Януарки 2011 Тема 20

• 26 375
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Мен не въртенето ме притеснява, а разкрача Simple Smile
LaughingОстви го детето да се чепи като му е удобно и като му харесва.
Ако някой ме види мен как спя... ooooh! JoyММ много ми се чудише,ама свикна.Крак-до глава,другият изпънат надолу а ръцете разпнати на кръст Crazy..и бременна пак така спях,само леко на една срана+2 възглавници...

# 661
  • София
Момичета, какво сирене взимате за бебетата??? newsm78

# 662
Бебеш, питай дали не може венозен АБ и да сложат абокат.

# 663
Бебеш, питай дали не може венозен АБ и да сложат абокат.

Утре ще пусна гърлен секрет и ще правя интервю с хомеопат /знахар  Mr. Green/ .Ще ни излязат и изследванията и ще видим какво ще правим.  Thinking

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 23:31 от Бебешондел

# 664
Не е лошо и носен да пуснете.

# 665
# 666
  • София
Здравейте,
влизам да се оплача че Вико е с 39 градуса от снощи  Tired Давам панадол, сваля я и после пак я вдига, ужас просто... Ходихме и до педиатърката, каза че гърдичките му са чисти, гърлото не е червено.  Явно температурата е заради горното зъбче, което почти  е избило.
Бебеш, Мила, да се оправят мъниците бързо  Hug
Пепинка, и Вико започна да се тръшка и аз бях смутена, че човече на тази възраст може да го прави  ooooh! Много е смешен, хем ме е яд, хем му се смея  Mr. Green Обикновено го оставям да се потръшка малко, но като надуе силно гайдата го взимам, че вече изпитвам хроничен ужас от бебешки плач  Blush
Лека и спокойна нощ  Heart Eyes

# 667
Добър вечер от нас. Ние се завърнахме от морето. Бяхме на "всичко включено". Топчо като типичен представител на фамилията, докато го хванем се захрани с каквото докопа. Опита да изяде и пясъка на плажа Simple Smile. Всъщност се оказа, че даваха с всяко хранене задушени зеленчуци и сезонни плодове, които той си хапваше с удоволствие. Макар, че ядеше сам, под неговия стол не беше много по-зле от ситуацията около децата, които бяха хранени.

# 668
Жоржи, Честит Рожден Ден!
От здраве и щастие да не се отървеш!

Какче, и Вяра снощи вдигна Т...даже не си направих труда да я  премеря, толкова ми се спеше- само си я гушнах и като скачени съдове до сутринта...Ставах по една време да чистя сополи и да капя капки...Сега сутринта няма, да видим през деня как ще е  Rolling Eyes Ще мина през педката да чуе гърдите, но съм почти убедена, че е от тъпия ринит. Сополите продължават да се сгъстяват, вече не са толкова бистри, а мътно бели  Close
Ще караме каката на ДГ и по някое време пак ще се включа!
Хубав ден, момичета  Peace

# 669
  • София, Лагера
Добрутро! Бързам да пиша по ранни доби, докато домочадието не се е излюпило още.

Жоржи, честит рожден ден! Всичко най-прекрасно и 2 чертички скоро!  Heart Eyes Hug

Адис, какво стана с мамолога?

Бире, правя попарата с вода, не с чай. Но с много сирене за компенсация  Wink

Люба, беля прасковите и ги попарвам на пара, ама съвсем леко, просто да омекнат. Ако са меки, направо ги пасирам  Peace

Гъбке, аз само чакам да вкарам месото и вмъквам рибата веднагически! Пресиян обожаваше, ние често ядем, надявам се и Тервел да обича. Мисля да започна с пъстърва или бял амур.

Агентке, много е яка снимката! Ей, фотографията е голямо изкуство (аз открих Америка май  Crazy). Ама я намери време да пишеш някой ред и за вас, как сте, какво си правите  Hug

Снуки, сиренето е "Равногор" и "Алфатар". Истински са, но се продават само във фирмените магазини. Ако те интересува, ще ти кажа къде са.

Хубав ден на всички!  Hug
Болничките да се оправят бързо!   Praynig Hug

Софиянки, среща днес? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=601208.msg19615380#msg19615380 Елч?  Laughing

# 670
 Здравейте момичета!

Жоржи, Честит рожден Ден! Да си жива и здрава и много късмет във всичко ти желая! Ииии поне още едно бебче и то в най близко бъдеще!  Hug bouquet

Бързо оздравяване на всички болнички!

Пепинка и Ивайла е голям инат, не спира да плаче докато не я взема. А относно тръшкането, Марти го правеше, но беше по-голям, ходеше вече сам и когато искаше нещо лягаше на земята и започваше едно тръшкане...това и навън.. ooooh!, хората ме гледаха много странно, защото аз го изчаквах да се поуспокои...и тогава продължавахме. Това беше период, който премина...

Да си призная честно, колкото и виновна да се чувствам от тези си мисли и аз чакам да дойде края на Септемри и Марти да тръгне на градина. Това, което най много ме изнервя и уморява е,че трябва по около стотина пъти да повторя нещо за да ме чуе...и не млъква..и Ивайла и тя само мрънка и плаче напоследък, сигурно заради зъби и вече изтрещявам.

Ети, все забравям да те питам, в коя част на студ. град сте?

Хубав ден и много усмихнат ден!  Hug

# 671
 Ноеми, благодаря че попита. Имам една бучица, която не е толкова малка, за която друг мамолог ми каза, че е галактоцеле или задържане на кърма и искаше да прави пункция. Исках да чуя още едно мнение и вчера човека ми каза, че вероятно е галактоцеле, но в най лошия случай възможно е и да е фиброаденом. При всички случаи, за сега няма да се прави никаква интервенция, когато спра кърменето тогава. възможно е, ако е първото само да изчезне.

# 672
Jorjii, ЧРД ъъъъъ

# 673
Ххахах, влизам да почерпя, а те "гостите" преди мен  hahaha

Много благодаря за пожеланията  Hug ах колко е хубаво, че ви има  Hug

Пепинка, тръшкане ли  ooooh! Ел като почне да рита кревата имам чувството, че ще го счупи и ако реве за нещо съм пробвала да я оставя да си поплаче ...е не става тя се захласва  ooooh! козелчета са си и това е  Heart Eyes

# 674
  • sofia
Жоржи, здраве и любов  Hug
Ноеми , благодаря!

В кои магазини продаваха пюрета Милупа( Кауфланд)?
Какче, аз знам, че толкова висока Т от зъб не се вдига, но дано при малкия да е от това

Общи условия

Активация на акаунт