.
здравейте момичета .Аз така се изгубих ,че направо сигурно сте ме забравили. С това хубаво време не можем да се приберем в къщи .Добре че мъж ми като си е в къщи и виси във фейса ,та като си обере фермата набързо прегледам снимките и толкоз с компа. Та стига съм се оправдавала ............... 

само това прави и мисля, че му е кеф, смее се и ме поглежда срамежливо, т.е. свежда глава - виноват, така си го обяснявам аз. Стават все по-големи образи, големи щуротии измислят.
От 10 часа ще се съберем у дома с моите колежки и наборите на Ники - 2 момиченца и едно момиче, както и братовчетка ми с племеника на 2,5 год., т.е. с Ники стават 4 бебчета и 1 дете. Не мисля, че за тази възрат на годинка, годинка и половина е подходящо да е на друго място. Най-удобно и за мен и за бебчо е да сме си в къщи, където сме в свои води. Ще поукрася като за special day и ще има сандвичи, фрешчета, сладки и кафенца за нас мамите, за малките щапчици, свирки и подобни, татковците отвън на кафето, по някое време ще донесат тортата (цеха е на 200 м.) и в чинийки и торбички за в къщи ще сложа от сладките, санвичите, и по едно малко подаръче, което все още не съм решила какво ще е (давайте идеи, ако се сетите нещо) и това е. После Ники ще си спинка спокойно, а аз ще се приготвям за седянката вечерта с бабите, дядовците, две прабаби и чичо, общо 10 души с мама, тати и най-големия човек. Това е моят замисъл. Добре, че в събота не сме на работа вечерта, иначе щеше да е супер интересно, изпращам едните гости, посрещам другите
!
.

някаква носталгия ме налегна по бременността 
Препоръчани теми