Отговори
# 165
Хора, при нас положението е много тежко, нито мляко, нищо не помага. Вече и през деня прави така. Чак сега успях да я приспя, и довечера пак ще отиде докъм 11.30...А на мен хем ми е жал, хем съм й бясна, хем съм изтощена и ми се реве...........Виждам, че й се е доспало, но не и не. Днес вече я оставих да пореве малко, и после я приспах при мен на леглото. Определено мисля, че сгреших концептуално с приспиването още преди осем месеца, но минало-свършено. Чак почвам да си мисля, че са я урочасали, въпреки че винаги съм била скептична към тези неща.....Сега отивам малко да полежа и аз, като се пооплаках.

# 166
Giada, и при нас спането е голям проблем, аз вече толкова свикнах с буденето, че сама си го правя, дори и сладкишка да си спи. До 6-тия месец спеше по цяла нощ. От тогава започна да се буди първо по над 15 пъти на нощ и единственото което помага е кърменето. Давах и Дентокинд и Шуслерови соли N 2, и незнам от тях ли, от нещо друго, но се поуспокой - буди се по 2-4 пъти през нощта. Първото ни зъбче се появи съвсем скоро на 15-ти август. Но сега пак понякога се буди и незнае спи ли й се, място ли не може да си намери, а как жално само плаче милата Sad
И аз се надявам да премине този период, и всеки ден благодаря че все още имам кърма иначе просто незнам какво щях да правя.

# 167
Здравейте момичета!
Честит Рожден Ден на Симеон на Butlins! Да е жив и здрав и много да ви радва!
Чакаме снимки от Нат и Рали на кръщенетата на девойките.
 Аз да се похваля, както вчера писах, че Ема още не се пуска, то вечерта се пусна най-накрая и проходи. newsm53 Е, не съвсем свободно, още е като пияница и иска да я водя все още. Странното е, че на вън ходи по-добре, вкъщи нещо не й е кеф. Може би се дължи на обувките, знам ли.
 Сега чакам да ми доведат Део, който беше за една седмица на вилата при баба си и дядо си. От понеделник баща им пак е на работа и то в Благоевград. Та свърши ми свободията, оставам си пак сама с двамата. Чакам с нетърпение да отворят градините и да го пускам младежа.
monioni, добре дошла, разкажи нещо за себе си и за Ивайла.  Peace

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 21:26 от Машонка

# 168
  • София
А на мен хем ми е жал, хем съм й бясна, хем съм изтощена и ми се реве...........
Чувствам се по абсолютно същия начин.Стане ли време за приспиване и лошо ми става  ooooh!.   

Чакаме снимки от Нат и Рали на кръщенетата на девойките.

Да да   Grinning .

# 169
Разказвам Simple Smile
Ивайла се роди на 10.09 със секцио - за мое голямо съжаление, нямах разкритие много дълго и... Но след това всичко си тръгна както му е реда Simple Smile Като изключим буденето през нощта моята принцеса е непрекъснато усмихната, на всички вкъщи , навън - голям бонбон си ми е Simple Smile Както са и всички малки душички Simple Smile
Пълзи много, изправя се , но не иска да ходи - май й се струва трудничко още Simple Smile
А за мен - аз съм една щастлива майка Simple Smile Гледам си детенцето, но вече хич не ми се стой в къщи и затова се връщам на работа от октовмри, но на половин ден - да имам време и за моята сладкишка Simple Smile
Обичам да чета - вампирски любовни романи (като тинейджърките), да гледам филми (и сериали - всичко, което излиза в замундата Simple Smile), да се разхождам по света и у нас Simple Smile
Ако нещо друго ви интересува - питайте Simple Smile
Много се радвам на топлото посрещане, незнам защо толкова време отлагах да се присъединя към групата Simple Smile

# 170
Добре дошла, мониони! Виж, тук книги не сме се сещали да обсъждаме - нали си има отделни теми. Но нека да е офтопик - аз съм на "Яж, моли се, обичай" от един-два месеца  Blush. Но макар и бавно, напредвам  Laughing

# 171
Честит първи рожден ден на Симеон!!!
Да расте здрав и силен, щастлив и обичан!   Hug

Мирка, МНОГО ти благодаря!   bouquet    .

