Откачам като ми поискат стотинки за пликче в магазин...........

• 45 923
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
Нека да ме уважават като клиент, но с хартиена или биоразградима торбица.
Найлоните са не уважение, а пълно безхаберие.

# 91
  • София
Нека да ме уважават като клиент, но с хартиена или биоразградима торбица.
Найлоните са не уважение, а пълно безхаберие.

newsm10 smile3501

# 92
  • Куциндрел

Оф, като прочета, че на торбичката казвате "пликче" и  Joy
А някъде на торбичката казват чантичка. Joy

# 93
О.К. всеки си има мнение.Незнам къде не ме разбрахте - никого не съм обидила като съм написала, че само БАБИТЕ / и аз имам баба, и аз се надявам да доживея нейните години и да стана баба - между другото уважавам бабите/ съм виждала да пазаруват в такива торби, но може би защото работя много и пазарувам в магазинчето до входа ни и като отида в по-голям магазин се дразня за смешните ст., които искат, на фона на сумите, които се оставят.Не съм против екологията и тук някой не чете, ами си съчинява измежду редовете.А относно кифлите в мола, май на 33 едва ли минавам още за кифла, и де да имах свободно време да се "фукам" с книжните "маркови" торби- чак ми стана смешно.... ама айде... все пак не се виждаме , а си пишем.
Плащам, защото искат, а аз не нося в себе си без значение какви торби..... пак казвам, дразни ме, че те бройкат за балък и ти искат още.Естествено, че безплатен обяд няма. Но не го правят от екологична гледна точка, а за пари. МОЕ МНЕНИЕ.

НЕ РАЗБРАХ КАК СИ ИЗХЪВРЛЯТЕ БОКЛУКА?АМА МАЙ НИКОЙ НЕ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ НА ВЪПРОСА МИ?

# 94
НЕ РАЗБРАХ КАК СИ ИЗХЪВРЛЯТЕ БОКЛУКА?АМА МАЙ НИКОЙ НЕ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ НА ВЪПРОСА МИ?

Купувам напълно биоразградими торби за смет.
30 броя - 2 лева.

# 95

30 броя - 2 лева.

+1

И eli_kelli, не е културно да крещиш насред разговора  Naughty

# 96
  • София

30 броя - 2 лева.

Peace

Иначе на пазар си нося торбичка винаги.

# 97
Отделно разделям боклука по цветните контейнери стриктно.
Хартията изхвърлям в хартиена торба.
Стъклото измито в зелените контейнери.
Пластмасата и металните отпадъци - в същата биоразградима торба за смет.

Чакам с огромно нетърпение гадните найлонки да изчезнат Praynig.
Имам си доста платнени торби за пазар. Пера, суша и ползвам отново. Така уча и невръстното си дете.
Искам да живея на чисто. Искам да оставя чисто след себе си.
Искам да оставя максимално чиста и Земята, когато няма да ме има.

# 98
Е, явно само аз не си нося торбичка, като отивам на пазар. Добре сте ме оплюли.....

# 99
  • София
eli_kelli не визирах теб, когато писах за торбичките от мола, а за това,
че не само баби използват торбички многократно и никак не е обидно това,
но май ти четеш между редовете  Wink

# 100
И аз почти винаги си нася, а ако съм забравила купувам хартиена или платнена торбичка.
Имаше един момент, когато вкъщи цял шкаф беше пълен с найлонови торби.
Слава Богу лесно се отказах от тях.

# 101
  • София
Да ви кажа, според мен е редно всеки магазин да се обзаведе по закон с еко-био-к'вито-там чантички/торбички, да се включат в цените и да не се драматизира този въпрос излишно. С цялото ми уважение, не ме устройва мъкненето на многократни торбички - често пазарувам спонтанно, а и не бих си натъпкала чантата с подобни!

# 102
По закон скоро трябва да влезе в употреба деграленовата торба. Прилича на обикновена найлонка, но се разгражда много по-бързо и почти напълно.
Този закон трябваше да влезе в сила от юни тази година. Отложиха го Twisted Evil.

# 103
  • където ми харесва
Е, явно само аз не си нося торбичка, като отивам на пазар. Добре сте ме оплюли.....
Ти пък си много тънкообидна. И аз си нося платнена чанта (не торбичка, моля Naughty), защото не искам да се пълня с найлонови торбички...
А искат пари, точно за да се използват еко торби...човек, като си плаща всеки път торбичките, в един момент се чатка и почва да ползва еко торби, или да си носят от вкъщи. Това, че ти не го разбираш си е лично твой проблем...

# 104
Здравейте,
аз често пазарувам от Пикадили. Вземам от тези торбички от 5 ст., които след това им връщам, за да си ги рециклират и те си ми връщат паричките. Старая се обаче да ги използвам многократно. Сега видях, че вие си купувате торбички или мрежички. Аз много си харесах мрежичката, но не съм виждала подобни никъде. Моля ви да напишете от къде да си купя такаава мрежичка.Ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт