Отговори
# 135
Поздрави за едногодишните пораснали септемврийчета и от нас! Много хубави емоции и незабравими спомени от първия рожден ден пожелавам на всички!   bouquet

Влизам да се похваля, че Мария проходи. Изминава разстояние от около 2-3 метра с разперени ръчички, пазейки равновесие. Много е смешна - една такава хилава и дребна и се клати като патенце. Все още не е много стабилна, та се чудя да правя ли прощъпулник в сряда или да изчакам. Най-вероятно ще я наблюдавам в следващите няколко дни и ще преценя.

# 136
Честити първи годинки на сладурковците!

Юлия, честити първи стъпчици! На най-прекрасни места да я отведат!

# 137
Юлия, честити първи стъпчици! На най-прекрасни места да я отведат!

Благодаря! Hug

# 138
Здравейте момичета! Драго ми е да прочета как се развиват дечицата на всички. С наближаването на годинката си стават все повече хора, и по-малко бебета!  Laughing Аз тия дни направих интернет пауза, че нашата наследница ни умори. Има някакви проблеми със съня, подозирам зъби или че я боли стомахчето - не знам. На приспиване почва да се тръшка по леглото - от корем по гръб и обратно, става, изправя се, пак ляга и така се проточва.........Денем пак е много раздразнителна, вчера ни беше побъркала. После внезапно се успокои, след като хапна праскова и напълни памперса   Mr. Green Продължава обаче да се гуши в мен, докато аз се опитвам да свърша каквато и да било домакинска работа, и да пищи за внимание. Яденето е един безкраен рев и мрънкане за нещо, което не разбирам какво е.
Не се оплаквам де, ще преживеем и това.

И тя проходи преди 2 дни, а днес вече прекосява стаята. Много се радва, и накрая даже си ръкопляска  Laughing. Май е време и аз да меся питка!

Flash Dance, мерси че сподели за АМ. Аз вече се замислям да си покърмя още малко, но мъжът ми и роднините няма да ме подкрепят. Има ли някой добри отзиви за АМ, което не запича? Че при нас май това е проблем.

И хаха, много смешно - вчера малката се опита да ми обясни с мучене, че иска от моя хляб. На нея бях дала сухар, който тя почна да поставя на масата, после пак си го взима, гледа ме и мучи. После се пресяга към моята филия, и така докато не разбрах какво иска. Баща й казва, че била Петкан  Mr. Green от Робинзон Крузо.

Извинявайте за дългото словоизлияние, но явно ми се е събрало за 2-3 дни.

# 139

И хаха, много смешно - вчера малката се опита да ми обясни с мучене, че иска от моя хляб.
Laughing Laughing Laughing Моя пък директно посочва и си иска "мамо дай". Честити проходили крачета и на вас!:) Лелеее, нашия ще грабне приза най-голям мързел, който не иска да проходи...  Laughing Heart Eyes

# 140
  • Варна
Благодаря ви момичета за милите думи!

На още непроходилите, ще кажа, че дъщеря ми тръгна да върви на 1г,месец и половина. Но тя не тръгна ами направо си хукна. Просто един ден както си беше в другия край на коридора аз я повиках и тя си дойде. НА самоход, при това съвсем стабилна. И послееее каквото търчане съм търчала след нея на никой не го пожелавам. Тъй че спокойно мами, не бързайте, че не се знае как ще е като проходят. Heart Eyes

# 141
Giada, Лактана Био е страхотно и не запича. Препоръчах го на бебе със запек и малката се оправи.

# 142
Честит 1-ви рожден ден на нашите мили съкровища-Йоана на мама Kalinastamatova и Ема на мама Ivcho81!Много щастливи да растът,малките госпожици и много послушни!Весел празник,момичета!

Топъл и усмихнат ден !  Heart Eyes

# 143
Честит първи рожден ден на Ема и Йоана, както на всички останали дечица,
които празнуваха през последните няколко дни!!!

Бъдете здрави, щастливи, весели и много обичани!!!

Весел празник и на вашите родители!!!

# 144
Здравейте! Аз пак се затрих, ама нещо не ми се влизаше да чета.
Честити рожденни дни, крачета, зъбки... кой каквото празнува! Живи и здрави и все повече неща за празнуване и поздравяване.

Аз да се отчета, в случай, че е интересно на някого - ние вчера водихме малкия да му режат юздичката под езика. Естествено, както и подозирах се оказа, че е необходимо да се среже и тази между венеца и горната устна. Aila навремето ми беше препоръчала един доктор и съм й много благодарна - чудесен млад човек, търпелив и усмихнат, а и въпреки, че кабинетчето му е малко и в една невзрачна жилищна кооперация, има добра техника и такива неща реже с лазер. За мен процедурата беше много по-голямо изпитание, отколкото за малкия. Добре, че беше таткото да го държи, че аз нямаше да мога. Сега се надявам скоро всички успешно да забравим за това.

Giada, за кърменето, какво да ти кажа... мен лично близките не ме подкрепят особено, че продължавам да кърмя. Е, не са ми и казали нещо конкретно, де. Аз просто имам вътрешна непоносимост към идеята да му давам нещо, което да бъде "като майчиното мляко", когато реално истинско майчино мляко имам... Ще го кърмя докато не въведа както трябва кравето мляко и да мога да му осигуря необходимото млечно хранене. Да не говорим, че всъщност имам психологическата нужда да продължа да кърмя, подозирам, че детето - също.

# 145
  • София
Честит празник на всички рожденици и техните мами!

Честити проходили дечица!
Аз пък никак не бързам Йоана да прохожда и ако мога да забавя процеса до към година и 2-3 месеца  Mr. Green ама кой ме пита мен .Малката е все по-стабилна и по-стабилна ,само и трябва да се престраши и да се пусне.

Aaaaaaaaaaaaaa Giada, и аз ти писах за АМ  Laughing !

Ааааааа и аз исках да си нося до термин ,никак не ми се раждаше  Mr. Green !

# 146
Честит първи рожден ден на Ема и Йоана!!
Щица браво че всичко е минало и вече се забравя  Hug

Честити първи стъпки на всички престрашили се Simple Smile

Леле Димитър вчера на разходката следобед какъв панаир ми спретна...
разхождахме се този път с количката из центъра с една приятелка с нейната дъщеричка която е колкото Мити, ходиха из центъра бесняха малките и малко след като се разделихме с нея
Мити започна да буйства в количката и не иска и не иска.. докато не го пуснах на собствен ход не млъкна, аз сама.. количката бутам малкия държа  той пък ми бута ръката и врещи да не го държа за ръчичка  Mr. Green абе панаир....
добрах се до магазина на майка ми  и там дойде мъжа ми да ни вземе... ooooh!

Добре че след 2 седмици тръгвам наработа, баба му да му мисли  Laughing

# 147
Здравейте отново!

Обръщам се към всички с една огромна молба!

Яна от месеци наред заспива и се събужда с любимия си Мечо /мече-кърпичка на NUK/,
който за съжаление се скъса.

Моля, ако знаете откъде мога да й купя нов, да ми пишете.

МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!

# 148
пак съм аз  Grinning

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Nat003 и на Ади на Vani666 /дано не пропускам някого/ -
бъдете живи и здрави!

bouquet   bouquet   bouquet

# 149

Почерпете се за мое здраве,аз много не го празнувам,този имен ден и все го забравям Mr. Green
Честит рожден ден на Празнуващите днес съкровища и честит празник на майките им-да са здрави най-вече Peace
Утре е нашето кръщене и така ми сее свило,все е дно кои знае какво newsm78

Общи условия

Активация на акаунт