Маша, БРАВО на Ема - малката машинка!  Hug

monioni, добре дошла!   bouquet

# 172
Giada,
Не съм я чела книгата, а филма ми стой на компютъра откакто родих и все не намирам време за него, но ще поправя грешката скоро Wink
Като я свършиш книгата кажи дали е както обикновено : книгата да е по-добра от филма Simple Smile?

# 173
Мирка, писах ти координатите на доктора на лични.

Giada, при нас е абсолютно същото със спането. Заспива и не след дълго започва да се върти върти, накрая се изправя в леглото и започва да мрънка. Давам биберон, отпуска се, все едно съм му натиснала копчето за изключване, но това далеч не значи, че заспива. Започва се едно тръшкане, блъскане, въртене, накрая пак се надупва и става. Ако го гушна в скута си ме пердаши с ръчичка или ме подритва, шишето с вода блъска ядосано. В крайна сметка заспива до мен на леглото, като го гушна. Преди поне заспиваше веднага след като се разбуди или посуче... Последните две вечери е сукал по 3 пъти нощем, което не му се е случвало откато беше под 40 дни. И нямам представа какво му е. При нас това поведение съвпадна с въвеждането на глутена, та сериозно си мислех дали няма някаква непоносимост - доста попръцкваше. Но като посвикна с тази храна пръцкането изчезна, само дето буденето си остана... Сега предприемам тактиката да го изморявам максимално, пък в крайна сметка ще заспи качествено, не може вечно да е бухал.

# 174
Здравейте момичета,
Първо честито на празнувалите, които сме пропуснали, но нали се гледаме самички та нямам време много за други дейности, освен касаещите Матея.
Добре дошла, мониони,дано ти хареса при нас.
За спането на малчуганите...да ви кажа честно и моя бяс беше по абсолютно същия начин като при Джада, докато не ми се наложи да спра кърменето. Както преди писах, разболях се и взимах силни антибиотици и затова се стигна до там, но не съжалявам. От седмица Матея дори не се буди нощем и си става сутрин усмихната и бодра. Много съм благодарна на леля й за люлката на Фишър прайс, която ни подари, защото около обяд детето си спи там, а вечер там се преспива и после я местя в нейното легло в стаята, в която спя и аз. Вярно е, че лягаме късно към 11 вечерта, но тя от малка никога не е заспивала рано.
Е това засега от нас...лека вечер и мнооого целувки на сладките наборчета.

# 175
  • Пловдив
Добро утро, момичета Simple Smile!
Да се похваля, че вече си имаме 2 християнчета! Вчера се кръстихме и противно на моите очаквания, че ще има мнооого рев (защото плачем от непознати), нито единият не се разплака по време на церемонията в църквата, нито и след това  Laughing Най-послушните деца си е родила мама  Wink Всичко мина прекрасно!!! Кръстници им бяха двама братя близнаци, приятели на семейството и бяха много интересна гледка. Ще кача скоро снимки във фейсбук, та да ни видите. И тук ще сложа някоя снимчица, за необичащите фейсбука  Wink
Добре дошла на monioni! А от къде си, че не успях да видя  Simple Smile
Честито на всички имали повод да празнуват!!!
Хубав ден на всички !!!

# 176
Здравейте, мами!
Честита 1-ва годинка на Симеон!
Честити християнчета на всички горди мами! Да са ви хрисими и
Добре дошла, monioni!
За спането какво да кажа. Пак започнах да му давам Калкареа фосфорика и вече се буди 3-4 пъти, а не 15. Явно пак зъбчета се задават.
Мами, пишете нещо повече за подготовката за кръщенето!
Мисля си да е в началото на октомври, но не знам колко рано се записва в църквата. Да не съм закъсняла!?
Ставам, че с таткото ще ходим за столче за колата, от баба и дядо подарък. Поне ме оставят да избера, ееее дай Боже му всеки такава свекърва  Laughing много помага, милата! Вечер го гледа, докато сме на работа. Идва тук да спи, колко ли и е приятно не знам, а през деня се прибира да прави зимнината и за нищо не ме занимава. И само мъкне буркани и салати, идва си с яденето, а бе какво да ви разправям...само да ни е жива и здрава, че лоша болест я намери! Но много се отплеснах... както писах дай Боже всеки му!

