Е, не съвсем свободно, още е като пияница и иска да я водя все още. Странното е, че на вън ходи по-добре, вкъщи нещо не й е кеф. Може би се дължи на обувките, знам ли.
.
.
Като изключим буденето през нощта моята принцеса е непрекъснато усмихната, на всички вкъщи , навън - голям бонбон си ми е
Както са и всички малки душички

Гледам си детенцето, но вече хич не ми се стой в къщи и затова се връщам на работа от октовмри, но на половин ден - да имам време и за моята сладкишка 
), да се разхождам по света и у нас
!
Всичко мина прекрасно!!! Кръстници им бяха двама братя близнаци, приятели на семейството и бяха много интересна гледка. Ще кача скоро снимки във фейсбук, та да ни видите. И тук ще сложа някоя снимчица, за необичащите фейсбука 

и на всички дай Боже такива добрички и грижовни баби 
И ние сме се запътили натам, но може би ще е по празниците около 22 септември.
Може ли кръстниците да са двата (кумовете ни) или трябва да е единия от тях?

Най-сетне, след 5 месеца учене, накрая схвана за какво иде реч и вече се придвижва из апартамента самостоятелно и безопасно
(безопасно, защото п0реди се придвижваше държейки се за нещо и по няколко пъти на ден падаше, я заедно със стола, я някой шкаф като се отвори 

...Та ей затова, МОЛЯ, някой ако има идея за подарък, който не заема място, ще съм много благодарна 
Яд ме е на това, че не посочва определен модел, а държи на марката, а така не мога да сравня
Моля, ако някой може да каже някоя дума и за Britax-а, и за Recaro-то

Препоръчани теми