ме, че с това кърмене особено нощно време нещо понякога ми идва много.
Да Ви питам още нещо - Аз на Даная никакъв белег не й виждам на рамото, но на 25 сме на консултация и сигурно ще ни бодат пак. Има ли и други бебета без белег?

Не знам дали е белег, но стои зачервено. Ние сме в понеделник на консултация, но тогава ще му бият хепатитната, че предния път пропуснахме.

# 157
  • София
Точно и аз се замислих за белега на рамото - и Боян няма никакъв.
Не го пускам на земята - той не лази още, не седи сам...Иначе чистя всеки ден и пак е мръсно.
За градовете - аз на по-топло бих живяла, нещо Европейско с море...
Ети, за зъбите не знам - Михаела е на 2 години и половина - от последните кътници едвам са пробили 2, другите 2 още не са... И как се е размрънкала по този повод - реве за мляко нощем, лапа си пръстите...страшно вбебяване. Аз мислех, че е заради Боян и само и се карах, но май и зъбите имат общо.
Люба, весело ви море! Ние утре заминаваме, ама с децата Simple Smile Гарантирано ще ни е весело Simple Smile

# 158
  • София
Нощни очи  Heart Eyes Благодаря за отговора!!! Ще отида във вторник при док, че се вкарах в едни филми  ooooh!

Белег на рамото ние имаме от много месеци.

# 159
  • ул. "Мечтание"

Да не те разочаровам много, но обикновено първо отпадат дневните кърмения, след това нощните. Могат разбира се нощните да се разредят, но това е много индивидуално и за виси от детето. Колкото по-големи стават бебоците, толкова им е по-интересно наоколо и забравят да сучат през деня, наваксват нощем. Много често деца, които са престанали да сучат през нощта, възобновяват нощните кърмения около годинката за сметка на намаления брой дневни кърмения.

Божидар нямаше белег. На 10 месеца му правха манту и не са го ваксинирали наново. Неговата ЛЛ ни беше казала, че се чака поне до навършване на 9 месеца за белег и евентуално за манту и реваксинация.

Снуки, да пишеш после какво е казал док.

# 160
Здравейте.
На мен цикъла ми е както преди да родя.Точен като часовник.
Постлала съм на земята(ламинат е) одеала,но на Вики ие по интересно да е навсякъде другаде само не и върху тях Grinning Става все по-бърза в пълзенето.За отрицателно време стига до другия край на стаята.
Не седи сама.Като взема да я слагам да седне и забие петичкитеи направо се изправя(с придържане) или се обръща по корем.Много рядко успявам да я сложа.Иначе в мене си седи.
Белег на рамото има отдавна,зачервен е,но ЛЛ каза,че е добре
За градовете и малки и големи имат си ипредимства и недостатъци.

Благодаря за отговорите за ортопеда.  bouquet

# 161
запис да ви следя, че още сме насам натам и нямам много време да пиша Simple Smile

момичета как въведохте глутен-а? има ли някаква по-специална схема или подобно на месото и с овес ли се започва?

много благодаря предварително!

хубав ден на всички Ви   bouquet

# 162
  • в Надежда-та
Добре де, уолкър кога се купува и започва да се използва - когато детето седи само изправено без да се подпира никъде Rolling Eyes newsm78

# 163
  • Пазарджик
Ви до колкото знам ,трябва да седи стабилно право известно време, без да се подпира.То същата работа върши и детската количка от българските,за легнала кукла,че са по стабилни .

Аз нямам белег от БЦЖ,правили са ми няколко пъти манту.Доколкото помня липсата на белег не значи ,че не е успешна ваксината,при някои хора не се появява.Иначе при бебетата се чака до 10м.

# 164

И ние също нямаме ясен белег и личната ни прати при специалист по белодробни заболявания и тя ми го показа, но едвам се забелязва. Лекарката каза, че няма нужда от реимунизация.

Общи условия

Активация на акаунт