# 177
velizarka_8, да ти е жива и здрава свекървата Simple Smile и на всички дай Боже такива добрички и грижовни баби Simple Smile
Честито на християнчетата Simple Smile И ние сме се запътили натам, но може би ще е по празниците около 22 септември.
И мен ме интересуват подробности за подготовката за кръщенето Simple Smile Може ли кръстниците да са двата (кумовете ни) или трябва да е единия от тях?
Тази нощ моята принцеса се събуди сигурно поне 10 пъти и такова обикаляне по леглото падна...върху мен ляга, на възглавниците ляга и все не можа да си намери място Sad
Gergan_ka, казваш че като мъничето не очаква да си цокне през нощта спи по-спокойно? Един вид знае че няма за какво да се буди?
От София сме ние.

# 178
  bouquet здравейте, само да се запиша...нямам време за повече, а и доста съм изтървала....

# 179
  • Пловдив
Привет Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЕПТЕМВРИЙЧЕТА!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВИНАГИ УСМИХНАТИ!!!

Най-сетне Ви изчетох и бързам да се включа, докато малчо спи Laughing

Обръщам се към всички с една огромна молба!
Яна от месеци наред заспива и се събужда с любимия си Мечо /мече-кърпичка на NUK/,
който за съжаление се скъса.

Моля, ако знаете откъде мога да й купя нов, да ми пишете.
МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!
Във Вис Виталис съм виждала такъв мечо. Дано го намерите бързо, защото знам какво е... Ние нали не сме се спирали цяло лято, все си мъкнем прожекционната лампа и светещото мече. За жалост, при последното събиране на багажа - от вилата ни, заедно с кошарата, мечето е останало при родителите ми, та имаше драми няколко дни... Sad

Да се оплача, че дребния, баща му, баба му и дядо му изкараха някакъв вирус с много висока температура и разтройство... Големите, айде, както и да е, но Дидко 3 дни беше с температура 39,7-40,3... Бях се побъркала - не съм спала, не съм яла, кошмара беше пълен... За радост, на третата вечер всичко изведнъж отшумя и не се наложи да даваме антибиотик (педито каза, ако на четвъртия ден се събуди с температура да го започваме). Сега си е по-весел от всякога, прави си номерата и така Laughing
И докато Вие хвалите децата си, че са проходили, аз да похваля моето, че пропълзя smile3532 smile3532 smile3532 Най-сетне, след 5 месеца учене, накрая схвана за какво иде реч и вече се придвижва из апартамента самостоятелно и безопасно hahaha (безопасно, защото п0реди се придвижваше държейки се за нещо и по няколко пъти на ден падаше, я заедно със стола, я някой шкаф като се отвори smile3532
С всеки ден научава по нещо ново, а последното е, да казва как прави пушката - "Паа!" - е то с баща и майка военни, какво друго да научи детето  smile3532 smile3505

В момента обмислям идеите за РД, че все си мислех, че имам време, а то ей на - дошло си вече... Приемам идеи за подаръци, защото вече се изчерпах тотално - то за ИД, после Кръщенето... Сега вече изпуших и на всички казвам, че си имаме всичко - ами то в действителност си е така - заринали сме апартаментите и на двете баби с колички, триколки, камиони, рикши и какво ли още не smile3514 ...Та ей затова, МОЛЯ, някой ако има идея за подарък, който не заема място, ще съм много благодарна smile3525

...А и още нещо... Много пъти коментирахме столчетата за кола, но не мога да открия нищо... Искаме да вземем столче от I, II и III група (9-36кг). Спряла съм се на Britax evolva, но таткото иска Recaro newsm78 Яд ме е на това, че не посочва определен модел, а държи на марката, а така не мога да сравня #Cussing out Моля, ако някой може да каже някоя дума и за Britax-а, и за Recaro-то Praynig Hug

Айде, чао за сега от мен, че ме чакат менюта и украси #Crazy

p.s. не мога да не покажа малкия с новата му прическа...

Общи условия

Активация на акаунт