Отговори
# 120
Триколките са хубави,стига детето да не му се доспи на разходката.

# 121
Да, затова следобед ще можем да излизаме с нея. А преди обяд да сме с количката, защото се случва да придреме за 15-20 мин. Така съм го замислила.  Laughing Благодаря за отговора!   bouquet

# 122
  • у нас
Мишонка ми изпрати паролата  Peace

мерсиииии  bouquet

# 123
LITA_ ,да ти кажа аз зор нямам,ама като се преберът от работа и ме почват всичките,онова проходило,другото,третоо,едното и по малко от Диди било...вече удар ще получа,все едно те ще бягат по нея...
Целувки на всички малчовци!  Mr. Green  Hug  Heart Eyes

ти пък какво им се вързваш, като си нямат друга работа да гледат чуждите деца какво правят.
ей го Мити.. отива дърпа чекмеджето вади си чорапите носи ги до кошарата си и ги пуска, и така с всичките си 20 чифта,
после всичките си тениски, и за десерт ако се докопа до покривчицата я дърпа и всичко пада наземята...
луда ставам...

# 124
  • София
Мишонка ми изпрати паролата  Peace

мерсиииии  bouquet
Може ли и на мен  Blush .

LITA_ ,май не ти е никак скучно  Mr. Green .

# 125
  • у нас
Сега гледах снимки и се присетих преди година как всички искахме да се отървем и да раждаме,  а Яничка само повтаряше че иска да си износи до термин Joy някаква носталгия ме налегна по бременността Blush

# 126
 newsm47 newsm47 newsm47 здравейте момичета .Аз така се изгубих ,че направо сигурно сте ме забравили. С това хубаво време не можем да се приберем в къщи .Добре че мъж ми като си е в къщи и виси във фейса ,та като си обере фермата набързо прегледам снимките и толкоз с компа. Та стига съм се оправдавала ...............  
Ние сме си в общи линии страхотно .Кърмим се сутрин и вечер ,а през останалото време папка супички ,но задължително пасирани-не иска въобще да яде ситно нарязани зеленчуци,дори и млякото с ориз пасирам.Имаме си 8 зъбчета и тежим 8415 кг -финна мацка ще да е .Мисля даже да я запиша във Визаж Laughing На кратко това е около нас -едно и също -ходим на разходка прибираме се тя спи аз готвя( рядко спи в нас ,обикновенно си взима съня в количката) ,ПОСЛЕ АЙДЕ пак навън и така до към 21.00 часа ,къпане и гмур в леглото.

Днес надникнах при септемврийките 2011  и ми стана едно носталгично. Всеки ден се раждат бебчета ,такова настроение и трепет .........направо настръхнах.Толкова е хубаво ................ Simple Smile
Аз за наближаващият ни рожден ден съм в такова чудене как да е ,че се побърквам вече-още от сега си измислям менюта за вечерта ,тогава ще са само бабите ,дядовците ,лели ,чичовци абе около 14 човека. Само не знам дали да си го правя и с бебешорите където излизаме-то ако е хубаво времето лесна работа на кафенце и готово,но ако е дъждовно трябва в нас .Уффффффф  Вие как ще го посрещате или сте го посрещнали вече

Не на последно място изкам да чиститя Рожденните дни на всички мънички съкровища и да им пожелая много здраве ,щастие ,късмет и да имат най-безгрижното детство.

Лека нощ .

# 127
Честит 1-ви рожден ден на септемврийските съкровища-Данаил на мама Antonia и Бебе Теодор на мама Ember!Пожелавам им безгрижно детство изпълнено с много игри!Весел празник!

Усмихнат ден!  Heart Eyes

# 128
  • Варна
Момичета, днес е нашия голям ден! Снощи до късно приготвях тортата, а сутринта станах много развълнувана и щастлива.
Даниелка, благодаря за поздравленията!
Ембър, честит празник и на вас!

А вчера по случай днешния голям ден, малкия мъж се пусна и направи първите си 3 самостоятелни крачки. Още е много неуверен и предпочита да пълзи, но тава не му пречи да прави непрекъснато щуротии.

Хубав ден момичета! Hug

# 129
ЧРД на Теодор и Данаил да са живи и здрави много обичани и щастливи    bouquet  bouquet

Ние ходим на разходка без количката следобед, отиваме на едно кафенце (за бургаските мами - кафето на народен юмрук) където има къде да си беснее Мити.Двамата с баща му вземаме колата му акумулаторната слагаме наколенките и го пускаме Simple Smile
нашия беснее на воля. така се редуваме с татко му кой да е след него и дори кафенцето мога да си изпия спокойно.
абе с мъж под ръка си е друго честно казано... Laughing

# 130
  • Пловдив
Ехо, привееет Simple Smile

Влизам само да Ви се обадя, че сме на линия и да честитя първите рождени дни на всички вече пораснали сладурчета!!!

Ще се включа пак, когато успея да Ви изчета Hug

# 131
Честит 1-ви Рожден ден на Данаил и Теодор!!!
Да са здрави, весели, засмени!
Честити краченца на Дани! Хайде сега с кака и батко разходки, а мама ще пие кафенце и ще им се радва!
Ники вече се пуска обаче на първата крачка тупва по дупе  Joy само това прави и мисля, че му е кеф, смее се и ме поглежда срамежливо, т.е. свежда глава - виноват, така си го обяснявам аз. Стават все по-големи образи, големи щуротии измислят.
nansi_21, по-назад писах как смятам да протече деня, но пак ще споделя програмата ни, както съм си я подредила ("ако не ми мине котка път"), че все нещо се променя и плановете ми "отиват на кино" hahaha От 10 часа ще се съберем у дома с моите колежки и наборите на Ники - 2 момиченца и едно момиче, както и братовчетка ми с племеника на 2,5 год., т.е. с Ники стават 4 бебчета и 1 дете. Не мисля, че за тази възрат на годинка, годинка и половина е подходящо да е на друго място. Най-удобно и за мен и за бебчо е да сме си в къщи, където сме в свои води. Ще поукрася като за special day и ще има сандвичи, фрешчета, сладки и кафенца за нас мамите, за малките щапчици, свирки и подобни, татковците отвън на кафето, по някое време ще донесат тортата (цеха е на 200 м.) и в чинийки и торбички за в къщи ще сложа от сладките, санвичите, и по едно малко подаръче, което все още не съм решила какво ще е (давайте идеи, ако се сетите нещо) и това е. После Ники ще си спинка спокойно, а аз ще се приготвям за седянката вечерта с бабите, дядовците, две прабаби и чичо, общо 10 души с мама, тати и най-големия човек. Това е моят замисъл. Добре, че в събота не сме на работа вечерта, иначе щеше да е супер интересно, изпращам едните гости, посрещам  другите  Rolling Eyes

# 132
Привет и от нас! Не съм писала отдавна, само ви прочитам от време на време.

Първо да честитя на всички рожденици днес и от предните дни - да са живи и здрави, много обичани, а мама и тате много да слушкат Wink !

Иначе ние се прибрахме от консултацията за годинката (малко по-рано отидох), пуснахме изследвания за кръв и урина, теглихме се - 11 кг, 78 см. Но сега се оказа, че на годинката (след няколко дена) аз пак трябва да ходя да й бият някаква ваксина. Милата ми, вече като види лекар и започва да реве и без нищо да й правят, хич не обича да я барат, да не говорим да я боцкат. Иначе сутринта пак си беше приключение с взимането на урина със стерилно контейнерче, но добре че тя седи на гърне,че ми беше по-лесно (залепям контейнерчето и я слагам на гърнето).
Ние ще празнуваме кръщене и рожден ден на 3 септември, събота, за да е удобно на гостите. Ще се кръстим по обяд, ще се почерпим на заведение и след това свободна програма  Wink .
Ние засега не сме проходили, иначе вървим хванати за една ръка, очевидно проблема при повечето деца е да се преодолее страха. Имаме си някои нови номера, сочим с пръст разни предмети и приказваме, а и като я питаме за конкретни предмети, ги знае. Непрекъснато ми прави бели - всичко, което хване, го хвърля на пода, а играчките й омръзват бързо. Само ходи да се закача с котката, дърпа я за козината, след което цялата става в косми. Само бели ми прави, винаги трябва да има някой след нея да я варди и да оправя.
Пак много писах. Извинете ме! Лек ден!

# 133
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ВЧЕРА И ДНЕС !!!   bouquet  Hug  Heart Eyes
Колко големи ни станаха децата!

Миме, снимките са правени на вилата ни на 30км от София. Наистина разкошно местенце!

Сега гледах снимки и се присетих преди година как всички искахме да се отървем и да раждаме,  а Яничка само повтаряше че иска да си износи до термин Joy някаква носталгия ме налегна по бременността Blush

Аз затова не само, че стигнах до термин, а и преносих.  Mr. Green

# 134
Благодаря за пожеланията   bouquet  bouquet  bouquet

и аз да чиститя на днес порасващите ни дечица

Бъдете живи и здрави,много щастливи и обичани,и кой повече,кой по-малко палави 
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт