Отговори
# 150
пак съм аз  Grinning

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Nat003 и на Ади на Vani666 /дано не пропускам някого/ -
бъдете живи и здрави!

bouquet   bouquet   bouquet

БЛАГОДАРЯ   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
НА СВОЙ РЕД ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ЗА МАЛКИЯ БАНДИТ

newsm24 Wine Glass Wine Glass Wine Glass Wine Glass Wine Glass Wine Glass Wine Glass Wine Glass Wine Glass Wine Glass Wine Glass Wine Glass Wine Glass Wine Glass Wine Glass Wine Glass Wine Glass Wine Glass Wine Glass beer beer3 beer2 cheers newsm19 newsm19 newsm19 Popcorn Popcorn Popcorn

# 151
Lita  благодаря ти много утре ще правим прощъпулник:)
На тези които вече са на годинка честито растете умни и щастливи деца[/i][/color]
Аз незнам дали скоро ще пиша вчера израждахме персийката ни сега имам д агледам още 4 бебета и в нас е лудница   bouquet
Весело лято на всички ще влизам да чета когато мога ,мъжа заминава пак извън Бг и ще липсвам от страниците известно време Mr. Green чао

# 152
Честит Рожден Ден на Теди и Дани (на патерици) и на Ема и Йоана! Да сте живи, здрави и много щастливи дечица и мама и тати много да ви слушат!

Честито на проходилите маймунки. Нашата Ема се пуска за няколко крачки, но видимо я е страх, веднага сяда по дупе. Аз вече имам зор да се пуска сама, че ми писна да я водя, а и тя опищява орталъка, ако не я водя там където иска.
Щица, аз също все още кърмя малката сутрин и вечер, а понякога и през деня по веднъж. Бабите ме питат докога смятам да го правя и не е ли време вече да спирам, но аз твърдо им отговарям, че докато не заместя и последното млечно хранене с твърда храна не виждам нужда да давам по 11лв за кутия с АМ при положение, че си имам безплатно.  Mr. Green Та така ги затапвам, мъжът ми в общи линии е доволен и няма нищо против.
Палмирка, честити ви котенца, сега направо сте си детска градина у вас.  hahaha
Честит имен ден на празнуващите днес (Нат, Ади)   bouquet. А какъв празник е днес, всъщност?

# 153
  • София
Честит първи рожден ден на Дари, на Теодор и Дани, на Ема и Йоана!!!
Да растат здрави и усмихнати, будни и любознателни, палави и игриви!!!

Честит имен ден на Нат и Ади!!!   bouquet
Честити ходещи крачета на Преси, Дани, Мария, Николета!!! Да стъпват смело и уверено, само напред!  Heart Eyes
Виктория, много ви е сладък Мечо! А защо не си го поръчаш от Интернет? Видях, че и във Фемили.бг го има - http://family-bg.com/prX_2660.htm , а доставката от там е само 3 лв за София.
Шица, ще споделиш ли името и координатите на доктора, при който сте ходили? За тази юздичка при Никола още от раждането му сме се зачудили с педиатъра. Сега заради тази на горната устна предните му 2 зъба са доста раздалечени. Според него проблемът бил само козметичен, но аз искам да чуя и специалист какво ще каже по въпроса. Благодаря ти!
v_spasova без да искам съм се възползвала авансово от съветите за подаръци към Рали. С парите от кръщенето купихме дървена масичка с две столчета и столче за колата. От масичката сме много доволни - от светло дърво е и се вписа идеално в обстановката вкъщи и сега се ползва и като холна масичка. И понеже дадоха парички и за Ивана, мислим да й вземем нова по-стабилна количка за кукли, която и Никола да ползва навън за бутане.  Wink
Велизарка, според мен триколките, които се ползват вместо количка не са много удобни за бутане, защото трудно се управляват. Също нямат много място за багаж. А и децата със зор ги карат после самостоятелно, понеже трудно достигат педалите. Ако искаш пробвай първо на някоя позната да побуташ и си прецени дали си струва. Говоря за триколките от този тип - http://www.bebe-best.com/images/a3/q790l1.jpg
Иначе има много хубави триколки, като тези на Кетлер - http://www.toytownbg.com/uploads/products_pic/product_pic1_4771.jpg, но те са за по-големи деца. Ние имаме такава - http://www.toytownbg.com/uploads/products_pic/product_pic1_4264.jpg , която е за деца над 15 мес. и наистина Ивана на 1,5 год. се научи да я кара. Сега за РД на Никола съм решила да му вземем нещо подобно - http://ecx.images-amazon.com/images/I/41im1FyPD5L._SL500_AA300_.jpg

Приятен петъчен следобед на всички! Аз отивам да приготвям багажи, защото заминаваме отново при баба на Габрово за една седмица, където ще отпразнуваме и РД на малкия разбойник.  Heart Eyes

# 154
Честит празник на всички именици!
Честито и на порасналите Ема, Йоана и Елис!
Всички да са здрави и щастливи!!!
Мирка, благодаря ти, от това се опасявах и аз. Много нестабилни ми изглеждат, но харесах една на Мони (въпреки че изчетох много негативни отзиви) с метална рамка и болтовете не се завиват на пластмаса, дръжката също е метална и е заварена, колелата са с гума. Това гледах като избирах, но вече казах на колежките, връщане няма  Laughing Всъщност има и гащички като на паяка, освен седалката, които после се махат, така ще му е по-удобно и няма да си натоварва гръбчето, че какъвто е отпуснат понякога.... А педалите и сега почти ги стига, някакъв по-различен модел е това. Към края на септември ще пиша отзиви  hahaha като я ползваме 2-3 седмици.

