Януарки 2011 Тема 20

• 26 452
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • в Надежда-та
Аз още съм без М Mr. Green Party Според докторката ми докато не спра да кърмя няма да се нормализират нещата Wink
Нека да споделят тези който са кърмили дълго време 1-те си деца (имаме такива Laughing) Rolling Eyes

# 541
 Ех, момичета страхотни сте, много ви благодаря за хубавите пожелания  Hug

Клече, поздрава е страшен!

Мама зайке, и от мен успешен курс и лесно взимане на книжка!

Дейзи, Марияп, сега цикалът ми дойде на 4-ия месец, но с Марти ми дойде на 8-ия, така че не се притеснявайте.

Пепита, много хубави новини! Сега видях поста ти, исках да кажа хубаво, че не е нещо сериозно, а що се отнася до ЛЛ, май всички са така, за съжаление...

Бубе, не се ядосвай излишно  

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 15:23 от адис

# 542

smile3521 И аз и аз  Mr. Green

Бубе, от опит нали? hahaha

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 15:27 от Бебешондел

# 543
  • Пловдив
И аз не съм се оциклила още  Mr. Green . Предния път ми дойде на 5м. и половина след раждането, но не кърмих толкова много като сега  Wink

Пепита  Hug

Бебеш Виолета ходи на ясли по 3 дни и после 2 седмици вкъщи  Whistling ........
Като ни дойде време за ясла за бебоците след някой и друг месец, ще пишем тогава. Та нали такава ще е следващата анкета???

Все се каня да пиша за банята от орехови листа и забравям.
Нашата доки ми каза да се прави  като почне детето да прохожда до един месец след като проходи с цел укрепване. На Виолета я правих, но не толкова продължително. Сега като споделих, че бебчо се изправя каза да почвам да му правя процедурата.
Прави се отвара от 2л вода с 2 шепи орехови листа. Ври около 10 мин.  От тази отвара всеки ден се слагат 20 супени лъжици във вода в коритото (аз слагах на око). Тези бани ги правих сутрин, и ставаха 2 къпания за деня, ама сега ще се застуди и се чудя дали въобще ще го правя.

# 544
  • В две тъмни очички
Излишно е човек да спори с теб и да пада толкова ниско! Ти си винаги наясно с всичко и само ти имаш богатия опит да гледаш деца! И да не забравяме - най-правилно да ги гледаш! Смешен е начинът, по който се изразяваш и емотиконите , които използваш, но какво ли се обаждам аз - невежата .....

# 545
Излишно е човек да спори с теб и да пада толкова ниско! Ти си винаги наясно с всичко и само ти имаш богатия опит да гледаш деца! И да не забравяме - най-правилно да ги гледаш! Смешен е начинът, по който се изразяваш и емотиконите , които използваш, но какво ли се обаждам аз - невежата .....

Изразих си мнението, ти реши да размахваш пръст и да се правиш на много веща. Престани да се заяждаш и остави хората да имат мнение различно от твоето.
Това е форум бгмама а не бг бубе.

# 546
Уеуе Майкоооо! ooooh!
Бубе,душата,много ти харесва да метеш срещу вятъра! Joy
Адис,Клече,Бъдете живии здрави!  bouquet
Зайке,успех!...И аз от кога се каняяяяя,но от как се родиха децата все си подреждам финансовите приоритети към тях и за курс все не остава.Ще ме возят до живот. TiredБургазлийки знаят,колко ми е неприятно  да се моткам напред-назад с личният шофьор,ама сама съм си виновна. Confused
Ети,ще ми липсва Ц-то. Sad
Пепи,не спя много,чакам децата да пораснат,че да се наспя.Цяла нощ се редуват-бебето,каката.Стеала не разбрах защо реши да сомнамбулства....
Ти как си ,може да  минал летния вирус?
Вики си пусна сам музикална играчка и мисълта ми
се секна.до после. Crazy

# 547
E, върнахме се вчера от морето. Такава почивка и релакс... Заредена съм с нови сили. Залавям се да ви чета.

Докато ни нямаше една седмица Петър започнал да седи сам без да се подпира и казал няколко срички. Днес го чух как каза "кака". Научил се е да писка едно такова пронизително. Въобще много промени за кратко време.

Свекърва ми успяла да го захрани с пандишпанено руло, щото я "гледал". А не съм давала яйце още. Ама мълча, щот съм много благодарна, че го гледа докато се излежавахме по плажовете.
Айде отивам да наваксвам.

# 548
Клече, Адис, честит рожден ден момичета! Пожелавам ви много здраве, късмет, любов и много да ви слушат мъжете и децата! Grinning

Клео, честито и на теб! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и сладко бебче на термин. Много се радвам за решението, което сте взели. Аз с тези трудности със забремняването след 5 години и 5 опита инвитро, въпреки, че проблема беше при мъжа ми, коренно си промених мирогледа и наистина смятам, че децата са Божи дар и щом сега е станало бебето така е трябвало да бъде.  И аз благородно ти завиждам, много искам поне още едно дете (но не от този мъж естествено), дано да срещна свестен мъж някой ден и да имам още едно дете.

# 549
МарияП, Дейзи - благодаря ви! Hug

Калифорния, ти даваш зехтин, кажи ми моля те, по колко слагаш?  Peace

# 550
Чери, ще срещнеш много ясно  Hug ти къде се загуби пак ли почиваш  grinning039

# 551
  • София
Клечо, честит рожден ден и на теб! Бъди жива и здрава и все така готина и усмихната!

Бубе, спри! Ще те бия! Няма смисъл! А иначе - лоши жени, така да ме зарежат. Да се засрамят, за да не ги изреждам поименно.

Бебеш, поста ти наистина беше доста негативен. Клео е достатъчно изплашена, за да я плашим повече. В момента има нужда да знае, че има подкрепа и малко повече позитивизъм.

Емили, честит празник! Да сте живи и здрави!

Нашето чаве говори, не спира. Много срички, ама още не съм разбрала какво точно означават.

Димара, Драго вчера захрани Ива със Севън Ъп. Няма толкова щастлива физиономия. Простих му веднага. Така че не се ядосвай на свеки. Тя с добро. А и както казваш, нали го гледа....

# 552
  • В две тъмни очички
Изразих си мнението, ти реши да размахваш пръст и да се правиш на много веща. Престани да се заяждаш и остави хората да имат мнение различно от твоето.
Това е форум бгмама а не бг бубе.
Никога не съм ти пречела да изразяваш мнението си, просто ти обръщам внимание (не знам за кой път вече) , че прекалено песимистично гледаш на всичко и постоянно внасяш паника! Хора , които гледат вече 2 и 3 дете споделят, че заради постовете ти са започнали да се шашкат на всичко! Идеята ми е да гледаш по - позитивно и да не изливаш негативизма си тук! Що се отнася до бгмама или бгбубе - всеки го вижда по свой собствен начин - аз го виждам като бгбебешондел-стрес, което е много жалко! Все пак си толкова млада ....

# 553
крадеца вика дръжте крадеца. Със здраве бубе.

# 554
  • В две тъмни очички
крадеца вика дръжте крадеца. Със здраве бубе.
Дай Боже всеки му - живи и здрави  Wink (И да вметна - крадецЪТ - пълен член - отговаря на "ТОЙ", но явно и това няма да разбереш и научиш)

Общи условия

Активация на акаунт