Януарки 2011 Тема 20

• 26 433
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Хайде стига де!Не се спряхте толкова месеци!Баси,не ви ли писна?!?Като ще се дракате минете на ЛС.Не сме длъжни да ви търпим!

Съгласна! Подкрепям! "Еления и Бубето Vs. Бебешондел" темата вече не е интересна никому!
Peace

# 586
  • Сандански
Добре завърнали се на всички почиващи  bouquetЛипсвахте,да знаете Hug

Вал,благодарско за подсещането за ореховите листа HugС батковците редовно съм правила такива бани,а сега бях забравила.Още утре ще сръчкам свекъра да ми намери Twisted Evil

Ноеми,благодаря че единствено ти обърна внимание на написаното от мене Hug(но като има много по-интересни неща в темата е така Mr. Green).Не желая,а и няма как да си държим децата в похлупак,но се радвам че и те бяха възмутени от случката и ще имат нагледно как НЕ трябва да се държат Peace

Лека от мене и се надявам утре да сте сменили тона - ами така де "Утрото е по-мъдро от вечерта(ужким)" Party

# 587
  • София
Клео  Heart Eyes едно голямо ЧЕСТИТО от мен!!! Пожелавам ти много лека и безпроблемна бременност!!! Сигурна съм, че ще се справите! Пожелавам много щастие на семейството ти!!!    bouquet  (така ми се иска и на мен отново да имам човече в коремчето....)  Hug Hug Hug

# 588
  • Велико Търново
Клече, Адис, честити ви рожденни дни! Желая ви да сте живи и здрави, другото, все ще си го купите! Надявам се да сте си изкарали хубаво празника! Hug

Малко на патерица се получи, извинете ме, ама то днес в темата, докато се начудя да пиша ли, и какво, пък после си викам, я по-добре да не пиша... 

# 589
Клече, Адис, честити ви рожденни дни! Желая ви да сте живи и здрави, другото, все ще си го купите! Надявам се да сте си изкарали хубаво празника! Hug

Малко на патерица се получи, извинете ме, ама то днес в темата, докато се начудя да пиша ли, и какво, пък после си викам, я по-добре да не пиша... 

Добро утро!
Точно същото щях да пиша, ама Тонче се изразила вместо мен  Sunglasses

Въпрос към капещите вит. Ц при секрети в носа- по колко капки, колко пъти на ден...и за колко дена да очаквам да минат  Tired

# 590
Мила,аз спрях да капя вит Ц в носа.Малко грубо е за бебето,а и на нас не ни помагаше,само дето се мъчихме и двамата.Вит Ц-то го давах през устата,а в носа физологичен разтвор свърши по-добра работа. Peace
Някой скоро бе писал за сребърните капки,ако има проблем -защо не?
А добро утро.Кафе няма да ви слагам вече,ще пия от Милиното,та да не е куцузлийски форумен ден. Mr. Green
Ноеми,привет,липсваше.

# 591
Капех сребърна вода няколко пъти, но ефект няма, даже се влошават нещата...Секретите не стига че са обилни, но започват и да се сгъстяват...

# 592
Мила а проба ли си сребърни капки? (колоидно сребро)

# 593
Мила а проба ли си сребърни капки? (колоидно сребро)

Точно това капех- http://apteka.framar.bg/30062765/%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%BB- … 100-%D0%BC%D0%BB-

# 594
Добро утро!

Мила, аз давах Стеримар на Кали когато беше с хрема.

# 595
  • sofia
Мила, благодаря за кафето, а менюто е прекрасно.

И аз мисля, че Стеримар най- помага.

# 596
  • Пазарджик
Добро утро и от мене!!!

Голям кеф с кафенце в ръка и компа Laughing липсваше ми това.

За нослето слагам Тонимер-еднократни ампулки,чакам си аспиратора,днес до 12,30ч.ще пристигне.

# 597
  • София
Добро утро!

Мила, благодарим за кафето  Hug
Аз давам Стеримар за хремата и ако той не помогне, отиваме на лекар за капки.

Люба, кои ли са тези лоши майки newsm78 newsm78 Mr. Green Много гадно за колата. Съчувствам ти.

# 598
 Здравейте!   bouquet

Благодаря на всички ви поздравите,  Hug  денят мина много хубаво, доста импровизирано, но пък много приятно.

Ноеми, уелкъм, липсваше.

Мила, на Мартин съм капала клеева тинктура, съотношението мисля беше 5 капки в 10мл. физиологичен разтвор, но не знам от каква възраст може  Thinking По принцип може да се дава на бебета, но за капене в носа..незнам, иначе добре действа. А тази помпичка, която Тони показа изглежда доста хубава и мисля,че върши добра работа.

Ох, днес ще ходя на мамолог и ми е малко притеснено..., дано успея да мина, че менюто на Ивайла е такова, като това което Мила е показала плюс пюре, и ако се забавят нещата ще трябва да си тръгна, както и друг път се е случвало...

Елч, излезе МБ, чиста е, но така или иначе нещата почнаха да се нормализират, предполагам по-бавно заради кърменето или поне така ми каза лекарката. Надявам се и при вас да е така, започна ли вече лека по лека да захранваш?
 Имаше и още, но нещо не мога да се събудя...Хубав ден на всички!  Hug

# 599
Аз имам това http://apteka.framar.bg/30016236/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BC% … D0%BD%D0%BE%D1%81

Върши работа, ама оставам без въздух  Crazy докато им "изсмуча" сополите.

Тути, да ти кажа- влюбена съм в очите на Нели  Heart Eyes

Утре  Ивката тръгва на градина. Най-накрая  Whistling

Адис   Hug Hug Hug

Ще ми припомните ли с какъв багаж се пращат? Нощница, няколко резервни дрешки, пантофи...друго?

Общи условия

Активация на акаунт