# 155
  • Варна
Честито на порастналите Ема и Йоана!Щастливо и палаво детство на тях, и много здрави нерви на майчетата!
Честит имен ден на празнуващите!

Велизарка, нашата триколка е такава . Но е за баткото, който много бързо се научи сам да я кара. А дребния само се бута да се вреди, но не  може. Mr. Green

Относно кърменето, чудя се на тези близки, които го коментират. newsm78 Все пак те самите нямат никакво касателство с кърменето. Засяга си само мама и бебе. Защо е този напън да се спира или не? Недоумявам ги тези неща.
Мойто гардже и суче, и яде манджа, и АМ пие, ама аз та съм си преценила, че му е добре. Кога какво точно ще яде/пие. Peace

# 156
  • у нас
честито на порасналите дечица:) да сте здравички, игриви, палави и обичливи:)

утре е кръщенето ни:) малко ми става напрегнато Mr. Green Mr. Green дано всичко мине както сме си го намислили Peace

# 157
честит рожден ден на всички деца и страхотен празник на вас родители ! да са ни живи и здрави , много усмивки да греят на лицата за да ни стоплят сърцата !пожелавам им много щастливи моменти с мама и тати всеки ден и весели игри с приятелчетата!  :bouquet :този букет е специлно за майките

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 00:44 от nive

# 158
Giada, Лактана Био е страхотно и не запича. Препоръчах го на бебе със запек и малката се оправи.
благодаря за препоръката!!!

geryalexanrova, благодаря и на теб! извинявам се, ако съм забравила някого, просто понякога ме домързява да пиша, след като съм чела, и после забравям. мисля, че и Божилова също ми писа по въпроса за АМ, и на нея благодаря  Laughing

Относно месенето на роднините в кърменето, в моето семейство е така - всеки дава акъл и знае най-добре.

Момичета, на крак съм от 6 сутринта, вече една седмица малката не ни оставя да се наспим! Нощем заспива трудно, после се буди по няколко пъти, и не заспива по половин-един час. Научи се да спи при нас, върти се по цялото ни легло, тръшка се, удря ме, гушка ме.......Ужас  #Crazy Лошо подходихме ли, мъчи ли я нещо, навик ли стана.....не знам вече, но е много мъчително. Давам й да суче, но това ни най-малко не я приспива. Май ще пробвам нещо хомеопатично от типа на хамомила или дормикинд, но съм малко предубедена в ефекта от тях............На някой случвало ли му се е нещо подобно? Рових из интернет, но точно такова описание на малка нощна лудост не открих  Confused

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 08:30 от Giada

# 159
Най -накрая писанка прие котенцата и вече ги кърми а аз не ставам на два часа да ги храня  Peace. Дори прочетох малко от това ,което сте писали, но нямам време да се включа с повече Simple Smile лек  и хубав уикенд на всички и приятни разходки   bouquet

# 160
  • София
Giada ,бъзиках се.Не съм се засегнала или нещо подобно  Grinning .
Относно спането и при нас са едни циркове ,много ми е болна тема .Нито заспива като хората ,нито спи като хората.И аз започвам да се чудя къде сбърках и как да я науча да заспива .

Палмирка ,направо ви завидях за котетата  Party .

Относно кърменето  ,ако не се беше наложило да лекувам разни неща ,сигурно още щях да си кърмя Йоана.Никога не бих допуснала някой да ми се меси в това.Още в началото ги бях сложила на място и им дадох да се разбере ,че от хора ,които не са кърмили ,акъли не приемам.А на Маша довода е един от най - добре затапващите  Grinning .

# 161
  • у нас
отиваме да се кръщаваме newsm53

# 162
Здравейте на всички Simple Smile
Да се включим и ние с почти година закъснение Simple Smile

# 163
Giada, все едно описваш нашия случай на спане...И аз се чудя какво го мъчи - зъби, коремче, нещо друго? Дали го сърби някъде или боли и не може да си каже..... Дано скоро се научи да спи по-спокойно. Побвах да давам Дормикинд - никакъв ефект...

Tommelise - Всичко ще е наред и ще имате малко християнче. Ще чакаме снимки Simple Smile

Вчера избрахме подарък за Иво за РД от баба му и дядо му - триколка, като на снимката която сте показали. В магазина я пробвахме, Иво си умря от кеф да върти кормилото, ама още не стига до педалите. Нямам търпение да му я подарят официално и да се учи да я кара из нас и навън. Simple Smile. Ние му купихме детска палатка - дано му хареса да си играе вътре, или поне да си паркира колелото там Simple Smile.

monioni - Здравей  Hug

# 164
  • Варна
Джада, и при нас е същото със спането. Понякога го виждам как се напъва и се свива както при коликите и после като попръцне и се успокоява. Друг път си мисля че е от зъби. Но най-много си мисля, че се дължи на сънуваното/от преживяното през деня/. Със сигурност е период, който ще отмине, а дотогава стискай зъби  Tired. Аз като видя голям зор през ноща, ставам правя едно шише АМ, давам му го и го оставям в кошарата. Той сам си го пие и после много бързо се унася.

Tommelise, чакаме снимки! Нашето кръщене е утре.

monioni, добре дошли! Разкажи ни за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт