Откачам като ми поискат стотинки за пликче в магазин...........

• 46 020
  • 765
  •   1
Отговори
# 750
Мразя да нося дрехи с големи фирмени надписи и лога,и тук вече няма общо с рекламата.Просто го свързвам с един начин на мислене,но не му е тук мястото да го коментирам.

# 751
Мразя да нося дрехи с големи фирмени надписи и лога,и тук вече няма общо с рекламата.Просто го свързвам с един начин на мислене,но не му е тук мястото да го коментирам.

И аз като теб. Особено след като забелязвам новата фейсбук мода- снимки на моме с хартиено чанте в мола. Сниманите са от прохождащи до трудно можещи вече да ходят.

# 752
Айде, айде  Laughing Ида няма надпис, ще има лого, било то на маратонки, тениски и пр.

Спрете само да се чудите, за какво да се захванете. Торбичките имат цена! На който не му изнася- не купува. На мен не ми се плаща за гаден найлон и си нося торба, като отивам на пазар. Това с рекламата е страшна тъпотия обаче!

# 753
Аз съм решила кардинално проблема с торбичките - не предлагам такива. Повечето хора си носят вече я платнени, я от по-дебелите найлонови. Е, има и изненадани, че не продавам, но може и да съм повод да се обзаведат с една за многократна употреба и да си решат проблема  Laughing
Аз съм с платнена и найлонови не купувам.

# 754
     А аз много обичам да пазарувам от няколко магазина, в които артикулите се пакетират в хартия и после се поставят в хартиена торба, която не се заплаща. Не са за хранителни стоки. Платнената ми е постоянно в чантата.

# 755
Аз подкрепям Диамантче - носете си торби от вкъщи.  Peace

ПП: то и блузата с надпис "Адидас" (примерно) си я плащаш и после ходиш насам-натам с нея. Ау, каква безплатна реклама се прави на фирмата!

Едното няма нищо общо с другото...
То и на колите им пише марката Wink нали, но на торбичките не пише с големи букви фирмата производител на торбички, а друго...

# 756
mipopov , моля те, дай ми адрес, на който да ти изпратя десетина платнени торби, без надпис, та да мирясаш вече!
Никой зорлем не те кара нито да си купуваш пликове, нито пък да разнасяш такива с рекламни надписи.
Ако не си нося нещо, където да си прибера продуктите, изобщо няма да се замисля дали да дам тези грешни двадесет стинки за торбичка и дали тя ще ракламира някаква верига.
Такъв е законът, така ще се прилага и толкоз. Какво се нищи тая тема и наистина възкръсва като феникс из пепелищата.
Ако на някой не му изнася, да емигрира в страна, където пустите торбички са безплатни.
То бива мрънкане, то бива недоволство, ама тези пет стотинки ли преобърнаха семейния ви бюджет!
На сто страници се обясни подробно защо се въвеждат такива мерки, дадоха се безброй доводи, ама  mipopov си иска "безплатните" найлонки и туй то. Пирамида ли ще си строиш от тях?

Кажете, бе хора, как да се "отпиша" от тази тема? Не искам да ми излиза в "отговори" никога повече.

# 757
Кажете, бе хора, как да се "отпиша" от тази тема? Не искам да ми излиза в "отговори" никога повече.

И като ти излиза, чудо голямо, не отразявай, бе...има лесно...На мен моите отговори светят та светят...ми да праят светло, еее.... Laughing ... пари не искат...барем тая светлинка е безплатна... Laughing

# 758
  • гр. София
Аз подкрепям Диамантче - носете си торби от вкъщи.  Peace

ПП: то и блузата с надпис "Адидас" (примерно) си я плащаш и после ходиш насам-натам с нея. Ау, каква безплатна реклама се прави на фирмата!

Едното няма нищо общо с другото...
То и на колите им пише марката Wink нали, но на торбичките не пише с големи букви фирмата производител на торбички, а друго...

Сигурен ли си? Щото и в двата случая ТИ плащаш, а после носиш нещо с лого, на което правиш реклама. Какво те грее кой е производителя като следствието е същото?
И, както са ти казали, носи си платнена торба от вкъщи.  Peace
Хем е без лого, хем е за многократна употреба, хем не замърсяваш.

# 759
Леле, още пишете по темата.Аз вече се примирих и свикнах. Но така и не си купих торба. Единствено от Джъмо като пазарувам, вече ползвам за опаковка торбите с детските мотиви на касата / но за подарък/.....Но за мен пак нищо. Свиква се.... Боклуците са навсякъде, де да можеше да се спре с боклука само с тези торбички, ако не се ползват..... ама такива сме си.....

# 760
А всички Вие дето си носите Ваши торби, купувате ли си продукти, които са опаковани в найлонови торбички? А кисело мляко, безалкохолно и бира в пластмасови шишета? Хора, не виждате ли, че всичко е опаковано в пластмаса и торбичките са една капка в морето?
Усилията трябва да са насочени към използването на бързоразграждащи се материали(в това число и бързоразграждаща пластмаса), а не в отричането на това и онова! В почти всички заводи за торбички в България се произвеждат и такива от екологични, разграждащи се или био-компостируеми пластмаси

# 761
mipopov , моля те, дай ми адрес, на който да ти изпратя десетина платнени торби, без надпис, та да мирясаш вече!
Никой зорлем не те кара нито да си купуваш пликове, нито пък да разнасяш такива с рекламни надписи.
Ако не си нося нещо, където да си прибера продуктите, изобщо няма да се замисля дали да дам тези грешни двадесет стинки за торбичка и дали тя ще ракламира някаква верига.
Такъв е законът, така ще се прилага и толкоз. Какво се нищи тая тема и наистина възкръсва като феникс из пепелищата.
Ако на някой не му изнася, да емигрира в страна, където пустите торбички са безплатни.
То бива мрънкане, то бива недоволство, ама тези пет стотинки ли преобърнаха семейния ви бюджет!
На сто страници се обясни подробно защо се въвеждат такива мерки, дадоха се безброй доводи, ама  mipopov си иска "безплатните" найлонки и туй то. Пирамида ли ще си строиш от тях?

Peace

/не мойш Wink/

# 762
На сто страници се обясни подробно защо се въвеждат такива мерки, дадоха се безброй доводи, ама  mipopov си иска "безплатните" найлонки и туй то. Пирамида ли ще си строиш от тях?

Peace

/не мойш Wink/

Хахахаха, този пост го бях пропуснал. Добре, че ми го показа. Явно само baibibi не е разбрала, че проблема не е в безплатните торбички, а в друго... Ама това "другото" май е трудно за разбиране от някои...

# 763

Peace

/не мойш Wink/

Мисля, че има разрешение на проблема с "отписването"  Embarassed
Ако темата се заключи, просто няма да има повече нови отговори...
(Един скандал, и... готово...)

# 764
А всички Вие дето си носите Ваши торби, купувате ли си продукти, които са опаковани в найлонови торбички? А кисело мляко, безалкохолно и бира в пластмасови шишета? Хора, не виждате ли, че всичко е опаковано в пластмаса и торбичките са една капка в морето?
Усилията трябва да са насочени към използването на бързоразграждащи се материали(в това число и бързоразграждаща пластмаса), а не в отричането на това и онова! В почти всички заводи за торбички в България се произвеждат и такива от екологични, разграждащи се или био-компостируеми пластмаси
Честно казано, мен отдавна ме притесняват подобните опаковки.
И в последно време наистина си мисля, че торбичките са ни най-малкия проблем.
Защото както си пазарувам с платнена торба, така после събирам цяла торба с опаковки - било то тарелки, било то от кис. мляко, било то пластмасови кутийки от салати. Вярно, хврълям в жълтата кофа, ама пак ми се вижда прекалено.

Общи условия

Активация на акаунт