Пазаруване от UK чрез Габко

• 11 002
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Цитат
А и какво означава 5% лоша статистика?! Това само в България го има, "овцете" да се премиряват с "лоша статистика".

Ако искаш да ме наречеш ОВЦА, кажи ми го направо. Когато работят хора, винаги стават грешки, повярвай ми при Г. грешките са в пъти по-малко отколкото при Български пощи, защо не си ги ползвате? Та повече от 30 % от пратките ми се КРАДЯХА! Пробвала ли си да си потърсиш правата или да проследиш нещо? Цената, която Гъбко дават е спехотворна за прекрасното и коректно отношение което вече много време получавам от тях!

И честно направо ги съжалявам, като гледам с какво отношение и интриги трябва да се занимават.... Sick

Когато ми се изгуби пратка с Български пощи ми се възстановява сумата от съответния продавач, а в момента това няма как да стане, защото човека си има проследяващ номер. Мен не ме интересува колко работа имат Габко, за мен е важно да ми пристигат нещата. Ако не могат да се справят да не се занимават с това, има лесно. Но с това мислене до никъде няма да стигнем. Аз си плащам, те не ми вършат услуга. Аз нямам нищо против лично тях, ако с друга фирма ми беше изчезнала пратка и от тях щях да си търся правата. Проблема е, че те трябва да носят отговорност и да си следят нещата и ако нещо изчезна заради тях, те да си носят последствията. Не може да ги оправдаваме с това, че имат много работа, баси смешното оправдание  Whistling

# 16
разбира се, че ако имате тракинг номер, по който пратката е приета от техен служител , трябва да възстановят сумата за загубената ви пратка ! Сори, нямам нищо напротив Габко, но това е тяхно задължение !

# 17
  • Пловдив
разбира се, че ако имате тракинг номер, по който пратката е приета от техен служител , трябва да възстановят сумата за загубената ви пратка ! Сори, нямам нищо напротив Габко, но това е тяхно задължение !

Точно, аз също нямам нищо против тях , но смятам, че точно така трябва да е и то не само за Габко , но и за останалите фирми превозвачи. Но докато има хора да разсъждават, като Рима, нещата трудно ще се оправят.

# 18
Рима, ако ти изчене пратка за 50-100 и  повече лири и имаш тракинг номер, с който виждаш че е приета от тях, спедитора ти праща подписа, че е приета от тях искренно се съмнявам, че така ще мислиш. Грешки стават, но за това се носи отговорност. Това не са интриги а самата истина.

# 19
Какво стана в крайна сметка? Възстановиха ли ти парите за изгубената пратка?
Още в началото - мисля, че беше преди 2 год, ми загубиха една игра. Изпратих им потвърждение, че е получена на техния адрес и ми възстановиха парите.
Самият факт, че издават касови бележки, ме кара да мисля, че са регистрирана фирма и ако има проблем може да се обърнете към Комисията за защита на потребителите. Но по-добре първо се разберете с тях, за да си спестите още разправии.

# 20
Какви са им таксите ?Харесах една раница за дъщеря ми за 9 лири.Колко ще ми излезе до тук?Не можах да разбера нещо.Но и до сега не съм пазарувала от посреднически фирми.
Относно темата,всеки трябва да си търси правата.Ако имат много работа,да си наемат повечко хора,не може да не носят и да да не поемат отговорност.Затова са такава фирма,те печелят от това.

# 21
Включвам се в отбора на хората с липсващи пратки, от началота на август , чакам пратка , пиша мейли ,обаждам се, и все ми казват,че с всеки следващ курс ще пристигне и все още няма нищо, сега ми казаха,да чакам 7 септември щяла да дойде ще видим, имам тракинг номер, пратката им е доставена на адреса в Лондон на 13 август, ще видя какво ще се случи и с този курс! Sad Confused Tired

# 22
Сега виждам темата и не мога да не взема отношение и аз, като прясно потърпевша  Crossing Arms
Ползвам услугите на Габко от година и половина, много бях доволна от отношението им, имам получени стотици пратки,  но в последния курс има загубено едно яке, за което многократно писах и се обаждах и категорично не съм доволна от отношението им по случая.
До момента никой не е обърнал внимание на моите писма, отговор нямам, едно момиче ми отговори на телефона "Ами какво да правим, пишете на Теско, те не са го пратили"...!  Shocked Ама как не са го пратили, като е отразено навсякъде-във фактури, с тракинг номер, всичко.
Просто го загубиха якето и сега ни лук яли, ни лук мирисали.
Аз се бях простила вече с това яке, но сега като ви чета, ще си предявя и аз правото на компенсация.
В крайна сметка това им е работата, затова и получават възнаграждение. Ниско-високо, каквото са си определили, това им плащаме  Peace

# 23
Между другото моята пратка също е от Tesco! Sad

# 24
Между другото моята пратка също е от Tesco! Sad
Съжалявам, много е неприятно, наистина.
Моята поръчка със загубеното яке беше от 08.08(получена на 10.08 на адреса!).

Ами то по същата логика може отвсякъде да е и на всякаква стойност. Я да ти загубят пратка за 500-1000 лири, да видим как ще се чувстваш...ама то на чужд гръб и 100 тояги са малко.

Нали в крайна сметка това е доверието-как иначе плащаме предварително всякакви неща и ги пращаме просто ей така на техния адрес?
За мен не е въпросът за якето, а за пробива в доверието, аз вече всеки път ще си мисля, че може да ми загубят някоя пратка ей тъй, без никакви последствия за тях!

# 25
  • Пловдив
Моята пратка, както вече писах, също е доставена на адреса им на 10.08. Все още чакам...... Crossing Arms

# 26
  • София
Надявам се да се разберете, но дори и да получа чужда пратка на познат не бих я дала на собственика й без знанието на Габко

Ползвам рядко услугите им то само за неща, които не се доставят до България. Разчитам, че ако някой получи нещо мое ще го върне а няма да го държи като "откуп", докато си оправи ядовете с доставчика.
Гледам какво получавам! Последният път почти си отказах моята поръчка, защото на кашона пишеше AMAZON, а аз не чаках нищо от тях. Добре, че се сетих, че сайта (Javari) е сайт на Амазон. Въпреки моето име върху кашона, още в колата проверих нещата вътре мои ли са.

# 27
  • Пловдив
Аз се надявам  да са повече съвестните хора и ако наистина някой е получил грешна пратка, съответно да се свържи с Габко , за да се оправят нещата. А и аз предполагам, че Габко записват имената на пратките заедно с адреса на който са доставени или нещо подобно, с което да могат да проследят на кого са изпратили дадена пратка.

# 28
  • София
записват друг път, поне ако си вземеш пратката от офиса, нищо не записват - маркират в компютъра, че е получена и толкова, дори не искат документ за самоличност - казваш си имената и това е - нищо по-лесно от това да получиш чужда пратка  Peace

# 29
  • София
Надявам се да се разберете, но дори и да получа чужда пратка на познат не бих я дала на собственика й без знанието на Габко

Ползвам рядко услугите им то само за неща, които не се доставят до България. Разчитам, че ако някой получи нещо мое ще го върне а няма да го държи като "откуп", докато си оправи ядовете с доставчика.
Гледам какво получавам! Последният път почти си отказах моята поръчка, защото на кашона пишеше AMAZON, а аз не чаках нищо от тях. Добре, че се сетих, че сайта (Javari) е сайт на Амазон. Въпреки моето име върху кашона, още в колата проверих нещата вътре мои ли са.

Един нормален човек! Благодаря за включването!

Общи условия

Активация на акаунт